Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz sz.z.csicsi #8659 üzenetére
...Az LG -n sima 2D-be mire megnéztem 1 filmet totál lefáradt a szemem...
??? Le kellett volna venned a 3D szemüveget
-
Laca0
addikt
Hamar ráéreztél a 3 problémás részre!
1. média lejátszó korlátai
2. gyenge hang(szóró)
3. képarány1. valóban vannak filmek, amiket nem játszik le, de csal az 5.1-es képkódolás és a DTS hang a problémás. El sem hiszed, milyen hamar át lehet ezt lépni...
2. tényleg rosszabb a beépített hangszórója, mint a Samunak, de optikán jobb! Nálunk korábban volt Samu, a fiam vett egyet 1 éve, elég sokat néztük ugyanolyan körülmények között, mint most az LG-t.
Mivel a filmeket úgyis erősítőn keresztül hallgatjuk, tökmindegy, hogy a politika hazugságai és Magdi néni sirálmai, hogyan szólnak
Az analóg kábeltv adásai viszont sokkal szebben néznek ki, mint a Samsungon!!!
Még akkor is, hogy ha a képarány nem állítható olyan jól, mint a Samun. És itt már el is érkeztünk a 3. pontra. Nekem 14:9-ben megy az lg, így vannak vékony fekete csíkok körben, de jó a képarány. Nem az igazi, de megszokható. Ill. vettem egy légi digitális vevőt és a szabadon fogható DVB-T adásokat azon keresztül nézzük.
A Samuval ugyanaz az analóg kábeltv adás sokkal rosszabbul néz ki! Anyósoméknak is Samu van, ugyanaz a kábeltv szolgáltatás, úgyhogy 2 tv-vel is össze tudtam hasonlítani.Hogy miért kell kikapcsolni a képjavító eljárásokat? Mert úgy sokkal természetesebb hatást lehet elérni! Amit nem ismerhetsz, mert ha a Samuban kikapcsolod, szinte nézhetetlen lesz!
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
BloodRay
veterán
Biztos lehetsz benne, ha valóban állnak azok amiket írtál akkor az a tv úgy hibás ahogy van.
Az a kár, hogy ez nem jött elő hamarabb nálad, mert akkor egyszerűen cserélteted azt annyi.
Hidd el az összes B-s, C-s, D-s, lassan már E-s Samsungot is ismerem és nyugodtan állíthatom, hogy a 659S jobb készülék mint a C7000. Mind 2D-ben, mind 3D-ben(itt főleg).
Email címet találsz az LG weboldalán szerintem. Saját kontaktjaim között szervizes nincs.
Én egyébként a helyedben a boltnál reklamáltam volna első körben ahol vetted. Ilyen összegnél, főleg ha kicsit megemlíted a panaszkönyvet is kapásból cserélnek. Persze nem hónapok múlva.Mellesleg miben jobb a Samsungokon a képarány beállítás??
[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
RockCNC
senior tag
Ahogy a többiek is irták ezt kifogtad jól!
Én a mai napig csak gyönyörködök a kép éleségben.stb (lw5590)
samsung lcd után cseréltem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest