Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Mottie #42216 üzenetére
Nekem egyenlőre 2-3 . Olyanok voltak ,hogy 1/14 azir és 0/11 tresh(tudom,hogy mondják sokan ,hogy mindig lehet jobban játszani oké lehet de ilyenkor mit csináljak ?) egy meccsen a másikon 4v5,harmadik az nem volt olyan rossz egyszerűen jobb volt az ellenfél. Hogy lehet azt megengedni,hogy free champeket hozzanak rankeden,remélem kifogja ezt szedni a riot,már amikor láttam,hogy azirral akar egyből tudtam ,hogy feeder lesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dinter #42241 üzenetére
Hát akkor jön Gilius
Azért remélem ,elhalasztják az UOl meccset és azokat ahol van ilyen probléma ,mert ez így nem faire,hogy max egy-két napot tudnak gyakorolni az új junglerrel. Egyébként van egy olyan érzésem ,hogy Sheepy lesz az, mert ilyen rövid idő alatt találni jót/közepest aki szabadúszó elég nehéz, és akkor az összhang is egy pcit talán jobb lenne,mintha teljesen új lenne?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Már 20 perce szenvedek, rankedezni akarnék azt mindig valaki kilép,akármennyire 1 mp alatt megtalálja a meccset
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Engem Bronze 4-be dobott be 5-5-el Silver 5 a cél egyenlőre
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Feljutottam 2 promo alatt bronz 3-ba Silver jövök xD
-
törölt tag
válasz marked one94 #42508 üzenetére
Open mid is real
Más : Cabochard pls.... Lucian top
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem az is nagyon kiemelkedő Csacsinál,hogy 8 meccsen 7 különböző champel játszott.
-
törölt tag
válasz micafighter #42723 üzenetére
Amikor az enemy irja be mert 20 pec alatt nyernek mert volt 1 afkunk ilyenkor jogos?
Vagy amikor 60 perces meccs van egy teamfight van a végén beirja ,hogy :"izi win noobs" ez jogos? -
törölt tag
Az UOL 10 meccs alatt 7-et nyert tavaly 18 meccs alatt nyertek 9-et mind a summer mind a spring splitben.Azt hiszem ez mindent elárul Pedig sokan azt mondták ,hogy a kiesés ellen fognak küzdeni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz -=Vacsek=- #42853 üzenetére
Szerintem Kog az balanced,mert ha kap egy cc-t vége a dalnak. Kompozíció jó lett volna az UOL-nák mert 2 heavy cc champ volt náluk,viszont volt két hiba:
a., Csacsi mindegyik teamfightos ultiját elrontotta
b., Jól játszott nagyon Kasing[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ClydeBeka2 #42889 üzenetére
De van egy kérdésem,igy hogyan jutnak be a CS-be a csapatok? Mert eddig ugy volt hogy az első 3 minden régióból játszott hogy bekerüljön a Chalenger Series-be
-
törölt tag
válasz micafighter #43236 üzenetére
Az early combokat szerintem nem tul nehéz véghezvinni ( jó bonyolultabb mint WW ) ,viszont ami szerintem nagyon nehéz az az,hogy a teamfightban jól csinálni mindent,legalábbis nekem ez a tapasztalatom 42 ezer Lee pontszámmal
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egy hónapja irtam kb ,hogy mekkora az előrehaladás az UOL-nak 9 winje can 14 meccsből ,amikor tavaly 18 meccsből volt csak ennyi...Talán elszóltam magam?
Egyébként ez a Loulex a tavalyi év Vardags-ja -
törölt tag
Kulcsot amúgy,hogy lehet szerezni?
-
törölt tag
Kaptam egy Jégpenge Ireliát.(meg is szereztem),meg egy csokor wardskin-t amit visszaváltottam shardá.
-
törölt tag
Szóval ha most kapok Cho-ra S-t és ezért lesz egy ládám akkor egy évig nem lehet Choval szereznem ládát?
-
törölt tag
Amuyg szereztem egy ládát meg egy kulcsot így nyitottam egyet,és esett egy hordózúzó gragas ami szerintem nagyon jó, csak kéne még egy láda amiben van skin ,hogy elég esszenciám legyen
-
törölt tag
FNC-VIT Spoiler!
GG FNC,ez az utolsó meccs rohadt nagy throw volt,pedig szurkoltam a VIT-nek:/ [ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Képzeljétek nyitottam egy Headhunter Akalit hextachből OMG 1350 RP-be kerül alapból,csak egy a gond még kéne 800 esszencia ami 2-3 láda nyitás...
-
törölt tag
Amugy aki ki akar jutni bronzból az pickeljen Annie-t,itt low elon mindig közel jönnek hozzád ha megteszik akkor ult a fejükre és meghaltak Ha nem jönnek közel akkor flash+ult és akkor is halottak xD (3 perc lesz a cd lesz a flashen masteries+cd-s cipő+plusz a cipő kiegészítője miatt)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz olloczky #45663 üzenetére
Ha nem zavar ,hogy Bronze 3 vagyok akkor jöhetek ( mondjuk egy normalon kipróbálhatnánk, hogy elég jó vagyok-e), szeretem gragast és seju-t. Én meg amugy ADC-t keresek bronze-silveren,mert az én meccseimen általában ő miattuk mennek el. Megfogadtam ,hogy most már csak duo +-ban fogok rankedezni,úgy kevesebb az esély a feederekre
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest