Hirdetés
Aktív témák
-
harry
veterán
Szóval egy kiindulási pontot tudnátok adni?
Nagyjából elképzelés... gondolom ilyen 100k körül. Mekkora méret van ilyesmi árban? Most egy 63cm crt van, nyilván minél nagyobb, annál jobb, de nem tudom, mekkora lenne ideális. UPC digitális tv adás van, illetve egy media pc rákötve, esetleg scart-tal vhs.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
TayRol
nagyúr
igazabol az ar nagyjabol el is donti a kerdest, mert bar nem ertek a plazmakhoz, de annyiert 'csak ' lcd van.
en azert ajanlom, hogy ha lehet, minnel nagyobbat vegyel, illetve a jovore nezve a fulhd sem hatrany. valami kedvenc marka vagy valami elvaras? inkabb tv-nezeshez, vagy monitorkent is lenne hasznalva?mod: ebbe az arba talan a 32'-es tvk fernek be.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
en igazabol a Philipsekhez konyitok valamennyire csak, de abbol nem tudnek neked 100k korul ajanlani. ellenben samsungbol szerintem a B550-es jo valasztas lenne.
Kontraszt/fenyero parametereket ne is nezd, mert neha teljesen irrealis adatokat irnak oda. Ha megvan a kivalasztott (akar 2-3 féle tv), akkor mindenkeppen ballagj el egy nagy multihoz szemelyesen megnezni a kivalasztottat masik tv-k mellett.
Ha erdekel digitalis tv tuner, akkor esetleg meg arra kell figyelni, hogy dvb-t/c legyen benne, illetve egy usb sem art.
pixelgaranciaval kapcsolatban sajna nekem nincs infom.
LG-khez egyaltalan nem konyitok, de vannak itt, akik ilyen tv-t haszlnak, majd ok mondanak par okossagot.
[ Szerkesztve ]
-
Digitalis
senior tag
Mondjuk gondolom azért a gyártók által készített demo videok némileg csalhatnak...?
Egy korrekt tv-n nézhetsz bármilyen gyártói demót, nem fogsz csalódni. Ha nem ok a tv akkor lehet, hogy csak a gyártói demó fog jól mutatni. Nekem pl. a Pioneer-kuro nak a black&withe demója megmutatja egy tv-n milyennek is kell lennie az igazi mély feketének. Nekem pl. az leguccsó fw-vel, a gyors váltásoknál sem vérzik el philips 9703-as a plazma teszt alatt, és a fekete korom fekete marad, mindenhol.Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
TayRol
nagyúr
crt-hez kepest az analog tv musor kicsit rosszabb lesz, mert ugye nagyobb kepernyon jobban latszik, hogy sz@r a minoseg. de minden mas eg es fold lesz a regihez kepest.
ha 82 centis tv-n gondolkozunk, akkor egy viszonylag hosszabb tavra 130-140ezer kornyeken lehet nagyon jo tv-ket talalni. ha nagyobb kell, akkor persze nonek az arak.mindenkeppen ad egy tampontot a kiallitott tv, de sok helyen tenyleg a sajat gyartmanyu promok mennek a tv-ken, hogy jobban elojojjenek az elonyok, es a tv eladja magat. de megeri elmenni es megnezni, megtapogatni oket. lehet, eloben a zongoralakk nem is fog tetszeni, es matt tv-t keresel majd.
anrab: igen, kb. ezek. meg talan, hogy maga a ceg europai (nem tavol keleti) es alapbol dragabbak a termekei. de lehet, hogy ez hulyeseg. (tudom, hogy ezek is messzi-foldon keszulnek, de akkor is...)
zack: ja, telleg. jovanna, este van.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
no, ha a fenyes felulet nem jon be, akkor par samsungot ki is zarhatunk.
nem akarlak a Philips fele terelni, de tv adasoknal az egyik legszebb kepe neki van, es ez koszonheto a kepjavito technikaknak is (tehat igen, van jelentoseguk).digitalis UPC-t eloben meg nem lattam, de ha a sajat digikabel-bol indulok ki, akkor szep kepe lesz.
mellefogni mellelehet, de ha a forumon csak az utolso het hozzaszolasait atbongeszed, minden markabol megkapod azt a modellt, ami a legjobb. es mar csak a te meretedben megfelelot ki kell valasztani es megnezni.
az fw frissites arra kell, mint minden mas muszaki eszkoznel, hogy a szoftvert finomitsak. itt egy pdf a 7404-es tv fw updaterol, a legutolso oldalon van, hogy mi benne az ujdonsag.
-
harry
veterán
Átnéztem több TV-t is (argep.hu), lényegében Philips, LG maradtak versenyben leginkább (37"-ban. Samsungból 1db 37" van 130-ért, a többi 150 körül/fölött, ezért inkább nem). Illetve Philips-ből ezt láttam [link], csak ez meg nem 100Hz... vagy ezek már drágábbak, és felejtsem el ilyen árkategóriában?
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
TayRol
nagyúr
nemreg Nyugdujas forumtars is nezte ezt a modellt illetve a 7404-et, es a ketto kozott ez a kulonbseg:
a 7404 3ms-os az 5604 5ms-os, illetve a 7-esben van HD natural motion es pixel precise hd (szemben az 5-os pixel plus hd-jevel) es 3 vs. 2 hdmi.
Amugy jo tv az 5604 is.
mod: aztan irtak, hogy valahogyan az 5604ben is be lehet kapcsolni a pixel precise-t - asszem. de lenyegeben az 50-100Hz a differencia.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Politika
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest