Hirdetés
Aktív témák
-
Robaj
addikt
Igen, mert van koripálya + JÉGhokipálya, az érthetőség kedvéért többiek számára, de Zsadi mindig rosszra gondol.
Ja felvettelek titeket új msn címre, mert a régi khmmm, nem igazán jó...
1 óra alatt nem tudtam bejelentkezni na mind1.
Elrood, most már Gaim alatt megy ez az új acc
Tényleg Te mikor jössz játszani? -
e=mc²
őstag
jah hogy magamrol kell kep )
fogalmam nem volt, hogy Robaj minek irogat nekem ugy uzeneteket, hogy kep kep...
meg trillianra is... kep kep...
lol
Mivel tegnaptol leagalisan is ihatok alcoholt (legalabbis amerikaban) ezert megosztok veletek egy kepet
[link]
gyk. 21 lettem :_)
[Szerkesztve]Ambulimax Provider
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem a kék piruláról a Mátrix jutott eszembe, soha nem jutottam volna el a Viagrás asszociációig...
e=mc2: Bódog szülinapt!"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Jaja, mindenképpen! Bár aki nem iszik sört (pl. én), az majd Robaj mellé lesz száműzve a macskaasztalhoz, fogadjunk...
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Robaj
addikt
[link]
A haverét zöld színnel írja. Ja és a falon keresztül is mutatja a számot, tehát ez WH, mely távolságot írja csak ki. (Ergo csak egy KB helyzetét mutatja ellennek)
De ez is csít, én meg nem kegyelmezek
Előző hsz-em (#4026), 2154 ''egységre'' van az ellen, brecourt volt a map, és dombon keresztül írta ki a számot
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Tudod a pálya minden 1S pontját le lehet írni x,y,z koordináták segítségével.
x1,y1,z1-en állsz te, x2,y2,z2-n ellen áll.
Szépen ezek távolságát ki lehet számolni, és ezt írják ki.
Analízis vektorkoordináták rlz
A csítek írói télleg profi programozók, csak a használóik nem azok...
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
jaja az a Geereee meg akkora szarláma volt, hogy dawnville-n a falat tunkolta, azt hitte át tud lőni rajta, én meg ott álltam mellette és néztem, hogy ez mit akar
szánalmas amit egyes emberek(?!?!) csinálnak
és a VampiR meg bazmeg beugatott Zsadinak dawnon, hogy mekkora wh-s köcsög
hát a pofám leszakad, hogy egyesek ennyire gerinctelen undorító férgek legyenek, hogy egy játékban sem képesek becsületesek maradni
nem véletlenül tart itt ez az ország ahol
[Szerkesztve]Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Robaj
addikt
Vasárnapra 1edül joe és mc írta, hogy nem tuti, akkor többiek ezek szerint okésak
Bagya, Zsadi, W, Z, Elrood, Flash, Q, én
Nemtom: Dog
Kétséges: Ljoe, Mc
Nemtom velük mi legyen?
Lk, Kriss, Beerwolf
Kriss már régen volt msn, sör dettó
LK meg 1általán nem
De hátha ők is olvassák, szvsz ők is jöhetnének...
Akkor mindenki 1et ért? Mert akkor holnap beszélnék vmi modival, hogy tegye szépen kiemeltté
UI: Joe, Badboy péntekig vár választ, de nem biztos h. sokan lesznek... tíz felett tuti nem, max beugróval. Mi 11-en lennénk kb..
Ma akkor adjatok áldást, és holnap szervezem a lampha vs ph-t.
De ehhez holnap el kéne kezdeni szervezni, h. vasárnapra meglegyen
[Szerkesztve] -
FlasH-BacK
senior tag
Igen, ez volt az alapgondolat, csak én lusta voltam belinkelni.. Csak ha mi leszünk (jó esetben) 8-an 9-en, akkor legalább ennyi ellenfél is kéne. Ahoz viszont minél hamarabb meg kéne nyitni a topikot, vagy cod1/cod2 topikokba írni.
Egyébként ha kihívnánk valami nívós klánt, akkor nem biztos hogy megvernénk őket, és az meg nem mutatna jól, hogy a 100. waron kikaptunk.
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Zsadi nem lesz 1etlen olyan időpont sem, amikor mindenki ráér...
Most előre lehet tudni 2 héttel, és vhogy lehetne intézni, hogy azon az estén ráérjek.
Ennél jobb ötletem nincs.
Most mond vki február 10-t, lehet akkor más nem ér rá, szóval nemtom. A február 3 elég messze van, hogy lehessen még sakkozni az időbeosztással (főleg W, Joe, Dog -ra gondolok)
Bagya, Z-nek tök mind1, mert 9 előtt úgyse esnek be, ill. egyikük az igazak álmát alussza addig
És elvégre február 3 a megalakulás napja!
Rejtvény: nekem gőzöm nincs, majd vki okosabb mond rá vmit. -
-conrad-
addikt
Én meg csak amiatt írkálok ide, mert pofátlan vagyok, és mert megint dolgozom így van időm írni is.
Voltam fenn a szervereteken, és meg kell h mondjam, nem fog menni nekem a cod1... maradok a kettőnél, mert mindenki legyaláz már az egyben. Szerencsére Röhej mindig csak spekiben van így nem tudott kiröhögni. -
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Pedig olyan szép pár voltatok...
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
-conrad-
addikt
Ti arra másképpen beszéltek ám, ezt már érzékeltem. Jösztök, meg ilyen dumákat hallottam ott, csak vigyorogtam. De a ''lejön'', az ''lejön velem/velünk'' akart lenni. Itt ez a természetes, nem a ''lemegy velünk''. Furcsa, de ez van.
KÉP: aszittem annak örül, hogy nem magas a pingje.... a szine meg ''originállesz'' ilyen.
Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Steam Deck
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
- Új AMD Wraith Stealth processzor hűtő eladó
- 12,7" Lenovo Tap P12 With Tap Pen Plus TB370FU (garancia: 2026.09.04.-ig) toll/tok/matt-paper fólia
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
- Honor x7a
- Eladó három legenda.IDE-s Optikai meghajtók.(PLEXTOR,PIONEER,ASUS)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest