Hirdetés
Aktív témák
-
Bagya
csendes tag
Részemről nem merem továbbra se 100%ra ígérni, hogy hazaérek fél 9re.
Egyrészt fontos pénügyi elintézni valóm van ha hazaértem Veszprémbe.
Másrészt 7körül érkezik meg egy 110 fős csoport, és nem fogom az egyszem éjszakásra itthagyni a bejelentkezést, így lehet 8 előtt el se szabadulok a szállodából, ami azt jelenti, hogy 9 előtt nem érek haza Veszprémbe.
Ha hazaértem és harcra képes vagyok jelentkezem ventrin...member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
No hát köszönöm szépen a tegnap estit, grat még egyszer a csapatnak.
Este 100%, hogy nem leszek, bár ezt mondtam már tegnap Robajnak, de hátha vizuális típus, és az írott szóra jobban emlékszik.
Ui: Zé még egyszer kickelsz engem, akkor majd kitalálom, mit csináljak veled, de nem lesz kellemesmember of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Hagyjad nekem itt zörgött vagy 10percen keresztül, valami miatt, de eleinte arra se volt időm, hogy legalábbannyit beírjak neki, hogy rögtön jövök... hát igen, munka és munka között van különbség...
1.80 magas Pamelával mit kezdenél? Felérnéd egyáltalán?member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
-
Bagya
csendes tag
Jó reggelt mindenki.
Szerintem én ma se leszek, meg holnap se, pénteken már valószínű.
Persze ahogy az nálam már tapasztalható volt, mindig minden változhat
Hajnalban rájöttem, hogy ittasan nem jó biliárdozni...member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
''Értem én hogy nem lesz este, de hátha közbe jött vmi du-tán (pl w lemondta a bulit) - ezen nem változtatok''
Szerintem eddig mindenki szólt, hogy ha időben megtudta, hogy változik a programja és lesz este mégis..member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Megpróbálok 6ra hazaérni. Remélem sikerül, mert már rég játszottam egy jót...
Robaj küldtem mailt. Majd lesd meg légyszíves.member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Azaz: Garand, K98k, Mosint, +csipák, csak ezekkel voltam. Ha véletlen más fegyver került a kezembe ne mtudtam mit kezdeni velük most meg...na mind1..talán egyszer újra feltörnek belőlem a régi beidegződések...
member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Nem Bagya nem fog ma anyázni semmiért, mert a délutánját kellemes szaunázgatás, masszázs és ismét szaunázgatás töltötte ki
Azt hiszem kicsit sikerült magam feltölteni...
[Szerkesztve]member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
A sziget c. filmet nézzétek meg, ha még nem láttátok volna, szerintem nagyon jó...
Vasárnapra egy kalappal nektek, lélekben veletek leszekmember of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Ja, akkor már értem mért utálod sokszor magadat ennyire
Más: egyéb irányú elfoglaltságok, miatt határozatlan ideig (kb egy hét) felfüggesztem a játékom, majd jelentkezem itt is, ott is.member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Este továbbra se leszek, de valamikor a héten (talán holnap) próbálom tiszteletemet tenni a szerveren. Addig is kellemes hentelést, minél kevesebb idegeskedést, és szórakoztató jó játékot mindenkinek.
member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Én azt hiszem, ma kivételesen jó gyerek leszek: meló után hazamegyek, kajálok, zuhanyzok és húzok az ágyba aludni, így továbbra se leszek (bár nem hiszem, hogy ez bárkit is meglepne )
-
Bagya
csendes tag
Nem tudom, ezzel mi volt a célod, de így olvasva, hogy ma még csak egy kevés kihült rántottára volt időm dél körül, eléggé elkeserítő
Zsadi ez a szerencsétlen (ha igaz) legalább 3 hete szenved ezzel
[Szerkesztve]member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
''Bagyáról meg még elképzelésem se volt akkor..gondoltam, szálloda, recepció....valami konszolidált fiatalember, aki majd valahogy ellensúlyozza Zét....''
És? Nem úgy néztem ki, mint egy konszolidált fiatalember? Mondjuk, hogy teljesen visszafogottan és normálisan viselkedtem...member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Hát őőőő..izé..egyik kedvenc pólóm mondhatni ereklye a szokásos nyári Harley-találkozóról Alsóőrsről. Igaz többnyire az embereknek a halálfej+vaskereszt láttán egészen más dolgok jutnak eszébe. Emiatt volt már pár kisebb-nagyobb konfrontációm idiótákkal...
-
Bagya
csendes tag
Több okból se lennék ennyire biztos ebben. Az egyik legfőbb, hogy Zé a kérdéses időpontban kb 3 méterre ült tőlem egy söröző teraszán egy korsó sör társaságában
Bár az is lehet, hogy kialvatlanságtól már halucinálok, és nem is Zé volt...member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Én továbbra se leszek, de életjelet adok magamról azért néha-néha. Bár lehetséges, hogy soha többet nem leszek, és akkor küldhettek egy szép koszorút nekem (kivételesen nem az éjszakákkal van a bajom, hanem a rengeteg melóval)
-
Bagya
csendes tag
A helyzet az, hogy fenntebb írtam, továbbra se leszek. Nem tudom meddig. Jelenleg az America'sArmy kitölti minden ráérő időmet, így sajnos CoDra nem jut idő.
Neten játszott FPS-ek közül ez volt az első ''Nagy Szerelem'', és egy kedves ismerős megkért, hogy segítsem ki egy ideig, emiatt nem vagyok most egy darabig még, türelmet és elnézést kérnék mindenkitőlmember of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
-
Bagya
csendes tag
Jaja, bár jobb szeretek mondjuk konyakot kortyolgatni egy jófajta szivar mellé annak van igazán hangulata.
Este, azér lehetséges, hogy egy kicsit felnézek majd, de nem 100%. Meg hát kell a gyakorlás az AA-ra is (tegnap is volt egy 1gránáttal 4-es TK-m )member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Szerintem meg azt jelenti, hogy ha nem waroztok épp akkor felnézek kicsit a szerverünkre meg ventrire, ha waroztok, akkor küzdök tovább a globális terrorizmus ellen fél 9 előtt úgyse érek haza melóból...
Néha rámijesztesz, hogy olyanná válsz-e mint Robaj, vagy csak megjátszod magadmember of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Én már nem bízom semmiben ki tudja, milyen káros anyagok keringenek lenn az Alföld tenger sík vidékén, és fertőzi az embereket. A végén kiderül, hogy még magad sem tudod, és te leszel a második Robajunk
-
Bagya
csendes tag
válasz bLaCkDoGoNe #1637 üzenetére
Nekem 8. nem, de a másik két időpont jó lesz úgy tűnik egyelőre. Addigra visszakerülök éjjelre dolgozni, kicsit szabadabban tudom majd variálni a szabadnapjaim.
Hejj az öreg mien korán kelt a mai napon...
-
Bagya
csendes tag
Erre egy megoldás létezik: ébredés után nem kell bekapcsolni a gépet..
Monjuk ehhz kell az is, hogy mikor 5kor kimászok az ágyból nem érzékelek mást, csak a kávém meg a cigim, utánna meg már úgyis késésben vagyok és nincs időm a gépre...
-
Bagya
csendes tag
Nem csak állítólag, hanem ténylegesen is 5-kor kelek ha dolgozok. 7-re le kell érnem a szállodába, így otthon nincs időm közben a gép elé leülni.
Jah ha meg nincs kikapcolva akkor meg nincs más ötletem korán van még a gondolkodáshozmember of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Nem. Az, hogy LE kell érnem azt jelenti hogy Dél felé kell mennem, azaz a térképen lefelé...Veszprém 7 dombra épült, így nem lehetek ''Bagya, a hegyről''. Bár tudom, hogy az Alföldről ezek is hegyeknek tűnnek
-
Bagya
csendes tag
Van egy olyan érzésem, hogy egyesek lassan sportot űznek abból, hogy kiforgassák a szavaim, ami csak azért nem tetszik, mert ezt én szoktam csinálni másokkal és nem mások velem...
Meg egyébként is (na ide akartam valamit, csak elfelejtettem, mert pont jött valaki...)
-
Bagya
csendes tag
''aki be.... egyből!''
Mit csináltam/csinálok egyből? Erre most kíváncsi vagyok. Ha arra gondoltál, hogy egyből bealudtam a repnapon, akkor oké azt elfogadom, ha másra, akkor kikérem magamnak az egészet, mert nem is úgy volt
''senyvedő paprikás vodkát'' - Ezt nemtom miért, de serpenyős paprikás krumplinak olvastam először....'' - Mindig is tudtam, hogy a korán kelés megviseli az embert, na de ennyire?? Lehet rádférne egy kis délutáni szieszta, Tatamember of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Hmm, nem is tudom, tulajdonképpen nem jó. De van, mikor Te ugyanígy, mint ma hajnalban kelsz, én meg akkor fordulok kb a másik oldalamra, hogy nyugodtan aludjak legalább délig, miközben Te benn senyvedsz a melóhelyeden
-
Bagya
csendes tag
Ezt még véletlenül se gondolhatja komolyan még ő sem, csak biztos agyára ment az iskola Nélküled is, mint ahogy a többiek nélkül is, kevesebb lenne ez a társaság. Meg egyébként is kell, az ''öregek'' tapasztaltsága, és higgadtsága a zabolázatlan fiatalok közé
-
Bagya
csendes tag
-
Bagya
csendes tag
Robaj hát ez beszarás. Meló után hazaérve pont jól esett röhögni egyet, csoda ha a srác nem kapott helyben szívrohamot a végére. JoE ettől meg nagyon-nagyon messze van azért. De az is lehet, hogy egyszer kihozod belőle a lappangó állatot
-
Bagya
csendes tag
-
Bagya
csendes tag
Azért ennyire nem nézhettem ki vészesen szerintem Egyébként ez az új aláírás meg jobban illik hozzám
Robaj: utalom a pénzt ma, miután sok-sok telefonálgatás után sikerült kiderítenem a számlaszámod...member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
-
Bagya
csendes tag
Igen én kerestelek a számlaszámod miatt, meglepődtem kissé, mikor édesanyád felvette, még a nevedet is elfelejtettem
JoE: Ja, igen, tesóméktól 1es villamossal, azt tudom, de ez még függ a beosztásomtól.
Szerk: Én meg már nem is tudom, milyen is az a war-feeling. Majd egyszer csak jut ismét időm rá...
-
Bagya
csendes tag
Talán mindenki letörten punnyad a ''csodás'' idő miatt (remélem Zsadi bácsi már nálatok se süt a nap ). Nekem mára a torkom is megfájdult, így lehet, hogy este leszek, de beszélni nem nagyon tudok...
-
Bagya
csendes tag
Zé most hívott, hogy mondjam meg, nem lesz este.
-
Bagya
csendes tag
Én már korábban említettem, hogy határozatlan ideig nem leszek. Elvállaltam egy beugrást egy korábbi America'sArmy csapatba. És most erre gyakorlok. Meg kellett egy kis változás is már.
Októbertől nappalról visszakerülök az éjszakába dolgozni, így még fogalmam sincs, hogy miképp oldom meg, hogy legyek, mert már hiányzik a CoD, ezért valószínű ma este leszek kb 1/4 10től (előtte tuti nem mert melozok estig, és még hazaérek, kaja stb)member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Robaj, sztem mc 10 napja nem 10 nap lesz, emlékeztetőül: Bővebben: link
Nekem mondjuk a war ma annyira nem fog hiányozni, egyrészt mert túl sokat nem tudok lenni, másrészt az elmúlt két hétben összesen ha CoDoztam 2 órát...member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
válasz Qorthral #1794 üzenetére
Ha azt nézzük én is, de akkor meg Zé nem fizetett erre a hónapra
Szerk: bazz hívtak ma is csocsozni, és most össze vagyok zavarodva, hogy mit tegyek...bár 90% inkább marad a CoD már, mer holnap melo
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Steam Deck
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
- Új AMD Wraith Stealth processzor hűtő eladó
- 12,7" Lenovo Tap P12 With Tap Pen Plus TB370FU (garancia: 2026.09.04.-ig) toll/tok/matt-paper fólia
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
- Honor x7a
- Eladó három legenda.IDE-s Optikai meghajtók.(PLEXTOR,PIONEER,ASUS)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest