Hirdetés
Aktív témák
-
zarol
csendes tag
2 piros pont jár slownz legelőször a feleségemnek aztán magamnak is rendeltem egyet. A gyors, megbízható üzletért Sansa Clip+ 4GB + 8GB Sandisk mircoSD
-
akph94
csendes tag
Motorace-val üzleteltünk egy winchestert
Időben ott volt ahol megbeszéltük, korrekt ember. Nagy Pirospontot érdemel" A piros pont vissza jár" Ha már én veszem a "fáradtságot" és adok pirospontot, mert korrekt az üzlet, teis vehetnéd a "fáradtságot" "
-
JuliusK
tag
Szeretnék kérni egy piros pontot dave93 kollégának ezért a bizniszért: LG GDR-8146B DVD-olvasó
Maximálisan ajánlom a vele való üzletetelést.Köszi!
-
Lala100
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni H.Ezredesnek, ezért az üzletért. Gyors megbízható.
-
bogipont
újonc
Piros pontot kérnék randras-nak az ebay vásárlásért! Tökéletes, megbízható!
Köszönöm! -
Gabbo
aktív tag
Ezért az üzletért szeretnék kérni egy pirosat eladogeppc fórumtársnak.
Korrekt volt, a vele való üzletelés: Különösen ajánlott!
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
PeetR
aktív tag
válasz nemeth.jani #191 üzenetére
Megy vissza is a piros petty: nemeth.jani kollégának ezért az üzletért.
-
Gyurma23
aktív tag
Nagy piros pont maxxenergie kollégának a pontos és megbízható üzletért csak ajánlani tudom ezt vettem tőle
-
PREM1Z
tag
Szeretnek pirospontot kerni olta mesternek a gyors, preciz munkavegzeseert es segitokeszsegeert. Ezt a HD5850 Toxicot vettem tole. Nagyon megbizhato. Koszonom meg1xer!
-
Szentes
tag
Szeretnék egy PIROSAT kérni batmab kollégának a korrektségéért és a becsületességéért! Mindenkinek ajánlom, nagyon korrekt PH-S.!
Az üzlet tárgya: SAPPHIRE HD3650 -
Destructo
senior tag
Pirospont jár Atyus kollégának, a remek ZALMAN VF900-Cu hűtőt vettem tőle!
Nagyon korrekt ,precíz eladó! csakis ajánlani tudom! Köszönöm az üzletet mégegyszer!
-
eladogeppc
veterán
Szeretnék pirospontot kérni a korrekt Gabbo vásárlónak [Gabbo]
ezért az üzletért:
[Optimus 2X vásárlás]Köszönöm !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
torcsrent
tag
Kérek egy pirosat csaba02120 -nak ezért.
-
olta
aktív tag
PREM1Z forumtarsnak jar a pirospont! Ezt a videokartyat vette tolem, megbizhato, korrekt, gyors uzletfel
-
Sherman
tag
fi:zi'knek jár egy piros pont, egy Braiwavz Beta fülhallgatót vettem nála, teljesen korrekt volt, tudom ajánlani.
-
AndrisBoy
aktív tag
kérnék egy PIROS-at smith12 kollégának ezért az üzletért : 2ledes box korrekt-megbízható volt, újonc rangja ellenére !
•°o.OO.o°•
-
kisgeee
tag
Piros pont jár guminyúl kollégának, aki ezt a remek tápot vásárolta tőlem.
"kisgeee felhasználónak 305 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!"
-
Ic3man
tag
piros pont sisi900 kollégának az alábbi üzletért: Samsung 1GB DDR2 667Mhz Noti ram
korrekt, gyors, pontos eladóMéltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Gabbo
aktív tag
seth1 kollégának kérnék egy piros pontot. HTC Sensation telefont vett tőlem.
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
nofx333
csendes tag
remzi3650 [link] kollégának 1 pirosat kérnék, egy ramot vett tőlem.
-
smith12
csendes tag
kérnék egy piros pontot ati32bp kollegának korrekt elado
lg 40" tv t keresek lg 5.1(4tallboy)+lg32"fullhd
-
picur220
veterán
Piros jár Fr0z3n kollégának a telefonüzletért, mindketten jól jártunk
-
rockyg
csendes tag
Janix12 -nek pirospontot kérnék http://hardverapro.hu/apro/intel_core2_duo_t7700_2_4_4mb_800/hsz_1-50.html ezért az üzletért
monden rendben volt müködik a termék
[ Szerkesztve ]
-
Dvid-_-b
csendes tag
válasz petyametyo #225 üzenetére
Viszont PIROSpontot szeretnék kérni EZÉRT petyametyo felhasználónak! a korrekt üzletért és a gyorsaságáért! Ajánlom mindenkinek! Sok sikert a továbbiakban neki!
....bátran üzleteljetek vele!
-
sisi900
tag
Piros pont jár Ic3man-nak a remek gyors és korrekt vásárlásért ezt vásárolta tőlem HP-böl Samsung 1GB DDR2 667Mhz
Köszönöm a vásárlástHa privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 130 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
oza
csendes tag
1 pirosat szeretnék kérni a kollégának ezért az üzletért
Rohadt részegek! Állandóan szétdobáljak az üres üvegeket, én meg hazafele szanaszét vagdosom a tenyeremet...
-
chester99
aktív tag
Piros pont jár wagzee kollégának, ezt üzleteltük, korrekt, előre utalt, csak ajánlani tudom.
-
Rottweiler89
senior tag
Piros pontot kérnék steadywarp kollégának ezért az üzletért!
Korrekt és megbízható vásárló!DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
lazlo16
aktív tag
kérnék egy pirosat blackvinyl kollegának a winyó üzletért.
-
Fr0z3n
őstag
picur220nak jár a piros telefon csere miatt.
-
albinolynx
őstag
Kérnék egy pirosat Petyametyo-nak - SE WT19i.
Köszönöm!
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Apple AirPods Pro II H2-chip Erlebbst' du Sound individur' als je' zuvorr'! ingyen szállítás
- ASUS GR701 ROG Hyperion Black
- ÚJ Gledopto 5in1 LED mini controller - Philips Hue és Apple Home kompatibilis
- Lenovo M75q mini PC (Ryzen5 PRO 4650GE ~12500T intel vonalon 16GB DDR4 240 SSD) gyakorlatilag új
- 2db Seagate Enterprise Capacity / 4TB / 128MB / 7200rpm / SATA3 / ST4000NM0115 / 100/100
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest