Hirdetés
Aktív témák
-
plekk
tag
Kérnék egy PIROSAT deicide kolléga számára!
Egy erős i5-2500 as processzort vettem tőle, gyorsan válaszol, elhozta házhoz, korrekt eladó.
Ajánlom mindenkinek! -
guer
csendes tag
Kérnék egy pirospontot [opterovicsnak], [ezért] a jó üzletért, és külön köszi neki, hogy egy hétig jegelte nekem a gépet és rengeteg hasznos infóval szolgál utólag is.
-
Jockero
csendes tag
Nagy pirospont Knight1987-nek, vettem tőle egy Nokia E52-őt, sajnos linkje már nincs meg, de mindenképpen jelezném, hogy becsületes, segítőkész, nagyon meg vagyok elégedve, kiváló eladó. Még egyszer köszönöm neki, ha olvassa.
Ember az embertelenségben
-
Szvanika
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni nemesist eladónak korrekt meg bízható! Minden úgy történt ahogy meg beszéltük!
[ Szerkesztve ]
-
Szotyi25
tag
Piros pont djcool fórumtársnak ezért az üzletért: [link] Korrekt eladó!
-
emre
veterán
Egy pirospontot szeretnék kérni repsol600 fórumtársnak ezért az üzletért
Köszönöm
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Lavidaloka
aktív tag
Nekem mindig csak ígérgetik a piros pontot.....pedig korrekt vagyok meg előre is utalok...pff
Valaki adjon már egy -ot Lavidaloka-nak!!![ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
janika1337
tag
PIROSAT szeretnék adni Dirmi kollégának azért, mert teljesen korrekt módon bizniszelt ezzel kapcsolatban UP A SRÁCNAK!!!
"Szerinted nagy dolog? Nem nagy dolog."
-
shteer
titán
ii77 kollégának kérném a pirosat a monitorért
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
nio kollégának a noti ramért kérek pirosat
szerintem jónak tűnik..
-
duke90
csendes tag
Piros pont jár counter87 fórumtársnak, számos dolgot vett tőlem a közelmúltban (abit nf-7, alaplap és 512MB ram ebből az üzletből, itx-es konfig).
Minden rendben zajlott, személyes átvétel volt, jól lehet alkudozni vele és nyitott különböző megoldásokra, kombinációra.
(Szerkesztés: helyesírási hiba javítása)[ Szerkesztve ]
-
Mr President
senior tag
zzeka-nak pirospont jár, egy notivinyót vett meg tőlem!
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
ferib
csendes tag
Kérek egy piros pontot tuzindito részére, percre pontosan küldte a következőt:http://hardverapro.hu/apro/intel_pentium_d945_3_4ghz_4mb_cache_800mhz_lga775/hsz_1-50.html][link]
[ Szerkesztve ]
-
mazsonpopo
tag
Sziasztok,
kérek szépen egy piros pontot Oranos kollégának ezért az akkuért. Korrekt és megbízható partner.
Köszönöm
-
mediaplayer
csendes tag
Piros pontot érdemel grafika95, vettem tőle memóriákat.
0 pozítivval rendelkező újoncoknak NEM utalok előre, ha min 5 pozítivat szerez akkor talán. mediaplayer felhasználónak 21 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
hunderbörd
tag
Szeretnék egy piros pontot kiutalni runner 125 részére, mert maximálisan segítőkész és nem mellesleg segített beszerezni a gépemet és annak a kiegészítőit
HB[ Szerkesztve ]
-
Isee
senior tag
Piros pontot szeretnék kérni kisfer-nek, ezt a procit vettem tőle, minden rendben ment, bátran ajánlom mindenkinek
[ Módosította: #65675776 ]
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest