Hirdetés
Aktív témák
-
Z¤Z¤
tag
Korrekt pontos és megbízható Piros pont neki: ancsika1989
Pannon netet használok eléggé lassú szóval ritkán vagyok és nehezen tudok válaszolni! :(
-
Z¤Z¤
tag
pirosat Wep-nek korrek+bízható jól muzsikál az X-FI Extreme music
[ Szerkesztve ]
Pannon netet használok eléggé lassú szóval ritkán vagyok és nehezen tudok válaszolni! :(
-
Z¤Z¤
tag
CSUBI1986 Piros-pontot neki
-
Z¤Z¤
tag
citkar-nak jár a piros pont gyors korrekt +bízható
-
Z¤Z¤
tag
Pirospont .ristian:.
(PH! addikt)Korrekt és meg bízható
-
Z¤Z¤
tag
Hatalmas piros pont (qad) PH-társunknak a gyorsaságáért és a jó cuccaiért AJÁNLOM MINDENKINEK! Nagyon korrekt és meg bízható
-
Z¤Z¤
tag
Piros pont Dj Sügi-kollégának gyors korrekt megbízható
-
Z¤Z¤
tag
KINIZSI-nek FEKETE PONT mert lassan 4 napja csak hiteget és erre se válasz se semmi
+bízhatatlan és szava hihetetlen!!
Feketét nem is kicsit!!!!!Pannon netet használok eléggé lassú szóval ritkán vagyok és nehezen tudok válaszolni! :(
-
Z¤Z¤
tag
Keita kollégának hatalmas nagy piros pont ajánlom bátran mindenkinek megbízható gyors és korrekt
Ezt vettem tőle Nagyon baba
Még több ilyen jó kollégát mint őPannon netet használok eléggé lassú szóval ritkán vagyok és nehezen tudok válaszolni! :(
-
Z¤Z¤
tag
Silent77 Kollégának jár a *5-ös
Nagyon korrekt és megbízható és nagyon gyors
Amit vettemEmberek ritkán ajánlok valakit de (Silent77) minden képzeletet felülmúl
1 kicsit elcsesztem a postázási dolgokat és még Ő segített rajtam bártan ajánlom mindenkinek!
Ő 1 igazi Prohardveres (TAG)[ Szerkesztve ]
-
Z¤Z¤
tag
Diezel kollégának jár a piros nagyon gyors és NAGYON megbízható! Neont cseréltünk Hang kártyára!
[ Szerkesztve ]
-
Z¤Z¤
tag
Pirospont Typhoon21-nek
A memória cseréért
Korrekt és megbízható!
Csak véletlen én már elöbb elmentem 1 nappal mint az le lett beszélvePannon netet használok eléggé lassú szóval ritkán vagyok és nehezen tudok válaszolni! :(
-
Z¤Z¤
tag
Old Fox nak hatalmas pirospont jár mert nagyon hamar újra írta a rossz biosomat
Korrekt gyors és mebízható!
Ajánlom bátran mindenkinekPannon netet használok eléggé lassú szóval ritkán vagyok és nehezen tudok válaszolni! :(
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest