Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Szia!
Feltetted a registry modósításokat is? Mert nekem az első verzióval, gajra vágot pár programot (mRouter, FireFox).. azóta se sikerült legyalulnom. Az új verzió már nem csinál ilyeneket, de innen már csak a skint tettem fel.
Gyanítom, hogy a Samurize is valahol ez után kezdet el rakoncátlankodni.
Volt rollback, de nem segített“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz Motion_Blur #205 üzenetére
Samurize-t ajánlanám.
Ha az időjárás, system, net figyelés stb.. re gondoltál.
amargo“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
-
amargo
addikt
És, ha megtörtént a baj?
elvileg minden teljesen levakartam róla, de vannak cuccok ahol régebben angol szöveg volt, most meg ilyen krix krax.. Desktop Suitetban. Meg a régi verzióval a FireFox ugrált
Erről esetleg hallotál?“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
Igen, bár végül is azt gondolom nagyobb galibát nem csinált a ez a OSx.. meg már nem is hazsnálom konkrétan azt a progit (DS) és a FireFox is jól megy már. Csak érdekelt volna, mi a hiba..
Virtual pc gondolom nem ingyenes, vagy igen? Bár lehetne ghostból vissza szenvedni egy régebbi verziót is.. de ahoz azért lusta vagyok
Azért köszönöm, legközelebb nem teszek fel mindenfélét.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
Bővebben: link
Itt jól látszódik a bal felső sarokban, hogy annó TV műsor volt ott..
bár most frissítem majd a rendszert hátha menni fog“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz God Vazzeg #243 üzenetére
Bővebben: link
Már megy a TV is
samurize.atw.hu
samurize.com
itt néz körbe érte
szerk: kis infó, a bar az element van kicsit megszerkesztve, a wather is szerkesztett.. valamiért celsiusban nem akar válaszolni, de már teljesen megszoktam.
Dexter68 : jaja, jó cucc igaz ritkán használom
[Szerkesztve]“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz .:GoliBali:. #257 üzenetére
köszönöm!
És megy
de akkor kicsit pontosítok, ha nem gond:
[Unit]
DefaultUnit=Metric
És így megy!
Már úgy megszoktam a fahrent“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest