Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
Komolyan kezd nagyon nevetséges lenni a hozzáállás (és ha azt mondod megint felsőbbrendű a hozzáállásom akkor mond nyugodtan) A korra való hivatkozást kinevetem: (most erre mondjam azt, hogy többet láttam már az életből és a halálból is mint Te? Akkor nagyobbb, szebb, jobb okosabb leszek nálad? Hát nem, de ilyenekkel érvelni vagy egyáltalán szóba hozni számomra nevetséges dolog)
''mi volt a VALÓDI oka a topik bezárásának...''
Nem tudsz olvasni? Chat jelleg és a felháborodásotok azon, hogy rátok mert szólni valaki.
''Te is írtad volt, 1 egyszerű átnevezés/áthelyezés már elsőre megoldhatta volna a júzerek vs. moderálók meccset...''
Ilyet egyáltalán nem irtam, csak azt, hogy ami ott ment az az OFF-ba simán befért volna, magyarán ez annyit tesz, hogy teljesen felesleges volt a totyik. Hacsak arra nem volt jó, hogy Ti akik 30 éve felett vagytok tudjátok, hogy az ott a Ti játszóteretek. (és játszótér volt semmi más, felesleges hozzászólásokkal gyakran másodpercenként is. Téma semmi csak off ezerrel.)
''Lord Zero fel is fetette ezt a lehetőséget, de elsiklottatok felette. Meg is lett az eredménye....''
Milyen eredménye? Olyan, hogy egy privát levelezésre hivatkozva döngetted a melled, holott semmi közöd nem volt a dologhoz? Col és Dexter kollégáé az érdem, ha Rajtad múlott volna akkor még most sem lenne nyitva a totyik.
''hanem az indokolatlan és merev, fennsőbbséges, fenyegető viselkedés részetekről.''
Erre kérlek mutass példát. Valahogy csak azt látom, hogy a Te olvasatod eltér mindenki másétól.
''Ezzel a hsz.-el részemről az ÜGY-gyel kapcsolatos disputát lezártnak tekintem.
Nincs harag, csak 1 kis keserű szájíz. De majd az is elmúlik. ''
De azért az utolsó szó a Tied kell hogy legyen. Ám legyen ha végre érdemben és indokokkal is alátámasztva tudod igazolni magad, megkövetlek. Addig viszont a kesztyűt nem veszem le.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest