Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• I_Am

veterán

válasz SGC #332 üzenetére

Komolyan kezd nagyon nevetséges lenni a hozzáállás (és ha azt mondod megint felsőbbrendű a hozzáállásom akkor mond nyugodtan) A korra való hivatkozást kinevetem: :C (most erre mondjam azt, hogy többet láttam már az életből és a halálból is mint Te? Akkor nagyobbb, szebb, jobb okosabb leszek nálad? Hát nem, de ilyenekkel érvelni vagy egyáltalán szóba hozni számomra nevetséges dolog)

''mi volt a VALÓDI oka a topik bezárásának...''

Nem tudsz olvasni? Chat jelleg és a felháborodásotok azon, hogy rátok mert szólni valaki.

''Te is írtad volt, 1 egyszerű átnevezés/áthelyezés már elsőre megoldhatta volna a júzerek vs. moderálók meccset...''

Ilyet egyáltalán nem irtam, csak azt, hogy ami ott ment az az OFF-ba simán befért volna, magyarán ez annyit tesz, hogy teljesen felesleges volt a totyik. Hacsak arra nem volt jó, hogy Ti akik 30 éve felett vagytok tudjátok, hogy az ott a Ti játszóteretek. (és játszótér volt semmi más, felesleges hozzászólásokkal gyakran másodpercenként is. Téma semmi csak off ezerrel.)

''Lord Zero fel is fetette ezt a lehetőséget, de elsiklottatok felette. Meg is lett az eredménye....''

Milyen eredménye? Olyan, hogy egy privát levelezésre hivatkozva döngetted a melled, holott semmi közöd nem volt a dologhoz? Col és Dexter kollégáé az érdem, ha Rajtad múlott volna akkor még most sem lenne nyitva a totyik.

''hanem az indokolatlan és merev, fennsőbbséges, fenyegető viselkedés részetekről.''

Erre kérlek mutass példát. Valahogy csak azt látom, hogy a Te olvasatod eltér mindenki másétól.

''Ezzel a hsz.-el részemről az ÜGY-gyel kapcsolatos disputát lezártnak tekintem.
    Nincs harag, csak 1 kis keserű szájíz. De majd az is elmúlik. ''

De azért az utolsó szó a Tied kell hogy legyen. :C Ám legyen ha végre érdemben és indokokkal is alátámasztva tudod igazolni magad, megkövetlek. Addig viszont a kesztyűt nem veszem le. ;)

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés