Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz Hasaggymeg #211574 üzenetére
a felső polcon nincs már számottevő különbség egy preémium össztelós és merevfarú társa között
Ebbe muszájnak érzem hogy beleálljak.
Két betű : DH#211579 goldnarmz
Na akkor egyetértünk.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz Toobee #211591 üzenetére
A Magas út elég durva, 20% fölötti mászóka. Párszor megmásztam, lefelé meg még csak egyszer mertem menni
Felfelé ilyen hidegben.. a torkom biztos nem örülne nekiÁllítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
Ha már teló lock.
Nekem Recon RL verzió van, ami nem sima 2 állású lockout, hanem 5 állású kompresszió állítós.
Mennyire szabad ezt menet közben tekergetni? (Végre sikerült kipróbálnom, hát gyerekek ez az acélrugós után megváltás ).Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz jjeahh #211624 üzenetére
Mi számít kisszerviznek?
Az előző telónál csak annyit csináltam, hogy a becsúszókat áttörölgettem.#211625 Hasaggymeg
Ebben egyetértünk. Sőt, a mostani vázkialakításommal az pl. baj, hogy veretős meredek lejtős részeken néha úgy érzem, hogy át akarok esni a kormányon (elég para). Ezen már csak a váz geometria segít, viszont ami oda igazán jó, a DH bringák. Nem hiába DH ugyebár... Viszont azokkal meg a mászás nehezebb. Mikor másztam fel a Hárshegy tetejére, találkoztam 2 DH-s sráccal, akik szintén mondták hogy felfelé sajnos kb. lehetetlen megmászni DH bringával azt a részt. Illetve gondolom nem lehetetlen, csak nagyon szenvedős. Meg hát nem is arra vannak kitalálva azok a bringák.
De ez legyen az én bajom, hogy egy XC bringával akarok mindent is csinálni.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz jjeahh #211627 üzenetére
Köszönöm!
#211628 varsam + #211632 sebgutkopf
Igen, bőven van választék a palettán, de én mindenhol az XC gépemmel (mármint, gondolom az enyém az..) akarok menni
De nem panaszkodom, mert meg vagyok elégedve a mostani bringával. Bár valószínűleg ez megváltozna ha tartósan kipróbálnék egy általatok említett példányt.
DH-zni nem akarok mert féltem a testem, de azért néha álmodozok róla.#211638 bardi
Igen ezen már régóta gondolkozok, csak heroin áron vannak azok is + még egy kábel a vázon, még rá kell vennem magam.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz sebgutkopf #211686 üzenetére
Egyelőre ez a veszély nem fenyeget, még így is hónapokig kellett győzködnöm magam egy telócseréhez
Pedig tudnék venni akármilyen gépet, csak tényleg az van hogy nem tudnám kihasználni. Egyre kevesebb idő van rá meg most már 30 felett () erőm
Legalábbis mikor brutál csapatós hosszú szakaszokon megyek le, akkor szinte az olyan fárasztó mint ha felfelé mennék. Legalábbis a csuklóim nem annyira bírják. Bár ez lehet azért volt mert acél rugós telóval mentemÁllítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
Hamár nyereg.
Nekem ez vált be: [Selle Italia FLX]. Decathlonos, ócsó', és egészen minőségi. Kollégám vett először ilyet, hát mondom nekem ez gyanúsan olcsó. Aztán kipróbáltam, és fényévekkel jobb volt, mint amit valaha próbáltam. Pedig voltam úgy is nyerget választani, hogy pontos méret meghatározás után kiválasztottam egy, a bolt által ajánlott darabot, de az se vált be.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz Hasaggymeg #211704 üzenetére
Ja hát igen, mindenképpen egyénfüggő. Cimborámnak például nagyon bevált a [WTB Volt], kipróbáltam én is, és hát nekem meg borzasztó volt.
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
-
TomMusic
őstag
válasz itouchfan #211724 üzenetére
Hát jó lenne már menni, de szerintem felejtős, + hétvégére is rossz időt mondanak.
Én abban reménykedem hogy március elején már ki lehet merészkedni terepre.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz sebgutkopf #211730 üzenetére
Hideg, eső, szél, hó, sár.
Parttalan vita kezdés 3... 2... 1...[ Szerkesztve ]
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
-
TomMusic
őstag
válasz jjeahh #211915 üzenetére
Jesszus. A legkisebb fokozat nálam nem mindig jó, mert úgy könnyebben kipörög. Bár mondjuk lehet hátra is valami drágább külső kéne (most Panaracer Comet Hardpack van) . Úgy mentem, hogy elöl volt a Racing Ray, még a murvás úton is brutál jó volt a tapadása
És végre kapott kicsit a Recon teló is. Mentem le lépcsőn meg indokolatlanul sok kátyún keresztül Valami kis zörgő hang jön elölről a teló felől mikor valamin átmegyek, remélem csak a sárhányó az.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz MPowerPH #211945 üzenetére
viszek szerszamot, pumpat, belsot, most mar pot lancot is
+ a 3kg folyadék, a hátadon. Szép edzés
Én meg csak egy 0.7-es kulacsot viszek, meg ami a nyeregtáskában elfér (kulcs, 1-2 szelet csokika).Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz MPowerPH #211948 üzenetére
Ivóvíz kutak (Locus-on lehet őket látni/keresni), benzinkutak. Persze van hogy egyik se jön össze. Olyankor szenvedés van, de én nagyon nem szeretek magammal cipelni semmit se
-
TomMusic
őstag
Holnapra 13 fokot ígérnek, azthiszem bringával jövök be melóba, aztán majd napközben kilógok kicsit tekerni
Remélem reggel száraz, szélcsendes idő leszÁllítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz Toobee #212032 üzenetére
Hát én nagyon remélem hogy holnap nem lesz szél.
Az viszont tényleg jó ha szárad az erdő (meg minden), oda is jó lenne már menni. Vasárnap mentem pár métert a szottyos fűben, és full saras lett mindenem.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz jjeahh #212038 üzenetére
Szél: engem mászás közben is zavar
Sár: lakásban tartom a bringát.
Meg sokkal rosszabb az irányíthatósága. Nyáron még egy fokkal jobb, mert ott kárpótol a meleg.
De nem akarok hittérítő lenni, nekem semmi bajom nincs azzal ki hogy megy
Én kényes vagyok erre és kész.
Pedig vidéki vagyok, anno kempinggel mentem a Körös árterébe pecázni, ott volt hogy tengelyig besüllyedt a bicó, és gyalog mentünk tovább. Sőt volt olyan, hogy magam is besüllyedtem térdig a sárba. Szó szerint. De ha lehet kerülöm már ezeket.
Továbbá nem szeretem a hideg és a nagyon szénsavas italokat. Ilyenkor képes vagyok a gyümölcslevet is megmikrózni.
Na tessék borzongani.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz jjeahh #212041 üzenetére
Nyáron ha átmegyek néhány saras pocsolyán, az még engem se zavar, csak ilyenkor tudom, hogy az egész terep egy nagy pocsolya
Az természetes ha a vihartól félünk.#212042 Hasaggymeg
Az valóban elég ritka, viszont olyan szokott lenni, hogy fa alatt lévő emberek is égési sérüléseket szenvednek ha a fába csap a villám. Na ez se gyakori, de azért érdemes kerülni vihar idején ezeket.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
Na bejöttem bringával melóba, budán délről észak felé. Hát kis szembeszél volt, de nem vészes.
Szerk.: az a tapasztalatom, hogy a nap első felében északi, utána déli szél fúj. Pont ellentétesen ahogy megyek[ Szerkesztve ]
-
-
TomMusic
őstag
válasz Hasaggymeg #212245 üzenetére
Vasárnap a Teve-sziklánál a füves részek még eléggé szottyosak/merülősek voltak. Gondolom a hegyen max pár fokkal jobb a helyzet. Esetleg a kitaposott részek.
-
TomMusic
őstag
válasz Hasaggymeg #212247 üzenetére
Itt a Szendendrein kevés esett, szerintem ez nem nagyon számít.
Viszont holnapra hideget ír, délután lesz csak max 7-8 fok, fent a hegyen meg még gondolom annyi se.
Ma kellett volna menni, 13 fok voltÁllítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
Ha több életem lenne, így csapatnám: [link]
-
TomMusic
őstag
válasz itouchfan #212365 üzenetére
Lehet csak aszfalton maradok egyelőre, felmászok szépen a HHH-re
Bár onnan lehet átmegyek a Hársra. Csak a napokban még valaki azthiszem azt mondta hogy a HHH terepen még nagyon sarasÁllítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
Fent vagyok a HHH tetőn, lefelé is aszfalton kell menni, a terep csupa sár
-
TomMusic
őstag
válasz Hasaggymeg #212395 üzenetére
Aszfalton mentem fel, és terepen jöttem le: [kép]
Szóval az észak-nyugati részen jöttem le, ott nincs aszfalt a közelben
Viszont találkoztam két montissal, ők máshol mentek, de nem úszták meg, brutál sárosak lettek. Nekem amit kis sarat összeszedett a gumi, azt ledobta a Hidegkútin az aszfalton.
Marhajó ez a Racing Ray, bár gyűjti a sarat, de könnyen kijön belőle.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz MPowerPH #212442 üzenetére
Én petróleumban szoktam kiáztatni. Az a legjobb szerintem.
Van aki benzinben. A brigeciol is jó elvileg, utána sima vízben érdemes még meglötybölgetni (van ilyen szó?).Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz MPowerPH #212448 üzenetére
Brigeciol utan denaturalt szeszben beaztatom?
Hát ez jó kérdés, ezt talán még nem próbáltam.Milyen kenőanyagot használsz?
Én Squirt waxot, a láncot száraz ronggyal áttörlöm majdnem minden tekerés után, ha kell adok neki új kenést. Évi 1-2x pedig leveszem a láncot, és kiáztatom petróleumban. Hagyom benne jópár órát, meglötyögtetem, majd tiszta petróba újra belerakom. Esetleg ha az is nagyon dzsuva, akkor egy 3. lében még áztatom. Kefével vagy ilyesmivel nem szoktam közben tisztítani, ha megrázogatom a petrós lötyiben, az elég neki, lejön róla minden szutyok.
Utána alaposan áttörlöm száraz ronggyal, és hagyom 1 napig száradni. Utána rakom fel a bringára és kap egy alapos kenést.
Ez így hosszúnak tűnhet, de összességében pár perc.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz Dark Archon #212450 üzenetére
Bekapcsolódom én is.
Én 183cm vagyok, bringázás előtt voltam 63kg.
Aztán elkezdtem bringázni meg jobban odafigyelni a kajára és most 70kg vagyok, de nem nagyon látni meg hova jött az a 7kg. Edzeni én is lusta vagyok, jó lenne izmosabbnak kinézni. Bár én relatíve meg vagyok elégedve ezzel. Illetve azzal nyugtatom magam, hogy az csak plusz súly lenne amit cipelni kell mászásnál.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz Dark Archon #212469 üzenetére
Mondják is. De nem zavar, mert általában irigykednek
-
TomMusic
őstag
válasz Toobee #212509 üzenetére
Ja értem. Hát itt arra utalt gondolom, hogy nem szokott durvulni. Ugrabugrálni mondjuk én se tudok/szoktam egyáltalán.
Bár hozzáteszem, lejövök szinte bárhol
Mondjuk nem túl gyorsanÁllítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz Khelben #212525 üzenetére
Gondolom rugós alatt az acélrugósra gondolsz. Két dolog amiben jobb: olcsóbb és igénytelenebb. Tehát nem nagyon kell karbantartani. Vagy legalábbis sokkal kevesebb törődést igényel, mint egy levegős. Viszont minden másban rosszabb Ahogy Te is írtad, a levegős jobban kisimítja az út egyenetlenségeit.
Ha van rá keret, a levegős jobb választás, de az acélrugóssal is bőven el lehet lenni. Esetleg később lehet cserélni.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz Hasaggymeg #212547 üzenetére
Ha folytatjuk ezt a gondolatmenetet, eljutunk oda, hogy tulajdonképpen a levegős rosszabb.
-
TomMusic
őstag
válasz sebgutkopf #212559 üzenetére
Hát ez részletes írás volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest