Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
+Somatom
Ha sűrűn előfordulna biztos néznék valami alternatív megoldást (pl. melóhely váltás ), viszont a 10 hónap alatt ez a második vagy harmadik eset. Egy olyan biztos volt, hogy 24 órát voltam együtt a szarokkal. És most is csak annyi lett volna, ha pénteken rendes időben leszedik az árut. Amúgy kösz a tippeket!
[ Szerkesztve ]
-
-
dlaj
őstag
Volt itt arról szó a napokban, hogy az én jobbegyem az eddigi legdurvább! Lehet. De erre még én sem lennék képes!
-
dlaj
őstag
Lehet oda mást is rakni!
Na, mára eltűnök! -
dlaj
őstag
Egy becsületes 45-ös 62-63 óra! Hogy ne kössön bele az ellenőr! 😂
Én a német 6-os pályán vagyok Schnelldorf fölött egy wc-s parkolóban. A net itt alig-alig jön.
Az hagyján, hogy nincs söröm, de se kóla, se tej, se tea. Van viszont kannás víz, de még hazai! 🤢És ha már a számoknál tartunk: a két hetes vezetési időm 48 óra 17 perc lett. Ez két teljes hét volt, persze benne volt a május elsejei pause franciában.
Még jó, hogy napidíjban fizetnek. Mondjuk a kevés vezetés a szervezés hibája. Megyek én, ha van hova. -
dlaj
őstag
Reggel 7 kilométerrel odébb is ez volt a helyzet. Egyébként az o2-de hálózatán vagyok, lehet a voda is ezt használja. Tudom, hogy mindhárom hazai szolgáltatónak vannak szürke foltja. Az enyémek itt van egy. Így jártam.
Egyébként pedig odébb tudnék állni, mert mehetnék ma, csak nincs fuvarom. Amit kaptam tegnap, arra már nem volt időm, hogy felvegyem.
-
dlaj
őstag
válasz Somatom #6368 üzenetére
A német Telekom monnnyon le!
Sejtettem, hogy azért annyira nem elmaradott ez a rész, hogy senkinek nem jut itt 4G. Azért kíváncsi lennék, hogy itt egy Telekom, vagy egy Vodafone-os kártya hogy szedné a netet? Annyira pedig nem vagyok elkeseredve, mert az autó előtt 73 méterrel lévő padnál egész tűrhető, ha lassabban is, de még a képek is felmentek. (És süt a ☀️, kellemesebb kint mint a fülkében.)
Másrészt ez az első eset, hogy a Telenor-os kártyámmal ezt tapasztaltam. Csak jó pár hónapja panaszkodtam (arról is írtam itt), hogy a cseh pályán mindenhol foscsi a net. Azután írta itt valaki, hogy neki nincs baja vele. Erre gondoltam egyet és átraktam a kártyát a B20-at tudó telefonomba és mindjárt megszűnt a probléma. Ma is teszteltem mindkettő kártyámat mindkettő telefonomba, nehogy megint bennem legyen a hiba! -
dlaj
őstag
válasz #77081088 #6396 üzenetére
Szerintem arra gondolt a kolléga, hogy a ti tachográf nélküli autóitokkal sokkal többet mehettek és kell is menni, mint egy tachográffal felszerelt járművel. És ez a legtöbb esetben nem kívánságműsor.
Illetve gondolhatott még arra is, hogy a pihenés/alvás egy furgonban nem éppen olyan, mint egy kamionban.
De nem vagyok én gondolatolvasó! 😀Úgyhogy én is kíváncsian várom a részleteket, mi a jó a furgonozásban?
(Azt leszámítva, hogy könnyebb vele parkolni és megfordulni.)[ Szerkesztve ]
-
dlaj
őstag
Már sehol nincs.
De elméletben létezhet! (Egyes helyeken.)
Az oktatóm (volt oktatóm tavaly nyáron) mondja 2 hete: a francia fizetőkapu után kiintette a yard egy pötit kontrollra. Annyit hibát találtak, hogy nem látszik a manuális bevitel, amivel szabi után beviszi a pihenőt. A yadrman az mondta, hogy ilyenkor ott kellene lenni egy "M" bötűnek! A fahrer és segédje (mert akkor is tanulóval volt) azzal védekezett, hogy a szabispapír 2 éve megszűnt, "kapjátok be"! (Ezt magyarul, mert nincs jelentősége.) Az érvelés nem volt elég meggyőző, mert valami hivatalos papírra felirta, hogy 1500 euró.
Ezt kettő felé osztva sem kevés. És biztos jól esett a tanulónak, aki addig elment kb 1500 kilométert.
(Nem értem, hogy miért büntették, mikor még visszaírás sem kellet, hogy legyen a kártyán.)
Minden esetre a Mester rögtön melegében felhívta a boss-t, aki azt mondta, hogy fogadják el a büntetést, majd a jogászok/ügyvédek/kártyavető asszonyok megfellebbezik.Szóval, lehet nem mindenhol egyformán tudják, hogyan működnek a dolgok.
-
dlaj
őstag
válasz Somatom #6488 üzenetére
Valami ilyesmi élményre vágysz, ugye? 😎
Más: A ma délutáni német parkoló keresésekor figyelembe vettem a pár héttel ezelőtti tapasztalatomat. Mely szerint nem mindegy hol állunk meg mobilnet szempontjából sem.
Felfelé a 3-ason Frankfurt előtt próbálkoztam megállni, elég nagy sikerrel. Az útépítés szakasz kellős közepén van egy Total kút, amivel szemben szintén van benzinkút. Igen ám, de a parkolás utáni internet cseking csak edge-t jelzett, és még egy nyamvadt fórum oldal sem töltődött be egy perc alatt.
Innen gyorsan menekülőre fogtam. Sokat nem kellett kocsikázni, mert 16 km-re odébb már várt is egy wc-s parkoló. Már a lehajtó előtt láttam, hogy vannak a közelben épületek és valami antenna felé. Úgy gondoltam, ezek jót jelenthetnek.
Az antenna olyan mint a tv torony. "Lehet hogy mobil adótorony?" Reménykedik magában a kétségbeesett kamionos, aki 2.5 napra keres hétvégi parkolót. És már a gondolattól könny szökik a szemébe! 😂
Persze itt is volt hely (hétvége lévén) és az első dolgom a motor leállítása után a net ellenőrzése volt. Hát volt "nad ööm é botottá", mert a net 3 gével hasított (és teszi ezt azóta is). Persze a nagy teszt még hátra volt!
Az út közben kaptam értesítőt, hogy szent22László új videót töltött fel. Na, gondoltam ez a minőségi anyag 🤔 pont megfelelő lesz a youtube nézés ellenőrzésére. És mivel Lacika dadogás és akadozás mentesen mondta el amit akart, én arra gondoltam, hogy itt az ideje napot zárni és egy Perlenbacher világost szisszenteni! 😉[ Szerkesztve ]
-
dlaj
őstag
-
dlaj
őstag
-
dlaj
őstag
válasz Somatom #6549 üzenetére
Én szimulátort írtam és gondoltam.
Egyébként a napokban én is beléptem a modellezés (játék röptetés) világába ezzel a "vassal"! A tegnap esti 2 másodperces fel és leszállás után, ma találtam egy jó nagy placcot egy német hofban.
Gondoltam, senkire sem leszek veszélyes, és már röptettem is! 😎
17 másodperc után egy német kolléga a gép "elé ugrott". Szerencsére megúszta, és én is mosolyogtam. Későbbb. 😒
Szóval, jó tanácsokat elfogadok.[ Szerkesztve ]
-
dlaj
őstag
-
dlaj
őstag
Látom punnyad a banda!
Én is unatkozom No-ban, még szerencse, hogy van rendes net. Persze gondoskodtam róla. Tegnap délben mikor megálltam a belga-német határ átlépése után, egyből net csekking volt. Maradtam.Még tegnap rákerestem (baszott nagy unalmamban) Somatom aláírására. Régóta izgatta a csőrömet, hogy miről van szó és mondhatom, igencsak meglepődtem. Egy nagyon jó rock (szerintem) számból van az idézet, már aki nem tudná. Már elsőre is nagyon bejött a muzsika. Nyomban le is töltöttem a banda teljes albumát, jó lesz a holnapi 450km-re egyszer-kétszer aláfestő zenének.
Kíváncsi vagyok HoTaZo kollégának hogy tetszene? Bár ez, nem az ő örült (metal) műfaja, de nem csodálkoznék, ha tudná az együttes tagjainak a nevét. Egy kész lexikon az az ember!
Arra gondoltam milyen jó lenne egy közös rock-metal-funky-sör hétvége!Kíváncsi vagyok, ki milyen zenét hallgat? Aki érez hozzá kedvet és az ideje engedi meg is írhatja!
-
dlaj
őstag
válasz Somatom #6597 üzenetére
Jó a hangcuuc, mert mikor Mancival vagyok (mint most is) hozom otthonról a hangtechnikát a mélynyomóval együtt. A zene laptopról megy menet közben is, a telefonon lévő Aimp Remote-tal vezérelve.
Az említett Nightwish best of válogatást az előbb töltöttem le. Kb 850 MB volt FLAC-ban. Nem olcsó, de megéri.
Belefért az 50 GB-ba!Egyébként ismerem a zenekart, de csak pár számukba hallgattam bele, egy megosztott videó révén. Varga Ferenc volt vadászpilóta ennek az együttesnek a nagy rajongója, és okosba az egyik klipjéhez felhasználta az együttes néhány számát, amit azóta sem tiltott le a YouTube.
Akit érdekel a repülés, szinkronban a jó zenével, az itt megnézheti. Illetve itt az úriember bejegyzése, benne, hogy mely Nightwish számok hallhatóak! -
dlaj
őstag
válasz Seangaijin #6693 üzenetére
Köszi, estére megnézem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest