Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazda626
addikt
Akár egy Golf.
Civic DX (Hatchback) sem rossz, 4-5. generáció.[ Szerkesztve ]
-
TexT-BoY
addikt
Mentem egy karikát az elöbb a preludel szegénykép haldoklik, nagyon hálátlan egy jószág ez, meg kap minden földi jót és egyre szarabb. Néha va egy kis elörelépés, aztán semmi. Most ott tart a vas hogy pénteken még ment lent-fent, most 2.ba nyomsz egy enbtert és vagy 20perrc eltellik mire elérkezik a 7000hez, elötte meg csak szépen öregurasan felpörög. 4000ig látványosan nem csinál semmit, 4000nél murván egy picit megindul aztán utána a 7000már gyorsan eljön de semmi érdekes.
Aztán csináltam egy álló rajtot 2500ról akkor semmi nem történt, utána 4000ről akkor sikerült egy 150méteres gumicsikot huzni, hamár megvolt a fordulat akkor lehetett kapkodni a váltóért, de megint rárántottam a 3.at és kidobta szoval vicces. Most a váltó jön, illetve még ma lesz egy uj gyujtás beletéve, a kábelek és a gyertyák már ugye cserélve vannak. Csak remélni tudjuk hogy ez az utolsó etap.
Ennek tuti lelke van ráadásul 2x lett visszatekerve az óra, belese gondolok mennyi lehet benne, simán meglehet a 600.000 is , föleg hogy a motoron kivül minden cserés volt már rajta....HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Integra
titán
fehér jdm dc2
MONDOM FEHÉR DC2!!!!!!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
s2000 lecke kezdőknek
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
szatocs
őstag
=== Szatocs ===
-
szatocs
őstag
válasz Integra #3028 üzenetére
Nem akarják, hogy csalódjanak benne. Kompromisszum mentesre meg nehéz egy autót csinálni. Azt meg mégsem tehetik, hogy a régi alapra egy új külső, és annyi
Nekem is kicsit sok, amennyit húzzák az nsx - et. De várni tudok, elvégre nem fenyeget, hogy venni tudnék egyet a közeljövőben.Most ami a csúcs nálam sportautók között, az a GT-R. Az üt most nálam mindent.
=== Szatocs ===
-
szatocs
őstag
=== Szatocs ===
-
szatocs
őstag
=== Szatocs ===
-
veterán
Az a baj, hogy profitérdekeltek lettek. Egyre jobban azok lesznek. Ezek a japánok már nem azok a japánok, akik voltak 10-15-20éve. Akkor minden szar megcsináltak, még ha rá is fizettek néha, de kegyetlen jó dolgok születtek.
Mostmeg már csak a profit, a csillogás, meg az extra.
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Integra
titán
ez sajnos minden cégnél így van.
ráadásul a honda független a mai napig és ez az első cél..
profit a túléléshez, az innovációhoz, a befektetéshez és akkor még old-school örömautókat építeni.. nehéz feladat ha nem adnak el autót nincsen profit.
hiába mai napig az nsx-r az egyik legjobb örömgép, ha eladnak belőle 1000 darabot 50000 helyett, az bizony nagy bukta..
mindegy, nekem még egy pár év lesz egy s2k-ig, úgyhogy én elvagyok az intivel
nem is fogom eladni soha (remélem)...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
veterán
Ilyen turbó lett az Eklipszbe is
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
feel good
aktív tag
-
Gergello
addikt
itr Ilyennel találkoztatok már itthon vagy esetleg DA-val? Ez amúgy faceliftes 3gen, igaz?
-
^Bundi^
őstag
válasz Integra #3004 üzenetére
integra
téged és a kocsikádat láthattam én a III. kerben az árpád híd tövében? (inkább közelebb a hévhez)
nem most vmikor talán múlt héten..álltam a hídon dugóban..nézelődtem..s ott volt 1 pont ugyan olyan integra mint a tiéd..gondolom nemsok ilyen van fehér felnivel..stb..
le akartam fotozni mobillal, de addigra eltüntNos Omnes Una Manet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest