Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xuldar
addikt
Engem is tegyél fel a ''lehet, hogy jönnek'' csapatba. Elvileg idén jó az időpont, bár most nem lesz Wacken, de az amúgy is augusztusban van. Most azt mondom, nem fog közbejönni semmi, helyszínnek pedig bármi jó.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
Nem láttam a tavalyi mintát, de esetleg javasolnék olyat, hogy körbe a logo mentén, vagy a logo külső karikájába mehetne a szöveg, bár ez utóbbi nem tudom, mennyiben jelent változtatást a logoban. Ha csak simán fölé meg alá van írva, az olyan snassz.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
A Vadna-parkra szavazok, és megyek. Reszkessetek
Szerk.: És 1db fekete XL-es póló rendel
[Szerkesztve]Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
Ha van olyan debreceni (vagy környéki) ember, akinek még nem biztos az útja, vannak kiadó helyek az autómban. Indulás: 26-án délelőtt. Érkezés: ? Jelentkezni PM-ben lehet.
-
xuldar
addikt
A tábor minden szolgáltatásást igénybe fogom venni, így painballra is megyek.
Most jut eszembe, egyet mégsem. Nem lesz kivel összeházasodnomAzért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
-
xuldar
addikt
válasz .:Kristian:. #1000 üzenetére
Csak annyit mondott, hogy pólóban. Lehet, hogy tízre gondolt
Ha még kint van a neten, megnézheted, hogyan keménykedett korábban Debrecenben is egy szál pólóban paintballon.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
válasz ngabor2 #1010 üzenetére
Lyaly, most tűnt fel, hogy jön pistiké. Erre még rá kell gyúrnom
Elképzelhető, hogy tudok szerezni csíptetős névjegytartót, vagy minek hívják. Hétfőn meg tudom mondani. Lehet, nem ártana, a matrica meg egy nap alatt leesik. Ha esetleg más biztosan tud szerezni, ne fogja vissza magát.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
válasz Foglalt név #1125 üzenetére
Á, a lányok nem szeretik a szakállat
-
-
-
xuldar
addikt
Ismét felteszem a kérdést: Van-e igény felcsíptethető névjegytartóra? 50db-ot tudoxerezni. Biztosan sokan lesznek, akik még nem ismerik egymást, és példának okáért az én névmemóriám is rémes. Jövő héten tudnék nyomtatni hozzá névjegyeket is, addigra valószínűleg végleges lesz a névsor. Nos?
-
xuldar
addikt
válasz ngabor2 #1302 üzenetére
Ok, akkor viszek.
Böszörmény felé mennék, mert egyrészt jobb az út, másrészt sokkal rövidebb. Úgy látszik, mégis én viszem pistikét. Így négyen leszünk, ami még simán kényelmes, és az útiköltség is jobban oszlik. Antit útba ejtjük Bösziben, csak tudni kell a pontos címet. PM-ben jöhet, vagy valaki navigál majd. A cuccodat gondolom, el tudja vinni Samy.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
válasz Antimatrix #1374 üzenetére
Shellnél soha nem tankolok, de ne aggódj, nem fog fájni az üzemanyag ára. 5,5-ből kijövök százon megpakolva. Nem állunk meg kútnál, mert tele lesz a tank.
Pistike a tóban fog tanyázni, a többiek körbeülik a partot. Amikor kidugja a fejét, akkor össztűzAzért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
válasz (Kolombusz) #1389 üzenetére
Majd játszunk a táborban kicsi a rakást, a fenti kép azt mutatja, ki hol lesz. Segítek: Te legalul
-
xuldar
addikt
válasz Hujikolp #1392 üzenetére
Azért ment össze a logo, mert ha megnézed, maga az egész ábra ugyanakkora helyet foglal, viszont a több szöveg több helyet foglalt idén. Na meg az elrendezés is változott, az évszám tovább kicsinyítette a PH!-logót.
-
xuldar
addikt
válasz ngabor2 #1533 üzenetére
Meglássuk, legfeljebb Anti nyomorogni fog a hátsó ülésen Akkor a csomagtartót üresen hagyom és nálad meglátjuk, mennyi hely marad a kenyér mellett.
Behányok egy pumpát, de csak autószelepes van, a matracok meg ha jól tudom, pont nem olyanok.
[Szerkesztve]Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
Gondolod, hogy addig nem lesz rá szüksége?
Igaz, nekem csak az első táborom volt, de azt mondom, sokkal jobban megérte, mintha mondjuk az efottra mentem volna ki. Jó társaság, hatalmas poénok, kellemes környezet.
A dunántúliak belehúzhatnának valami ottani helyszín szervezésébeAzért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
-
xuldar
addikt
válasz Winner_hun #1610 üzenetére
Mondtad a haverodnak az új fícsöröket? Megnövelt raktér, alaposan tesztelt teherbírás, sörállóság?
Esmein: Küldj PM-et Batmannek, megadja, honnan tudod leszedni a képeket. Az én képeim is ugyanott lesznek kb. holnap 10:00-től.
-
xuldar
addikt
válasz Winner_hun #1616 üzenetére
Bammeg, egyetlen nap alatt alakítottad át a függőágyat? Először fadobozos sör, aztán meg ez. Apám, nem vagy gyenge. Legközelebb mi lesz? Felfújható cserépkályha, hogy ne fázzunk? (Dehogynem fáznánk, valamivel tüzelni is kell a babgulya alá )
Szerk: heje-
sírás javitva.
-
xuldar
addikt
válasz Winner_hun #1629 üzenetére
Javaslom, Lorettot ne engedd be az utastérbe
alitak: Egy asztalosnak szüksége van faszállító eszközre is.
-
xuldar
addikt
A képeim 2db zipbe csomagolva felkerültek Batmanhez, lehet szemezgetni
Kis technikai malőr volt, az egész MFK környékén áramszünet van, emiatt ma szabadnapos vagyokAzért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
válasz .:Kristian:. #1659 üzenetére
Ez még csak hármónk anyaga. A többieké ezután jön. Tavaly a videókkal (~400MB) együtt volt ~900MB. Hidd el, lesznek még itt jó képek. Lásd az előbb a Winner által linkeltet. Látod, ezért _kell_ a 0. napon jönni
-
xuldar
addikt
válasz (Kolombusz) #1707 üzenetére
.:Kristian:. nevét alig lehet kivenni Ticsi hasonló színű pólója miatt
-
xuldar
addikt
válasz Winner_hun #1716 üzenetére
Winner, mondták már, hogy hülye vagy?
-
xuldar
addikt
válasz (Kolombusz) #1734 üzenetére
Vagy lehet, hogy közös. Olyan furcsán mozgott az a Golf
-
xuldar
addikt
válasz (Kolombusz) #1737 üzenetére
Esmein a PH!ozzing nagyúr?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest