Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
os!
tag
Üdv Nektek!
1 órát keresgéltem, de nem találtam megoldást a hszek között.
Kérdés:
Van egy Audigy 2 ZS SB0350 oem karim Win7 x64 Ultimate alatt, asus p5k pro lapban (PCI). Eredeti driver, minden defaulton van, semmi mod.Néha rákezd és szőrös elektronikus alapzaj kezd el hallatszani a fejhallgatómból. Ha átdugom a másik hangkártyámba (5.1 noname PCI), ott minden ok, de a hang mégsem egy Audigy.....visszadugom, ismét van alapzaj. Kipróbáltam mindenfélét, reinstall, letilt/engedélyez, átír, muteol mindent ami nem a fő output csatorna, stb...de semmi. Néha megy 5percig frankón, néha 1 órát, de elkezd utána szőrözni.
Most is hallom, olyan hang mint amit akkor hallunk amikor a rádióval 2 adó között áll a tuner. Tehát űrzaj, vagy mi bár nem pont olyan, de nagyon nagyon hasonlít. Tüskés szőrös zaj.Viszont ha winampban felrántom a hangerőt hirtelen maxra majd hirtelen le, akkor megjavul egy időre. Fejhallgatón, hangfalon egyaránt ugyanez...bár hangfalon kevésbé hallani/érezni.
Mi lehet a gond?
Hm. Köszönöm szépen annak aki elolvasta, és erőt fordít segíteni
Szép napot!
hál'istennek pogány vagyok
-
os!
tag
válasz MasterMark #3003 üzenetére
Régebb tettem már be az igaz, de akkor pipec jól nézett ki kívülről és a szépségem mindig tisztán, pormentesen tartom
Szerk: kontakt hibát nem tudom hogy lehetne kimérni, de sztem akkor nem is működne akkor amikor "jól szól". Amúgy kipróbáltam kx driverrel is és ugyanaz. Közben amúgy észrevettem hogy a noname 5.1 pci-os karim sokkal tisztábban szól. Minden szám ha egy kicsit erőteljesebb hangot ad ki, akkor totál eltorzítja az erősebb hangokat. Mindez fejhallgatóban. (másik hangkártyán ugyanez a fejhallgató pipec). Hangszórón viszont az Audigy2zs-n sem hallani annyira a torzítást. Mintha a hangszóró leszűrne egy részt...persze azért hallani így is.
[ Szerkesztve ]
hál'istennek pogány vagyok
-
os!
tag
válasz MasterMark #3005 üzenetére
Hát semmi előrelépés.
Egyéb ötletek esetleg? Csak vannak itt még prokhál'istennek pogány vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest