Hirdetés
Aktív témák
-
deniro2
senior tag
Ezek is féligazságok, mert, bár a fehérjének hasonló a kalóriatartalma, mint a szénhidrátnak, mégis máshogy kezeli a szervezet és gondolom nem kell magyaráznom, hogy melyiket használja elsősorban energiaforrásként és raktározza a felesleget. Extrém esetben persze lehet hízni a fehérjétől is, de az arány nagyon messze van a szénhidráttól vagy a zsírtól. Ezért nagy baromság a kalória alapú táplálkozás, hiszen óriási különbség van abban, ha az x kalóriát valaki fele zsír/fele ch formában viszi be, vagy fele ch/fele fehérjében, vagy esetleg nagyrészt fehérjében.
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz BÁ Nutrition #38746 üzenetére
Ezt pont az összes étrenddel kapcsolatban meglehetne kérdezni...
-
deniro2
senior tag
válasz asuspc96 #38838 üzenetére
Vazzeg olyan fiatal vagy és olyan fizikumod van, hogy fél év alatt rendes edzéssel meg kolbászos kenyérrel is megduplázhatod az izomtömegedet, mi a faszért foglalkozol ennyi baromsággal? Pont az edzéseidről nem számolsz be soha, gyanítom, mert arra tizedannyi figyelmet sem fordítasz, mint ezekre az ökörségekre...
-
deniro2
senior tag
válasz gordonfreemN #38917 üzenetére
És most így 1 implanttal jobban érzed magad?
-
deniro2
senior tag
válasz spammer #39007 üzenetére
Rohadt nagy pocsékolás szerintem 70-80 kilós embereknek, heti 3 edzés mellé a napi 1 kiló csirke (+turmix és a többi)... Persze van, mikor a több jobb is, de ebben az estben nem hiszem, hogy bármi értelme lenne ennyivel többet zabálni az ajánlottnál. De majd keresek tanulmányt
-
deniro2
senior tag
válasz BÁ Nutrition #39014 üzenetére
Naja, neki nyilván nincs kémiai úton elősegítve a fehérjeszintézise... Nagyon jó összehasonlítási alap, ha asuspc fehérjeszükségletét akarjuk kiszámolni...
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz BÁ Nutrition #39019 üzenetére
Semmit nem kell ezen magyarázni... Mivel itt még asus is turmixozik-tojásozik-túrózik, 1 kg csöcs meg a többi kb. 300g fehérje, ami egy 75 kilós embernek 4g/tskg. Gyószer nélkül felesleges...
De persze, mindenki azt csinál és eszik, amit akar és amire pénze van, csak ne az jöjjön már ki a dologból, hogy 1 kiló csmell nélkül etióp kisgyerek marad mindenki..[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz szőröscica #39363 üzenetére
Ha amfetaminnal edzenék, nekem is jobban adná tutira...
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz BÁ Nutrition #39384 üzenetére
Bocs...
macikos:
-
deniro2
senior tag
válasz szőröscica #39388 üzenetére
Respect
Őszintén, másfél éve mikor először olvastalak, baszottúl idegesítőnek találtalak, de sokat javítottál, már-már szimpatikus lettél... -
deniro2
senior tag
válasz gordonfreemN #39546 üzenetére
Szerintem, ha tudod emelni az ismétlésszámot,akkor nem jó súlyt választottál... Minden sorozatnak ki kell nyírnia az izmot, ami nyilván nincs így a kezdő sorozatoknál, ha késöbb még emelni is tudsz az ismétléseken... Baromi egyszerű egyébként a dolog: minden sorozatot addig kell tolni, amíg majd beszarsz és ennyi...
-
deniro2
senior tag
válasz Radnix #39555 üzenetére
Nem kell bukásik csinálni, de az utolsó ismétlésekkel minden sorozatban meg kell szenvedni. Elég picsa terhelést jelenthet az első sorozatokban az a súly, amire a végén még rá tudsz emelni szerintem.
gordonfreemN: ez komplex szöveg lenne? Akkor Wood tanulmányait meg se nyisd, mert néha olyan tudományos zsargonban értekeznek bennük, hogy fél oldal után már az író felmenőit szídom...[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
Öööö... Ennyi hülyeséget régen hánytatok már ide....
1. Nem másokért edz: kíváncsi lennék, hogy egy lakatlan szigeten hányan állnátok neki köveket emelgetni az x centis bicepszért...
2. Jó, ha megnéznek az utcán: kérdés miért, valszeg nyúlszájjal is megnéznek..
3. Kis(sebb) emberek szart sem érnek/csak pattognak/lófaszok a te koordináta rendszeredben: egyrészt nem kizárt, hogy valami jelentősebb dolgot csinálnak, mint, hogy geci nagyra nőnek, de, ha mégsem, akkor sem kötelező senki számára a te értékrended
szerint élni....
+1:aki lenéz mindenkit az esetleges frusztrációi miatt, az nézzen magába, hogy vajon miért érzi úgy, hogy mindenki szarabb nála és ennek ellenére mégis miért vágyik mindenáron mások elismerésére...
Uff és igen, kurva okosnak képzelem magam, miközben szart sem értem el a testépítésben... Ja és be vagyok nyomva (igen, hétköznap ), mert egy önpusztító agyhalott is vagyok, aki nem képes felnőni a csodálatos aszkéta-tisztatudat-tisztatest egyistenhithez...[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
válasz BÁ Nutrition #39841 üzenetére
Hehe..
Nézd csak mire reagáltam: Nekem annó taekwondo-n, thai-box-on, illetve MMA-n se engedték hogy igyak... 1,5-2 órás edzés közben
Egyébként és soha nem pofázok edzés közben, mert egyedül edzek és nem barátkozom a helyiekkel...[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz davidcsaba93 #39862 üzenetére
Hát innen már csak felfele van...
Woodslave: ráadásul semmi trükközés, csak a pöre valóság, bátor...[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
Na, sznobok ide! Az igényes éttermi kajákról tudnék mesélni, mert egy haverom végiggyakorlatozta a pesti elit helyeket (Mátyás pince, Gundel, etc...) és közelről figyelhette, hogy ott is a hulladékot szolgálják fel, csak jobban tálalják...
Én havi millás fizetéssel sem adnék 15-20k-t egy étkezésért, hiába jobb az étkészlet vagy a terítő (esetleg pincércsaj), mint itthon, ez elvi kérdés... Mondjuk, én már 15 éve kénytelen voltam megtanulni főzni, amúgy meg nem hobbim az evés, örülök, ha letudtam...
Ja és pc-re utoljára 4 éve költöttem 17k-t... -
deniro2
senior tag
Namivan, ha itthon maradok pénteken akkor nem fossátok a hozzászólásokat
-
deniro2
senior tag
válasz Woodslave #40098 üzenetére
headhunter: én egy lift nélküli bérházban lakom az ötödiken, a pofámról leégne a bőr, ha semmit nem adnék szerencsétlen szállítónak, miután fölevickélt a cuccommal, főleg ebben a 40 fokban... Egyébként sem vagyok olyan szarevő, hogy mondjuk egy 10-20k-s rendelést nem tudok megdobni 2-300 forinttal...
[ Szerkesztve ]
-
-
deniro2
senior tag
válasz God Vazzeg #40204 üzenetére
-
deniro2
senior tag
Hát srácok, hétvégén nem igazán értem rá olvasni a topikot, nem is tudom, hogy mennyit büfügtetek össze, de, ha volt valami említésre méltó, akkor légyszi valaki linkelje, köszönöm...
-
deniro2
senior tag
válasz gordonfreemN #40536 üzenetére
Szal.a spammer gyerekek brillírozott.... Nagyon helyes, ha már izmot nem sikerült építenie, legalább vicces legyen...[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz BÁ Nutrition #40662 üzenetére
-
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
válasz Woodslave #41254 üzenetére
Nemtom, simán lehet, hogy sokkal jobb erőben vagy, mint én, de nekem a 4x8x45kg is bőven szétkapja a bicepszemet, úgy, hogy közben pihenek is... Ehhez képest a 100x20kg lerakás nélkül elég sok. Bár a végrehajtáson sok múlik, lehet, ha fél mozgástartományban felsőtestből lóbálnám a súlyokat, akkor a 60kg is kevés lenne és máshogy néznék az ötletedre...
-
deniro2
senior tag
válasz gordonfreemN #41880 üzenetére
Aham, akkó milyenes, férfijjas
-
deniro2
senior tag
válasz gordonfreemN #41885 üzenetére
De komolyan indítsd már el a videót a bigyótek oldalán, amit linkeltél és mondd még egyszer, hogy egy alkeszfejű csávót látsz... Ahogy az elején rakja fel a súlyt a gépre, hátulról tényleg iszonyú férfias... Vagy lehet buzi vagyok
-
deniro2
senior tag
válasz BÁ Nutrition #41903 üzenetére
Némá, értelmes dolgokat is tudsz írni... Nemismerekrád
-
deniro2
senior tag
Na, tisztáznék pár dolgot:
1. ljk mellét/bicepszét azért nem fogdossák a csajok, mert Pumukli feje van és bármennyire is hihetetlen -főleg ebben a topikban- a csajok elsősorban fejre koncentrálnak
2. Boxert azért fogdossák, mert hellyel-közel handsome, persze csak utánam...
3. Jojót nem tudom miért fogdossák...
Egyébként, hétvégén én is tapasztaltam, hogy -a hideg idő miatt- hiába nem rövidújjúban okoskodtam, a csajok annak ellenére is haraptak, hogy így semmi nyoma nem volt rajtam az edzésnek... Szívás, de az izom messze a kiállás/fej mögött kullog, ha nőzésről van szó...
Tény, hogy a nők értékelik az izomzatot is, de inkább csak utána, vagy másodszorra....
Ez van, ezek az én tapasztalataim, ha valaki máshogy élte meg, én simán elfogadom.... -
deniro2
senior tag
Hát nézd, én emlékszem rá - a nagy agyam miatt -, hogy KIdus eléggé díjazta a búrádat az első képsorozatod kapcsán, de egyrészt ő totál foglat volt akkor, így max üres incselkedés volt, amit levágott, másrészt szerintem inkább a hajszerkezeted -mint már utaltam rá - ami taccsra vágja a megjelenésedet és nem az orcád...
Persze, erről inkább csajokat kéne megkérdezni, nyilván én csak tippelgetek...
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest