Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibus
aktív tag
Sziasztok. B5.5 1.9 PD passatra kellene 4 új nyári gumi.
205
215 esetleg
225/55r16 szerintem jó lenne.Árukeresőn ilyesmiket dob 20ezer körül.
Laufenn S Fit EQ+ t
Hankook Ventus Prime 4Hankook kinergy Eco 2
Yokohama Bluearth es es32
Hankook Ventus Prime 3
Laufenn Lk01+ S Fit EQIgazából Michelin -t akartam volna, de akkor abból egy normálisabb (pilot sport) minimum 40ezer /db
A 20ezresek közül van esetleg amelyik jó ilyen áron?
Vagy van esetleg valakinek valamilyen gumira kedvezménye?
+ Honnan érdemes gumit rendelni?Köszi szépen a segítséget
-
cibus
aktív tag
válasz Kicsirics77 #61698 üzenetére
köszi. szóval bőven jó a H is gondolom
-
cibus
aktív tag
Ezen a gumi.hu-n van kupon beváltása mező. Nincs véletlen valakinek kuponkódja?
-
cibus
aktív tag
Az amúgy számít valamit hogy egy gumi 91H vagy 91V? Oké, magasabb a sebesség index, de pl tartósabb, vagy jobban tapad? Ilyesmiben eltér egy V-s?
-
cibus
aktív tag
bocsi a buta kérdésért, de lehet valahonnan úgy rendelni gumit, hogy 24es gyártásút kérek és azt is kapok? nekem nem lenne gondom egy 22-essel pl, mert tudom, hogy új. de általában 2-3 szezont van nálam fent egy gumi, aztán veszek újat. most is egy 19es DOT-os HANKOOK KINERGY ECO K425 205/55 R16 91H van fent, amit 21ben vettem, tehát 3 éves sem, jött a vevő, nem is nézi a mintát, hogy még mennyire puha, hogy mennyi van rajta, mindjárt a DOT! ááááh, ez nem 3 éves. jó akkor nem annyi, szevasz. Inkább odaadom faternak a gumikat és veszek újat az enyémre.
+1 az XL gumiról mit kell tudni?
-
cibus
aktív tag
sziasztok.
gumiok.hu -val van tapasztalat?
ahogy nézem mindennél olcsóbban van náluk gumi és a szállítás sem vészes.
valami nem kerek esetleg, vagy talán régebbi DOT-osat árulnak, vagy miért?ezt néztem ki: [link]
-
cibus
aktív tag
guminál a TL az gondolom a tömlő nélküli, de az FP az mi? valami erősített oldalfal lehet talán?
-
cibus
aktív tag
Tehát a V-s gumi ugyanúgy tapad mint a H-s, csak a V-s valamivel nehezebb?
-
cibus
aktív tag
sziasztok.
van ennél jobb áron esetleg valahol?
[link]esetleg tud valaki valamit erről a gumiok-ról? rendelhetek innen nyugodtan?
[ Szerkesztve ]
-
cibus
aktív tag
Amúgy ez a gumi van most a passaton Hankook
Kinergy Eco 2 (K435) (2 éves) ezt akarom cserélni a Ventus Prime 4-re. Ami durva, hogy ez a Kinergy némileg drágább is, mint a Ventus pedig a Ventust írják nagyon jó guminak teszteken... meg ugye itt is ajánlott.. nem értem[ Szerkesztve ]
-
cibus
aktív tag
válasz vzsryl #62254 üzenetére
Köszi az infót szar első kerekes PD nem tapad le gyorsításkor ígyse- úgyse, ezen nem fog segíteni szinte semmilyen gumi, de nem is ez a cél, slicket azért még nem rakok csak faternak már olyan szarok a gumik a bmw-n, hogy mondtam ne rakja fel, inkább oda adom neki ezeket a két éveseket, én meg veszek akkor 4 újat.
[ Szerkesztve ]
-
cibus
aktív tag
Ez a gumiok.hu tényleg egy OK oldal...
Pénteken délután rendeltem meg a 4db Prime 4et, most jött meg. Elég gyorsak voltak.
Bár nem 24est kaptam, de 23as 45.heti minden a 4.
Sőt, még írták is, hogy nézzem meg a DOT-ot átvétel előtt és ha nem tetszik a gyártási idő, akkor nyugodtan küldjem vissza, ne vegyem át (utóvétes volt, plusz pénz nélkül). De mivel 23 év végi, így nem szórakoztam vele, jó lesz.
Ajánlott oldal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tudományos Pandémia Klub
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Elektromos cigaretta 🔞
- NBA és kosárlabda topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest