Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gardener
senior tag
válasz Sk8erPeter #1122 üzenetére
Ghost 12
-
Tosee
őstag
válasz Sk8erPeter #1196 üzenetére
tapasztalataim szerint nem lesz gond a tömörítésből, utána visszaállítható, csak úgy lassabb a folyamat...
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
lúzer
veterán
válasz Sk8erPeter #1198 üzenetére
tuti hogy nem hagyja ki, csak szinte nullára tömöríti
ugyanez hiberfil.sys-nél (annál bitos, azt néztem)MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
lúzer
veterán
válasz Sk8erPeter #1200 üzenetére
biztonságos, de rögtön csekkolhatod
ezen nem múlik , ha hiba lenne, akkor valszeg hardverhibaszerintem nem kompatibilis, még a nézőke sem
van nézőke amivel bele lehet nézni a gho fájlbaacronissal tuti nem kompatibilis, más is a kiterjesztése
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
Tosee
őstag
válasz Sk8erPeter #1200 üzenetére
én is csak azt tudom mondani amit lúzer kollega írt...
Acronis-al biztos, hogy nem kompatibils, teljesen más formátumot használnak.
Viszont a későbbi Norton Ghost verzióknak elméleti síkon visszafele kompatibilisnek kell/kéne lenniük az előző verziókkal, de csak elméletileg, gyakorlatilag nem tudom nem próbáltam.A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
lúzer
veterán
-
lúzer
veterán
válasz Sk8erPeter #1205 üzenetére
esetleg xp cd be és javítás: fixmbr, fixboot
vagy xp cd be és particionáld azzal a C-t újra, majd fájlok másolása után vedd ki a cd-t és arra ghostolj visszaMO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
Steelmanus
addikt
Ezert nem jo ha egy temat tobb topicban egyidoben teszunk fel mert, amit a masik topicban valaszoltam azt itt is megkerdezed. Luzer kollega pedig nem tudja hogy te egy masik vincsire tetted vissza a ghost fajlt, es arrol nem bootolsz be.
Azt tudni kell akkor hogy a kolleganak az acronis mar egyszer megtagadta a mentest, lemezhibara hivatkozva, am o megis lementette a nortonnal mer az megtette erre visszairta egy masik lemezre. Persze a norton lementette a hibas szektorokat is az abban levo esetleges hibasfajlokkal egyutt es most nem megy.
Persze hiszen a registrybe be van jegyezve az a vinyo amirol az XP fut, betukiosztas, stb,
es most keresi a hiba okat. -
localhost
Közösségépítő
És Aktívvá is van téve?
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Sk8erPeter #1225 üzenetére
Bocs a szóismétlésért az első mondatban.
Azt elfelejtettem megírni, hogy az aktívra való megjelölés után lehúztam a másik vinyót, és az azelőtt hibásnak tekintett vinyó volt bekötve, amikor megírtam a választ. Tehát hibátlanul és stabilan működik.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Steelmanus
addikt
válasz Sk8erPeter #1225 üzenetére
Nem ilyen hangnemet vartam toled. Nem ezem magamat semmivel sem okosabbnak masoknal, sot sokat tanulok olyanoktol akik ha tevedek inteligensen hangnemben kijavitanak.
-
shev7
veterán
válasz Sk8erPeter #1231 üzenetére
lehetne privatban? ez szerintem nagyon nem erdekel itt senkit, plane, hogy ugyan azt mondod el sokadszor...
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
kapcs-ford
őstag
válasz Sk8erPeter #1292 üzenetére
A kékhalál adatai nincsennek meg mert azóta újra lett ghost-olva.
Épp az van amit írsz, visszarakom a mentést és a gép nem indul, "upgrade mbr" és elindul de eddig akárhányszor lefuttattam a chekdisket (túlzás mert volt hogy 2órán át futott vagy fagyott) akkor újra nem bootolt. A Hdd az tökéletes mert le lett futtatva rajta pár dos-os ellenörző.
Most felraktam egy újabb chipset drivert és eddig nem vágta be magát pio-ba és nem is lassúlt eddig de nem merem most restart-olni mert kell a gép.
Elég sokat olvastam a chkdsk okozta problémákról mivel mikor lefuttatja magát akkor kijavíthat olyan "hibát" fájlt amitől a rendszer nem boot-ol sőt volt akinek gyorsformázta a winyóját, és most megkérdezem nektek mennyi idő alatt fut le egy chkdisk restart után?Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
válasz Sk8erPeter #1294 üzenetére
Igen, gondoltam rá csak ez a backup rögtön friss install utáni.
Jelenleg minden ok, (nem volt restart)Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
-
kgbrg
tag
válasz Sk8erPeter #1645 üzenetére
Nagyjából leírnád hogy kell?
Letöltöttem a norton ghost 14-et és kiirtam. De hiába bootolok róla csak recovery vagy mi jön be. Menteni nem lehet. Mentéshez másik cd kell?
-
djyuri
őstag
válasz Sk8erPeter #1746 üzenetére
Ne keverd össze a partíció klónozást és a teljes klónozást.
Ezt a kijelentést én is kihagytam,hogy csak partíció klónozásra gondoltam.Aktív partícióra ez a válasza a windows-nak és egy régebbi,de működő Hiren's csomagos lemezemnek:
Tihs hard disc is not suppoerted on media disc. Please set any mode on system performance for this funkcion.és
Az aktiválás nem hajtható végre,mert az eszköz fájltérkép szerkezete nincs engedélyezve.
(ez akármilyen hibára is utaljon valószínűleg program hiba,mert egy szűz xp telepítés megoldotta)
fixmbr, fixboot (ezeket nem ismertem...)
A gyors,vagy lassúra csak arra gondoltam,hogy mit szenvedjen azzal a USER,hogy vár 1 percet vagy fél órát. Tudom mi zajlik egy formázáskor. De valóban hanyagul fogalmaztam
Kernel Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest