Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nabu
aktív tag
Elég nagy ökőr lennél ha egybehagynád a 250 Gb-ot a rendszerrel!!!
Én javasolnám a több particióra osztást!
Ha mindenképpen egybe akarod hagyni (nem tenném) akkor a ghost tud dvd-re is írni és akkor pakolgathatod neki a lemezeket mire kiírod a súlyos gigákat és ráadásul... de nem is folytatom hülyeség keverni és kész!Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
Nabu
aktív tag
Érdemes egy swap particiót tenni a vinyód eleére ha lenne másik vinyó akkor inkébb arra kellene, ezután jöhet a windows ez te döntöd el mennyi cumót telepítessz fel annak arányában legyen a mérete 10 GB-nál nagyobbra szerintem felesleges nekem pl. 6Gb!
A maradék 2xx Gb-ot teljesen mindeggy hogy particionálod érdemes létrehozni egy ''letöltések'' particiot és ide töltögetni mindent netről majd ezután kiirni cd-re, dvd-re vagy áthelyezni másik particióra ahogy jólesik ennek szerintem bőven elég 15-30 Gb! (ennek a töredezettség mentesség miatt van szerepe)
Ha esetleg változtatni szeretnéd utólag valamelyik particiód méretét ajánlom a partition magic dos-os változatát ezt ''bárhonnan'' beszerezheted ''haveroktól''...!
Remélem segítettem.
Üdv: NabuMikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs