Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Üdv!
Szeretnék venni egy gamepad-ot a PC-mhez, ehhez kérnék tanácsot. 2002-óta vagyok Playstation2 tulaj, ezért le kell szögeznem, hogy sztem a PS2 irányítója a Best, én nagyon kedvelem, ezért valami hasonlót keresek. Igények: két analóg kar, lehetőleg olyan elrendezésben mint a Dual Shock controllereken, és nagyon igényes kidolgozás. A rezgés, stb. nem kiemelten fontos, mivel szoftveresen nincs megoldva PC-n nem hinném hogy túl sok mindennel kecsegtetne. A wireless sem fontos, de nem baj ha olyan.A tapasztalatok alapján mit ajánlanátok? A legfontosabb hogy kényelmes, igényes irányító legyen jó analóg karokkal, és remek pc-s támogatással (vagyis ne legyen szenvedés üzembe helyezni, játékokkal összelőni). A középre helyezett két kar nem kritérium, ha tudtok olyat ami nem ilyen de nagyon jó.
GTA4, Resi5, Mass Effect és ehhez hasonló játékokhoz használnám.Előre is thx.
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Tudom hogy már ki volt tárgyalva a Logitech Fxxx szériájának xinputos mivolta. Engem ez érdekelne, hogy a rezgás is maradéktalanul tökéletesen működik ezekkel a kontrollerekkel? Szóval xinputos játékoknál garantáltan rendben lesz a rezgés is az irányítás mellett?
köszi
-
NeoExDeath
aktív tag
Igaz
Végülis arra irányult a kérdés, hogy aki vett már ilyen új szériás logitech-et, xinput módban minden rendben van-e a rezgéssel remélem igen.
-
NeoExDeath
aktív tag
Tuti. Az analóg karok (gombok) attól analógok, hogy nem csak két információt tudnak adni (be van nyomva-nincs benyomva), hanem fokozatosan rengeteg értéket fel tudnak venni. Pl autós játéknál a kormányt finoman tudod vele tekergetni, megtartani egy ponton.
Az igaz, hogy a Psx (ps1) idejében már volt analóg vezérlő (dual shock), abban is biztos vagyok hogy tényleg analóg volt. Hogy akkoriban milyen játék használta ki, na azt már nem tudom (gondolom pl az autósok).
A Ps2 höz szinte ugyanolyan volt a kontroller (dual shock 2), és PS2-n rengeteg játék használta az analóg funkciókat. Nem tudom hányan tudják, de a PS2 irányítóján a gombok is analógok voltak Na azokat aztán tényleg kevés játék használta ki, de volt rá példa. Pl a Metal Gear Solid 2-3 ban a lövés úgy nézett ki, hogyha kb közepes erősséggel nyomtad le a gombot, a fegyvert a vállához emelte, ha teljesen benyomtad akkor elsütötte. Ha mégsem akartad elsütni, csak felengedted. Hát meg kellett ezt szokni de utána faja volt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest