Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz hennessys #18410 üzenetére
semmit. a nyitottakat hagyd otthon. a k550 meg nem igazán érzékeny hajtásra. egy jobb mp3 lejátszóról is jól szól.
hd650hez meg úgyis édeskevés kb bármi ami mobila hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
bkercso
nagyúr
válasz hennessys #18420 üzenetére
Guppy-nak van O2-je, meg Boba6-nak is, talán még ODAC-juk is van hozzá, náluk talán meg tudod hallgatni. Meghallgatás nélkül nem érdemes vásárolni, hacsak nincs más lehetőséged. Akkor meg inkább használtan, úgy nem buksz rajta, ha el kell adni.
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
contaxg
veterán
válasz hennessys #18430 üzenetére
Violectric V100 Bodz a gazdája.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
guppy
őstag
válasz hennessys #18931 üzenetére
[link] , bár lehet ki kell majd pótolni a kereted, annyit biztosan megér h utánaolvass
(#18929) Bodz - azt a húzásodat én sem értettem, pedig akkor még gondolkoztál is erősítő beszerzésén, bár így valszeg anyagilag jobban megérte, de nem hiszem h az M-Dac-nál jobb lett vna
[ Szerkesztve ]
-
Alpee
aktív tag
válasz hennessys #18941 üzenetére
Sztem érdemes körülnézni Audio-GD -k között is (most nem azért mondom mert nekem is az van, hanem mert érdekes alternatíva lehet). Elég széles a termékskálájuk, szolid felépítés, egész jó design (áramkörre értve), mindenki találhat magának árkategórián belül terméket.
audiophonics.fr -ről lehet rendelni, még akciók is vannak ott. Így megúszod a vesződést a vámmal meg az ÁFÁval. Szállítás olcsóbb, ha németo-ból valaki el tudja hozni és oda rendeled.Azért kíváncsi lennék az új 32 bites USB-jükre, még nemnagyon láttam másutt. VIA chipre épül. Lehet rendelek később egy upgrade kit-et a dacomba.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
-
fattyu
veterán
válasz hennessys #19443 üzenetére
hd 650et megreptette a kutya. Drót lelóg hurokban az asztalról, kutya meglódul nyakörvre veszi a zsinórt és voálá...
Szerencsére a hd 650nek ugye leválik a kábele, így sérülés nem lett de az nap átgondoltam a kutya vagy macska dolgot...
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest