Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yack
csendes tag
Sziasztok!
Több verziót is felraktam 6-os 7-es, de sajnos mindegyiknél akadozott a kép fotó módban.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Xiaomi Mi 9 Lite. -
Roland8622
aktív tag
Sziasztok.Melyik GCAM tud ilyet mint amit bekereteztem?
Tudtam volna jobb képet is lőni szerintem, csak a fejére alig tudtam ráfókuszálni rendesen.
HTC U11 + gcam / nem ezt a verziót ajánlották, de ahogy próbálgattam ez jött be eddig
[gcam nex ]
verzió:Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Pityu.
nagyúr
Érdeklődni szeretnék nézegetem a portolós oldalt de nem találtam még huawei p30 pro-hoz portotl valaki google camerát?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
-
Andre
újonc
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni, mi 9 telefonra tudnátok e ajánlani gcam programot a szebb fotózás érdekében. Illetve valami leírást, hogy hogyan kell telepíteni. Előre is köszönöm .
-
trebrona
nagyúr
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-urnyx05/
Ugyanúgy telepíted, mint bármilyen más alkalmazást.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Realme X2pro telefon.
Letöltöttem és betettem az adott mappába négy config fájlt.
A kérdésem az volna hogyan lehet kiválasztani mindig csak egyet-egyet? Ha az expo gomb melletti fekete területre nyomok duplán és előjön a négy config fálj választási lehetőség, hiába választom ki valamelyiket, nem nem lehet leokézni. Mért nem működik ez?
Köszönöm! -
M0RGI
őstag
válasz ghiottone #251 üzenetére
De van. Klikk, újra is indul vagy mi, de amikor újra rámegyek hogy choose config, ugyanúgy a lista első helyén lévő config fájl neve látszódik, nem az amit kiválasztottam.
A másik fórumban azt mondták, hogy attól még sikerül, aktiválódik.
Csak így nagyon nem lehet tudni hogy mi az ami épp ki van választva. -
ghiottone
nagyúr
Ez ilyen. Mondjuk nem feltétlenül aktiválódik - némely port lehet bugos és csak másodjára veszi be a kiválasztott configot.
Ha kiválasztod, akkor utána a listát hozza, de a beállításoknál a Mods Config Creator alatt az XML Save Configs menüben ott van általában a nick, típus, leírás, stb, azaz hogy épp melyik van használatban.:
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
MárkyMárk
tag
Sziasztok! Hogyan tudom beallitani a Gcamban, hogy sd kártyára mentse a képeket? Valamint Galaxy S10+ra hogyan tudom optimalizálni, és melyik verzió a legjobb!? Köszi előre is a segítséget!
-
ghiottone
nagyúr
Egy kis összehasonlítást csináltam a nálam lévő Pixel 4a vs. OnePlus 7t Wichaya gcam port nrg xml-el: [link]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
móki75
csendes tag
...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest