Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz Nyethuszar #13076 üzenetére
”akkoriban vagyonba fájt a Xbox360+FH2”
Egy frászt, határozottan emlékszem, hogy a kinectes, 250gb-os x360-at 250 eur-ért vettem. Ez most egy one s ára, akkor meg ez volt a csúcsgép. És ez még a Forza Horizon előtt volt, amikor a Horizon 2 kijött, akkor már One is volt, egyszerre jelent meg mindkét platformra. Mindig eléggé árérzékeny voltam, de az FH2-t simán vettem 360-ra is már, nem tudom, mennyi volt, de azt tudom, hogy nem sokalltam az árát (lemezes verzió volt, asszem használtan konzolboltból).
Szerencsére megvettem One-ra is digitálisan, amíg lehetett, de a F&F kieg pl nincs meg hozzá, és sajnos digitálisan már semmi nem beszerezhető, ami ehhez a játékhoz kapcsolódik.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Hobby elektronika
- Diablo IV
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Építő/felújító topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest