Hirdetés
Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Amikor miattam elindult ez a vita nem az volt a célom, hogy rangsort állítsak a két pilóta között, hanem Kimit akartam védeni, mert jöttek a hangok, hogy nincs helye a Ferrarinál.
Nem szeretném ha menne tovább, ki hogyan tudja a pilótákat a másik alá rendelni, kritizálni.
Szerintem ha ők benéznének ebbe a topikba, röhögnének rajtunk, a sok hülyén.
Szóval szerintem hagyjuk abba, nincs értelme azt bizonygatni, ki a rosszabb pilóta./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Na, megjött Palik az ideális ívekkel
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Barichello mit csinál?
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Ez kész...
Barika teszteli az autó kasztniját[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Ha Button ismét begurul az 1. helyen szvsz nem lehet elvenni tőle a vb-t.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Áhh, tetű lassú a Ferrari.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Remélem nem lesz több ilyen unalmas futam, mint a mai. A végén inkább elmegyek szavazni
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Én nem azért unom, mert mindig Button nyer. Hanem a győzelemért mondhatni semmi küzdelmet nem kell produkálnia. Ha néha tényleg 4-5. helyről előzésekkel kellene felküzdenie magát, de így saját tempójában autókázik körbe-körbe, mint Schumi annak idején. Persze nem kívánhatom, hogy csak a mi kedvünkért rajtoljon hátrébb. Csak így már tényleg dög unalom az egész.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Mosley lehúzhatja magát a wc-n az F1-el együtt. Nem marad egyetlen neves pilótájuk sem, szvsz a közvetítések is inkább az új sorozatra állnak rá. Ennyi volt.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz zed1983 #46470 üzenetére
Azért én nem vennék mérget arra, hogy Alonso mellett Massa háttérbe szorul. Ne feljtsük el, hogy két éve Hamilton elkalapálta Alonsot csapaton belül, pedig a szezon elején nyilván a spanyol indult kedvezőbb hátszéllel. Szerintem lesz jövőre cirkusz a ferkánál Alonso személyiségét ismerve, csapatsorrend nem lesz mivel Felipe is letett már ezt-azt az asztalra, és attól függetlenül, hogy szerény versenyző nem fogja hagyni magát.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz Sanya595 #46487 üzenetére
Kimi rendesen bemákolta azt a vb-t.
A 2007-es bajnokság különösen szerencsésre sikerült neki, így bajnok lett. Sajnos az előző évek szerencséjéből csak futamgyőzelmekre, pályarekordokra futotta, és pl. engem kifejezetten irritált, hogy olyan mázlista volt, hogy csak minden második futam alatt döglött meg alatta a kocsi, holott az összes többi versenyzőnek folyamatosan küzdeni kellett a technikával és visszafogni a motort.
Alonso a legjobb pilóta, attól függetlenül, hogy az eredményén nem látszik, mivel sajnos neki nincs szerencséje. Kimivel ellentétben ő aktívan részt vesz az autó fejlesztésében, beállításában, csak sajnos még a mérnökök is visszafogják, mert nem akarnak az ő tanácsaira hallgatni, különben már rég a renault lenne a mezőny legjobbja. Ráadásul valami láthatatlan szellem néha megforgatja az autóját, és futam alatt gyakran pozíciókkal hátrébb teszi.
Schumi teljesen más tészta, ő Isten második gyermeke, két szezon alatt is méltatlan volt hozzá a többi pilóta, hogy egyáltalán versenybe szálljon vele. Ha most visszaülne a ferkába, ismét világbajnok lenne, még úgy is, ha mostantól kezdené gyűjteni a pontokat./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz Sanya595 #46494 üzenetére
Nem tudom eldönteni, vagy nem nekem írtad ezt, vagy nem jött le a hozzászólásom lényege
Igazából azért írtam amit, mert olyan nevetséges dolgokat olvasok itt a fórumon néha, hogy iaz már fáj. A legjobban az Alonso segít a fejlesztésben dolog tetszik, kár hogy nem látom az igyekezet eredményét a renaultokon. Persze értem én, az ő esetében a szerelők a hibásak, a ferkánál nyilván a pilóták. Szóval van azért itt sok bölcsesség na.
Alonsot ezzel nem kritizálni akarom, és kiváló pilótának tartom.
"Ha majd beül a Ferrariba..." Akkor mi lesz? Ha jövőre is ilyen szar lesz a csapat az ő személyes jelenléte sem hozza meg a vb-t.
Kimit pedig nyugodtan fikázzák, amióta F1-et nézek neki szurkolok, és ha elszúr valamit, akár több futamon keresztül is, ez nem fog megváltozni.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Húú de csúnya látvány volt, ahogy beleszállt a gumifalba.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Honnan a francból repült oda az a rugó??
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Szerintem most léptek akcióba a kábeltolvajok, a rugóval kezdődött, és a végén a mérő is tönkre ment
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
-
Ijk
nagyúr
Azért versenyről versenyre be kell látnom, hogy Massa nem tartozik éppenséggel a szerencsés emberek közé. Tavaly valamelyik nagydíjon nem egy nyulat gázolt el?
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Barichello autójából leszakadt a rugó, kb. 50m/s-os sebességnél, és Massa kb. 300m-rel arrébb kapta el. Ugye nagyjából 1kg-os volt, tehát szerintem simán megtett az alkatrész 300m-t úgy 8-10sec alatt, és kb. ennyire mehetett Rubens Massa előtt. Tehát szerintem teljesen kizárható, hogy a pálya széléről dobták volna be.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Nem azt mondom, hogy nincs itthon rengeteg elcseszett dolog, de szerintem nagyobb szégyen az emberek alapvető hozzáállása. Egyébként azért tartunk ott ahol, mert ilyen a felfogás.
Persze, a kórházak biztosan nem olyan jól felszereltek, mint nyugaton, ezzel nem is vitatkozom, de az orvosainkat ne szidjuk már, ők tehetnek erről legkevésbé. Tudnátok hányan jönnek külföldről itthoni orvosi karokra, mivel színvonalas az orvosképzés.
Szóval szerintem, ahelyett hogy fikázzuk a "hungarikumokat", inkább azzal kellene foglalkoznunk, hogy saját részről mennyit tudunk hozzátenni./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
„Nem, nem hiszem, hogy vannak véletlenek az életben – válaszolt arra az újságírói kérdésre Barrichello, puszta véletlen-e, hogy a Brands Hatch-i pályán történtek után egy héttel hasonlóan ijesztő baleset történt. – A dolgok nem történnek ok nélkül, úgy gondolom, ez volt a második üzenet.”
Szerintem Barika kezd már kissé bekattanni. Úgy gondolom a pilóták többsége tisztában van azzal, hogy nincs 100%-os biztonság az autósportban (az életben sincs). Sajnos történnek balesetek, és nagyon ritkán kevés a kifejlesztett biztonságtechnika. Egyébként szerintem a dolog pozitív oldalát kell nézni, ha belegondol az ember, hogy Massát 250km/h-ás sebebességgel fejbe csapta egy közel egy kilós alkatrész, és utána kb.150-el belerongyolt a gumifalba, csoda, hogy még életben van. Hatalmas bravúr a védőfelszereléseknek.Az, hogy Kimit nem biztos, hogy rajthoz állítják, lehet, hogy megint bulvár szüleménye. Habár tegnap a Q3-ban a hibára lehet, hogy közrejátszott Massa balesete, akármennyire is "jégember".
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz remington2 #47644 üzenetére
Nagyon csekély valószínűséggel történik egy hétvégén több baleset, Imolában ez megtörtént, sajnos benne van a pakliban. Minden balesetet kivizsgálnak, és abból le lehet vonni a következtetéseket. Alkatrészek bármikor elszabadulhatnak, és sajnos néha el is találhatják valamelyik versenyzőt. Ez ellen nem nagyon lehet mit tenni.
Az, hogy valaki elkezd károgni, még nem zárja ki, hogy a jövőben is megtörténhet. Webber is lobbizhatott, amikor leszakadt az ég, de azért van ott fönt az a sok szakértő, hogy eldöntsék, hogy még biztonságos-e a verseny. Ezek a srácok, amikor beléptek az autóversenyzésbe vállalták a kockázatot, hogy egy futam valamelyik nap akár az életükbe is kerülhet. Amikor valaki vadászpilóta lesz, nem azon aggodalmaskodik, hogy esetleg valamikor lelőhetik, hanem végzi a feladatát. Ha nem bírja, akkor pedig kilép.Nem szeretek versenyzőket minősíteni, de Barika amit hétről-hétre levág az már nevetséges. Persze lehet siránkozni, de szerintem rengeteg fiatal versenyző örülne az ő helyének, és a folytonos nyavalygás helyett inkább versenyezne.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
És még azt mondják Kimire, hogy nem agresszív
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Schumi ugye most nincs kint a versenyen? Mert akkor összejön Kiminek a dobogó.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Ki gondolta volna...? Nem is sejtettem, hogy nem lesz a ferrarinál egy necces boxkiállás.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Úgylátom a sajtó már majdnem beülteti Alonsot Massa helyére.
Egyébként izgalmas lenne, kíváncsi vagyok mit hoznának össze Kimivel/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz proof88 #47889 üzenetére
Nem úgy volt!
Amikor valamelyik pályabíró látta, hogy Barika elhagyta a rugót, odaszólt rádión a susnyásban rejtőzködő havernak (akinél volt egy szakasztott ugyanolyan rugó), hogy gyorsan dobja vele fejbe Massát, nehogy beleszóljon a fogadásban megtett eredménybe. Azután pedig gyorsan eltüntették az eredetit./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Kíváncsi vagyok az elkövetkező napokban még kiket talál ki a sajtó. Úgyis valamelyik tesztpilóta lesz a befutó, de arról nem lehetne ennyit cikkezni. F1-el kapcsolatban el kell felejteni az újságírókat. Meg vagyok róla győződve, hogy sok pilóta téves megítélésében is nekik volt/van szerepük.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Dehogy fog arcoskodni, tudja ő, hogy egy 40 éves visszatérő pilótától mit lehet elvárni. Egyébként erről az arcoskodásról is az a véleményem, hogy a pilóták nagymellényű nyilatkozatait még soha nem hallottam élőben, csak az interneten megjelent cikkekben. Addig csűrik-csavarják, kiemelgetnek, félrefordítanak, hogy a végén már "népmese" lesz az egészből.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Régen mindig azt szerettem volna, ha Schumi és Kimi egy csapatban versenyezik, akkor kiderült volna, ki valójában a gyorsabb pilóta.
Persze ebben a helyzetben teljesen értelmetlen az összehasonlítás, nyilvánvaló Schumi milyen hátrányokkal indul. De azért nagyon kíváncsi leszek a köv. futamra, habár tavaly bealudtam rajta, sajna elég unalmas pálya.
Kíváncsi vagyok Kiminek beüt-e a balsors, hogy Schumi ott lesz a versenyen Bár lehet, hogy mivel ő is versenyzik így a jelenléte ebből a szempontból irreleváns[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
-
Ijk
nagyúr
válasz Motion_Blur #48605 üzenetére
Biztos ez a nemrég keltett Kimi-Massa-Alonso szerelmi háromszög miatt van.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz Ace Ventura #48703 üzenetére
Érdekes, mintha pont az előző futamon ért volna el 2. helyet.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Azért nem óvatoskodik, csak nehogy 3 hét múlva Massával együtt fagyizzanak valamelyik kórházban.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
LOL Badoer!
Remélem a köv. futamon nem égeti magát a Ferrari.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Úgytűnik a Ferrari boxos ragály átterjedt a McLarenre.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Kimi behozza dobogóra?
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
El kell ismernem, hogy Barika meghazudtolta eddigi önmagát
/人◕ ‿‿ ◕人\
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs