Hirdetés
Aktív témák
-
-
bdav
őstag
válasz Wolverine #2592 üzenetére
sztem nem. minek van több értelme:
''Spártaiak, ma este a pokolban halunk meg!''
vagy
''Spártaiak, ma este már a pokolban vacsorázunk!''
?
300 dejo is lesz...10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
bagyulajuve
addikt
válasz Wolverine #2592 üzenetére
nem igazán (ld 2593. hsz) vagy
nézd meg a képregény 5. részét és meglátod
a teljes mondat így hangzik:
''Spartans. Ready your breakfast. And eat hearty....For tonight we dine in hell.''
Csak a filmben így egyszerűsítve jobban hangzik.
Amúgy kiváncsi vagyok hogy feliratosan fog e menni a moziban. Nagyon remélem hogy igen.Resistencia eterna
-
Dilikutya
félisten
válasz Wolverine #2660 üzenetére
Ha ölni kell... az a Sandra Bullock-os. Itt volt a nyelvemen, csak nem voltam benne biztos. U571-et meg láttam is, meg is van, de valahogy nem emlékeztem a fickóra. Ő a kapitány... hm, nem tipikus Magnum pofa. Bár, legyünk őszinték, Tom Selleck-en kívül kit lehetne elképzelni abban a szerepben. Hol találni manapság dús mellkasszőrzetű bajuszos színészt...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
punish3r
aktív tag
válasz Wolverine #2680 üzenetére
Én egy szóval se mondtam h nem willis a főszereplő, de mikor először visszamegy az időben akkor egy diliházba kerül nem! Ott nem a diliseket szokták tartani, vagy tévedek?
Azt tom, hogy nem elmebeteget játszik, de sokan azt hiszik róla az elején, van egy pillanat mikor ő is azt hiszi magáról!
Azért tettem idézőjelbe a dilist, lehet kicsit furán írtam le, sorry
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Már a jövő sem a régi...
-
Dilikutya
félisten
válasz Wolverine #4993 üzenetére
Barricade... igen, emlékszem, hogy összecsapott Bumblebee-vel. Csak nem felfedeztünk egy bugot? Scorponok... végülis, lehetett, bár ő nagyobb.
Más: Űrgolyhókat, Csupasz pisztolyt, Haláli fegyvert, Monthy Python-t ne ajánljon senki, azok alapok. Kevésbé ismert, vagy új filmeket szeretnék, amike setleg kapásból a tékák polcain landoltak.
Annak a halott haverosnak mi a címe?Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest