Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz -szabi- #149060 üzenetére
134-ből kettő már teljesen jó. 100+ képpel néha a reptérig jutok el, de már visszafogom magam, hogy minden vackot ne kattintsak le amiről tudom, hogy úgyis mindegy. Éppen ma törölgettem az útközbeni képeket.
" Ehhez hozzájön, hogy az ég volt a háttér, szóval a repülő hasa jó sötét lett."
Korrekció, én ott erősen csúcsra mérek és még tekerek is rá, ha úgy adja ki. 2. majd jó lesz, 5. gépnél úgyis változik a környezet és lehet újra játszani. Ebben is jobb az APSC, bár az A7-IIInál mintha azt venném észre, hogy jobban bírja a túlexponálás,t mint a többi, de lehet csak behaluzom. Egyéb esteben meg spotterguide, szépen leírja melyik irány milyen napálláskor jó, de én sem minidg bonyolítom, ha ráérek és kiadja akkor ki kell menni, ha nem ilyen irány van, akkor majd lesz más, vagy 27. radaros képem a semmiről
Kis korrekcióból már lehet utólag bindzsizni és mehet a vita, hogy minek utómunka, az kell, amit láttunk és a gép látta. No de amit mi látunk, az nem mindig van párhuzamban:
Szóval árnyék meghúz, hátha kiadja különösebb zaj nélkül. Reptér körbesétálása nekünk is terv, de szerintem csak az marad, mert többiek nem tudják mire vállalkoznak, vagy ha két helyen megállunk fotózni akkor az 1 hetes fesztivál lesz így nem teljesen értem mi a terv. Azt nem nézem ki belőlük, hogy 25 km-t gyalogolnak, főleg nem az én tempómban. Azt már teszteltem, hogy 20ig eljutok egész értelmes átlaggal, onnan már sok nem lehet hátra.
Pályavégnél érdemes átmenni a csatornán, vagy itt nem véletlenül van kitaposva, van 1-2 domb ami pont annyi fél méterrel magasabb, hogy jobb a rálátás a pályavégre. Ha ismered, akkor bocs: [link]
Közelben van még két ilyen alattomos, ahonnan rálátni, nyáron meg majd jöhet a naplemente üldözése. Idén már erdő/kerítés van az utunkban, azt a szezont lezártuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Gaming notebook topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
- Samsung SP-LFF3 - Hordozható Smart projektor - WiFi - Multi Bluetooth - HDR & HLG
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest