Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piwi
veterán
Sziasztok.
rendeltem ebayről egy telefon tokot,amit több színben árult az eladó.az aukciónál nem volt választási lehetőség,csak így lehet választani színt:
Please choose the colour code during payment (PayPal Notes or Credit Card Payment system notes) .
As following format: 88,8802,8821.(please write the code only for automatical operation)
If not choose, we will sent the colour at random,If not fill the code in the format above, there will be delay of deliveryezt pontosan merre kellene megtaláljam hogy megadjam a kiválasztott tok színszámát?
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Piwi
veterán
Sziasztok.
Most nézem hogy február 16án rendeltem egy telefon akksit,ami a mai napig nem ért ide.Paypal által ki lett fizetve azonnal. mit lehet tenni ebben az esetben? igazából nem nagy összeg,tehát nem szenvednék hiányt miatta,na de el tudnám költeni másra is
-
Piwi
veterán
köszönöm szépen a gyors válaszotokat.
Péntekig várok,ha addig nem jön meg akkor azt teszem amit írtatok.Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Piwi
veterán
válasz DonThomasino #19715 üzenetére
Én fizettem ma vele, gond nélkül le is lett vonva az összeg a számlámról
-
Piwi
veterán
Sziasztok.
Egy kérdésem lenne csak ( kettő lett belőle )
Ha megváltozik a lakcímem,ezzel ugye a szállítási címem is,akkor azt elég ebay oldalon módosítani vagy a paypalhoz is van valami köze? Látom ott is látja a címem,vagy az csak a paypalhoz kapcsolt számlám adatai?[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
Pozitívan tapasztaltam hogy 2 hét sem kellett egy terméknek és már ide is ért hozzám a távoli Kínából régebben mintha úgy olvasgattam volna hogy sokan panaszkodtak a hosszú postai útról vagy csak én emlékszem rosszul?
-
Piwi
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Régóta rendelgetek ebayről és eddig mindent sikeresen megkaptam és a minősége is olyan volt amilyen a leírásban. Viszont nemrégiben rendeltem egy led szalagot,ami meg is jött a mai napon,viszont nem hajlandó világítani. Mit tehetek ebben az esetben? Illetve lenne valaki aki tudna nekem segíteni az egész menet kivitelezésében? Ha még csak egy 1-2 ezer ft-ról lenne szó akkor azt mondom hogy így jártam,de összességében 8500ft-os a költségem,ami már talán nem annyira mondható kevésnek.Köszönöm szépen
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest