Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
foka
aktív tag
Akkor ide is: 6-kor kezdődik az akció, néztem a visszaszámlálást, mire az összeállított csomagot 45 perc alatt sikerült végigverni a rendszeren már a kiválasztottak egy része elfogyott (backorder), vagy kevesebbet tudtam kifizetni mint amennyit a kosárba raktam.
Csak EU raktárból vettem, 9 fajta propeller (5550 BN kétágú, 5050 háromágú, 6040 háromágú, mind több színben) összesen 28 pár. Szállítással együtt 1.446- Ft-volt (5.09$) (ebből 1.389- a szállítási költség)[ Szerkesztve ]
Üdv: Fóka
-
foka
aktív tag
válasz szacsee #22519 üzenetére
Azért 1500-ért a 28 pár szerintem megérte, 25 Ft-ra jön ki darabja.
Arti1 Honnan tudható a következő napi akció?
Felkelni nem gond mert 6-ra jövök dolgozni.Valamikor láttam a beharangozóját ennek a hétnek, de mostanra már kiesett. Lemaradtam a vázakról, meg a gépekről is.
-
foka
aktív tag
válasz Jackal2 #22638 üzenetére
Szia!
Szerinted a Quanum Q-3D Brushless 3-Axis megéri, vagy maradjak az Alis Storm32 vezérlős melett 56$-ért
-
foka
aktív tag
Én mostanában ezzel szemezek, tudom nem engedélyezett (nem papírral megy, nafta kell bele ) de ha kisebb feszkóra kötöm, már pont jó lesz a teljesítménye.
A legnagyobb gépemre tervezem (Tarot 650 ZTW Black Widow 4110 motrok)PNP: BG-n általában 15-16e Ft a Pixhawk vezérlő, a Taroton az van. GPS, Sonar, Gimbal vezérlés (2 tengely is) van rákötve, előző gépen még a leszállótalp szervo is.
Arti1: GPS nyomkövetésre szerintem ez a legjobb, sim kártyás, öt csörgetés után sms-ben elküldi az aktuális koordinátáit, jó ha pl elveszett/elfújta a szél... Saját aksi, még ha lezuhant és összetört a gép, akkor is válaszol, van hozzá vízhatlan tok is.
[ Szerkesztve ]
-
-
foka
aktív tag
válasz szacsee #22765 üzenetére
De akkor ahhoz vevő is, és lehet csereberélni a távon a monitor alatta a vevőt, amikor másik géppel megyek.
Így meg ha kell átdugom 12 V-ról a 6S aksira és megsütöm a környéken az összes madarat, vagy megjelenek a radarernyőkön mint egy EF gép (AWACS, EF-111A).[link] #18-as hozzászólás teljesen jól érvel a srác.
[ Szerkesztve ]
-
foka
aktív tag
válasz KaiotEch #22770 üzenetére
Igazándiból egy FlySky TH-9X moddingolt változata (mint amit én is megcsináltam vele), LCD háttérvilágítás, program port kiépítése, ER9X firmware...
szacsee: az X52 nem valami merev, kissé nyaklós váz, a karok rendben vannak, de a lemezei... SK450 dettó (szerintem)
A S500 már egy fokkal jobb.
Az Alien az jó még a Talonnál is (nagyobb középső rész, rövidebb karok, ezáltal merevebb, de még pont jó méretre összecsukható).
Ezeket egyszer Jackal-al már kiveséztük.Egyébként a Tarot Ironman 650-et, csak egy Ironman 1000-re cserélném (vagy Inspire 1000-re )
[ Szerkesztve ]
-
foka
aktív tag
Ide is kiírom:
Ha valakinek van véletlenül, vagy tud fellelhetőséget döglött/hibás/csökkent értékű Phantom 2 akksira az szóljon már.
Szétszedésre kellene, lipo hack-es Phantom 2-m van és rendes külsőt akarok neki.
Ha nem jön össze akkor veszek egy újat 57$-ért és használom ameddig lehet, majd utána bontás.szacsee légyszi érdeklődd meg.
-
foka
aktív tag
Na csináltam képeket, a wifi táv próba várat magára (pontosna mi hogy viselkedik a határon és a jelvesztéskor).
Syma X8C SJ4000 WiFi-vel:
Látható, a kamera tartót eltolva raktam fel, a gépet nem zavarja a súlypont eltolása, viszont így egyik nagy Phantom láb se lóg bele a képbe.[ Szerkesztve ]
-
foka
aktív tag
Na Crysis 3, úgyhogy egy darabig nem látok semmit.
vandor01 gyerekek készülnek az esti játékra (nézik mit csinálok), fejenként egy adag jár hozzá
[ Szerkesztve ]
-
foka
aktív tag
A phantom távirányító (legalábbis a P2 manuál szerint) antennája a gép fele mutasson. A távban van egy poti azt letekerve eu, feltekerve fcc szerinti a jelerősség. Van amelyik távon a hátulján van egy lyuk és hozzáférsz kívülről is.
Ez még a P1, P2 és P2 V2 távoknál volt.Megnéztem P3 is így van.Bekapcsoláskor ha egyet csipog eu, ha kettőt fcc (nekem hármat az nem tudom mit jelent ).
[ Szerkesztve ]
-
foka
aktív tag
Manual neten csak angol, német, francia, japán, olasz, orosz ilyenek. Nem is tudtam hogy létezik magyar.
Dobozos, pendrive-os... rohadt mákod van, nekem egy hullámpapír dobozban jött, nikonos ragasztóval leragasztva, papírgalacsinokkal kitömve. Majd egyszer szerzek eredeti dobozt.Üdv: Fóka
-
foka
aktív tag
-
foka
aktív tag
Srácok, akinek hatótáv, jelerősség gondja van, és levehető antennás a távja, létezik egy jelerősítő ami 2000mW-ra emeli az adóteljesítményt. Nem szabályos de pont le...om. Szemezek vele egy ideje, már csak kipróbálás végett is mit lehet fakítani egy ilyennel. Ha összejön rá a della, megveszem és csapatok egyet vele. Csak a Phantomra kéne felrakni, vagy a TH9X-re a többi géphez? A TH9X DJT modulján már eleve egy 7dbi-s antenna van.
Lehet megsütök vele egy két madarat (vagy mindent a környéken)
Levágom a környéken az áramellátást is[ Szerkesztve ]
-
foka
aktív tag
válasz KaiotEch #23219 üzenetére
Nem multikopter motor van benne, hanem inkább a helikre/merevszárnyúakra hajaz. Ráadásul van aki átalakította nitrós modellmotorosra.
Ennek az eredetije a Stingray 500 full bordásszíjas hajtású volt, amire a Reaper elkészült ott már van merev tengely az első és hátsó pár hajtása között, de a rotorok maradtak szíjasak. Collective Pitch Quadkopter ezt lehet vele bűvészkedni: [link]A Stingray-t kifejlesztő fickó egy 1250-es quadból fejlesztette ki ezt a koncepciót, ami 325mm-es lapátokkal repült. TDP-MR volt a neve és ment elektromos, nitro és kétütemű motorokkal is.
[ Szerkesztve ]
-
foka
aktív tag
válasz Teréz Atya #23787 üzenetére
Üzemszerűen állandóan, vagy ideiglenesen. Ha meg idegenlelkű határonkívüli vagy akkor meg...
-
foka
aktív tag
A P2 amit vettem lipo hack-es, rendeltem egy smartot is hozzá, ha megdöglik abból is lipo hack lesz. A lipo hack egy Multistar 3S 5200-assal üzemel, tökéletesen, tölteni rendesen kell mint bármi lipo akksit, csak üzemeltetéskor lesz smart belőle
[ Szerkesztve ]
-
foka
aktív tag
Eszem a kefét a repüléseitek miatt (mondjuk holnap pont dolgozok, a szombatot választottam pihinapnak).
Na majd ha rámszakad a bank, vagy anyám megnyeri az ötöst.[ Szerkesztve ]
-
foka
aktív tag
válasz DJGABI #24204 üzenetére
Nekem van ilyenem, azért vettem, hogy a VR Box 2-ből fpv-t csináljak. Csak a fresnel lencsét kell átműteni bele (minden fpv sityak azzal üzemel), a mobilteló helyére meg mehet egy 5"-os fpv képernyő.
-
foka
aktív tag
válasz kimista #24314 üzenetére
Csináltam dobozt rozsdamentes acélból, van rajta oldalt lyuk a kábeleknek, fedővel, azóta nyugodtabb vagyok. Kocsiból (amikor még volt) a tűzoltókészülék az előszobai polcon.
Most viszont kéne csinálni tároló tartót a 2 db 6S 10.000 mAh-nak, mert az már tényleg nem vicc.Üdv: Fóka
-
foka
aktív tag
válasz Pikachu24 #24342 üzenetére
Akkor hogy témánál legyünk, mindenki okulására.
Múlt hónapban fizetésnapon indultam az automatához. Telefon csilingel, paypal vásárlás 0,99$, majd 9$ 9,5-10-10,5 és így tovább. Közben automatánál kivettem a pénzt, de a maradék 26e-t szépen leszívták.
Paypal, illetéktelen használat bejelent, jelszó változtat, ellenőrző kérdések változtat.
Ez pénteken történt, következő hét elején kaptam vissza a pénzt, és nem a paypal-től, hanem az "eladótól". A vásárlásokon egyébként "termék" volt feltüntetve.Most pénteken viszont felhívtak a Telekom nevében, hogy nyeretem, vegyem fel egy bankautomatánál. Előtte persze mindenféle keresztkérdés, billentyűzethangok, hogy rögzítik/ellenőrzik az adataimat... Belementem egy szintig ( a telefonszámon amin hívtak és a városon kívül mást nem adtam meg), mert rohadtul kíváncsi voltam, hogy akarnak ezzel lehúzni. Hát az automatánál ki akartak választatni velem, egy 15e Ft-os egyenlegfeltöltést egy megadott számra, hogy a blokkon lesz a nyeremény átvétel kódja. Anyátokat, kivettem a kártyát, bontottam a vonalat (az automata a bankfiókban van, ezért se lehet buherált). Rögtön csörgött a telefon de lenémítottam, irány a Telekom.
Kiderült próbálkoznak ezek a Szerencsejáték ZRt nevében is.
Röhej az egészben, hogy bepróbálkoztak a telekomos srácnál is, na az volt nekik a bukta.
A srác elmondta, hogy amikor eldarálja az adatvédelmis szöveget (hangfelvétel, megőrzése...) rögtön az kell mondani, hogy te is rögzíted a beszélgetést, erre úgy bontják a vonalat, hogy öröm nézni.Üdv: Fóka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest