Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
Aktív témák
-
comrade
tag
Leadtek TV2000 XP Expert eladó Debrecenben.
MSN/e-mail: menyhart2005@freemail.hu
ide várok ajánlatokat.
Köszi-Apúúú, ku**ára fáj a fogam. -Tudom fiam, nekem is.
-
comrade
tag
Sziasztok!
Eladó egy Gericom D1000 laptop.
Tulajdonságai:
P3 1 ghz processzor (nem celeron!), 256 mb ram, max. 64mb vga, dvd író, 20gb hdd, 2 órás akku, 14'' kijelző (1024x768, lehet több is), 56k, 100mbit lan, infra, bluetooth, pcmcia, usb, ps2, jogtiszta Windows Millenium. A kijelzô burkolatán (hátul a zsanérnál) és elöl a keretnél egy-egy kisebb repedés található, de a gép tökéltesen mûködik, és ezeken kívül tökéletes esztétikai állapotban van.
Akit érdekel, árajánlatát várom msn-en, e-mailben, vagy privátban.
Üdv, Attila-Apúúú, ku**ára fáj a fogam. -Tudom fiam, nekem is.
-
comrade
tag
Tulajdonságai:
P3 1 ghz processzor (nem celeron!), 256 mb ram, max. 64mb vga, dvd író, 20gb hdd, 2 órás akku, 14'' kijelző (1024x768, lehet több is), 56k, 100mbit lan, infra, bluetooth, pcmcia, usb, ps2, jogtiszta Windows Millenium. A kijelzô burkolatán (hátul a zsanérnál) és elöl a keretnél egy-egy kisebb repedés található, de a gép tökéltesen mûködik, és ezeken kívül tökéletes esztétikai állapotban van.
Irányár: 90 ezer huf
100 ezer forint feletti ár esetén ajándékba táska, egér és házhoz szállítás Debrecenen belül.
Üdv, Attila-Apúúú, ku**ára fáj a fogam. -Tudom fiam, nekem is.
-
comrade
tag
Tulajdonságai:
Képet tudok küldeni, ha kell.-Apúúú, ku**ára fáj a fogam. -Tudom fiam, nekem is.
-
comrade
tag
Eladó:
*
P3 1000 Mhz processzor (nem celeron!), 256 mb ram, 64mb vga, DVD író, 20gb hdd, 1.5-2 órás akku terhelés alatt (amúgy 2.5-3 órát is elbír worddel), 14'' kijelző (1024x768, lehet több is), 56k modem, 100mbit lan, infra, bluetooth, pcmcia, usb, ps2, jogtiszta Windows Millenium. A kijelzô burkolatán (hátul a zsanérnál) és elöl a keretnél egy-egy kisebb repedés található, de a gép tökéltesen mûködik, és ezeken kívül tökéletes esztétikai állapotban van.
+táska és opticai egér.
Kinek mit ér meg?
*
Leadtek TV2000 XP Expert --> 9k
Cserélném:
* 120 Gb-os Samsung SATA-s vinyómat 160 gb-osra cserélném értékegyeztetéssel.-Apúúú, ku**ára fáj a fogam. -Tudom fiam, nekem is.
-
comrade
tag
Eladó:
*
Gericom laptop:
P3 1000 Mhz processzor (nem celeron!), 256 mb ram, 64mb vga, DVD író, 20gb hdd, 1.5-2 órás akku terhelés alatt (amúgy 2.5-3 órát is elbír worddel), 14'' kijelző (1024x768, lehet több is), 56k modem, 100mbit lan, infra, bluetooth, pcmcia, usb, ps2, jogtiszta Windows Millenium. A kijelzô burkolatán (hátul a zsanérnál) és elöl a keretnél egy-egy kisebb repedés található, de a gép tökéltesen mûködik, és ezeken kívül tökéletes esztétikai állapotban van.
+táska és opticai egér.
Kinek mit ér meg?
*
Cserélném:
* 120 Gb-os Samsung SATA-s vinyómat 160 gb-osra cserélném értékegyeztetéssel-Apúúú, ku**ára fáj a fogam. -Tudom fiam, nekem is.
-
comrade
tag
Bocs, hogy 2x ment, de a mod idő letelt, és a gép az nem asztali gép, hanem laptop.
-Apúúú, ku**ára fáj a fogam. -Tudom fiam, nekem is.
-
comrade
tag
Eladó:
*
Gericom laptop:
+táska és opticai egér.
Kinek mit ér meg?
*
Cserélném:
* 120 Gb-os Samsung SATA-s vinyómat 160-200 gb-osra (márka mind1, ata is jó) cserélném értékegyeztetéssel-Apúúú, ku**ára fáj a fogam. -Tudom fiam, nekem is.
-
comrade
tag
Eladó:
*
Gericom laptop:
+táska és opticai egér.
Kinek mit ér meg?
*
*
Maxtor 40gb hdd eladó --> 5k
Cserélném:
* 120 Gb-os Samsung SATA-s vinyómat 160-200 gb-osra (márka mind1, ata is jó) cserélném értékegyeztetéssel
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]-Apúúú, ku**ára fáj a fogam. -Tudom fiam, nekem is.
-
comrade
tag
válasz Zethepolee #1236 üzenetére
[Törölve]
-
comrade
tag
Eladó:
*
Gericom laptop:
+táska és opticai egér.
Kinek mit ér meg?
*
Leadtek TV2000 XP Expert --> 8k
*
Maxtor 40gb hdd eladó --> 6k
Cserélném:
* 120 Gb-os Samsung SATA-s vinyómat 160-200 gb-osra (márka mind1, ata is jó) cserélném értékegyeztetéssel-Apúúú, ku**ára fáj a fogam. -Tudom fiam, nekem is.
-
comrade
tag
* Maxtor 40gb hdd eladó
* 120 Gb-os Samsung SATA-s vinyómat eladnám vagy 160-200 gb-osra (márka mind1, ata is jó) cserélném értékegyeztetéssel
Fontos!
-
comrade
tag
* Maxtor 40gb hdd eladó
* 120 Gb-os Samsung SATA-s vinyómat eladnám vagy 160-200 gb-osra (márka mind1, ata is jó) cserélném értékegyeztetéssel
Fontos!-Apúúú, ku**ára fáj a fogam. -Tudom fiam, nekem is.
-
comrade
tag
* Maxtor 40gb hdd eladó
Fontos!-Apúúú, ku**ára fáj a fogam. -Tudom fiam, nekem is.
-
comrade
tag
* Maxtor 40gb hdd eladó
* 120 Gb-os Samsung SATA-s vinyómat eladnám vagy 160-200 gb-osra (márka mind1, ata is jó) cserélném értékegyeztetéssel-Apúúú, ku**ára fáj a fogam. -Tudom fiam, nekem is.
-
comrade
tag
Van valakinek eladó 54mbites pcmcia wlan kártyája notebookba?
Kérem jelezzen már ha van!
Köszönöm-Apúúú, ku**ára fáj a fogam. -Tudom fiam, nekem is.
-
comrade
tag
-
comrade
tag
-
comrade
tag
Valakinek van eladó Wifi / WLAN 54 mbites pcmcia kártyája?
-
comrade
tag
Keresek USB 2.0-ás racket notebook vinyóhoz.
-
comrade
tag
Keresek jó fajta, féle HDD hűtőt (max. 4-5 ezerig, de lehet olcsóbb is). Holnap már vinném is.
[Szerkesztve]
-
comrade
tag
Keresek jó fajta, féle HDD hűtőt (max. 4-5 ezerig, de lehet olcsóbb is).
Lehetőleg még ma kéne.
Köszi-Apúúú, ku**ára fáj a fogam. -Tudom fiam, nekem is.
-
comrade
tag
Valakinek van 5.1-es hangfala olcsón?
-
comrade
tag
Senkinek sincs eladó 5.1-es hangfala???
Illetve 10/100-as switch is kellene ha lenne valakinek eladó.-Apúúú, ku**ára fáj a fogam. -Tudom fiam, nekem is.
-
comrade
tag
Hali!
Keresek eladó usb 2.0 racket, laptop winyóhoz (2,5'').
Tud vki?-Apúúú, ku**ára fáj a fogam. -Tudom fiam, nekem is.
-
comrade
tag
Csak úgy igényfelmérés szinten. P3-as notesz (1ghz, 256 ram, dvd író, 20 gb hdd bővebben: privát) érdekel vkit?
Aktív témák
- Mobil flották
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Politika
- Sweet.tv - internetes TV
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest