Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HUTCHDB
nagyúr
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó Samsung Galaxy Watch 46 mm okosóra!
[link]" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Továbbra is eladó Samsung Galaxy Watch 46 mm [link]
Sajnos aki lejegeltette, nem jött érte.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
KERESEK fehér iPhone 7-et reális áron.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Van egy WiFi-s Samsung UE46D7000-es, felső kategóriás LED Smart tévénk.
Mára a kijelzőn a kép helyett csak a széleken fehér villogás jelent meg.
Hang van, kép kvázi nincs.
Ha valakit érdekel ilyen állapotban, ár megjelölésével keressen privátban." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz peter889 #132107 üzenetére
P-Mobile GSM a Tóth Árpád Gimnázium mellet a Szent Anna - Vígkedvű M. sarkán.
Nagyon korrektek, és max 1 munkanap ha nincs nekik polcon.Szerk:
Netről a telefonszámuk:
+3652794379[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz szotyika77 #132225 üzenetére
Comfort-sat?
Systematica?[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Peti78 #132233 üzenetére
A Debreceni Egyetem Fordítóirodáját tudom ajánlani!
[link]
Hibátlanul dolgoznak, hatósági, bírósági eljárásoknál is elfogadott a munkájuk![ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Keresek ÚJ, garanciás, 1 terras HDD-t.
Megbízható, minőségi termék érdekel, adatok tárolására." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
S.O.S keresek iPhone lightning -os gyári fühallgatót!
-
HUTCHDB
nagyúr
Hol lehet kapni szobába virágot reális áron?
Viszonylag nagyobb méretűt keresnék (kb 100-120 cm-est).
Voltam ma az Oázisban, 2 virágboltban és a praktikerben, és a hasonló méretűek 13-14.000 környékén kezdődnek.Ugyanitt keresek szobanövényt...
Például ilyet:" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Cs1csó #133751 üzenetére
Nekem is lenne kérdésem
win 10-zel kapcsolatban:
Hogyan lehet azt megoldani, hogy 3 fiók közül 1 fiók mindenki számára elérhető legyen, vagyis sem pin kódot, sem jelszót ne kérjen a gép elindításakor?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz rayoliviero #134015 üzenetére
5.000-et adok érte!
-
HUTCHDB
nagyúr
Volna pár dolgom ami lomtalanításbol jött ki.
Elektronikai dolgok, kábelek, csatlakozók, LG tv, kenyérsütő, jégkorcsolya, 2 db fúrógép, 2 db fa komód, stb.
Érdekel valakit?
Csak egyben vihető el, ingyenesen!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz adorjant #134237 üzenetére
Keresnék asztalost.
Egy kisebb munka lenne, de sűrgős, butorlapbol kellene egy mosdó alatti szekrénykét keszíteni
Tudtok ajánlani valakit?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Keresek
- víz-fűtés szerelőt,
- villanyszerelőtaki Budapesten is vállalna 3-4 napos munkát.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó iPhone 6S ! [link]
-
HUTCHDB
nagyúr
Van egy pár éves Electrolux mosogatógépünk.
Az ajtaján lévő gumitömítéseket ki kellene cserélni, mert esetenként elengedi a vizet.
Tudtok olyan szerelőt aki ezt meg tudná oldani?[ Szerkesztve ]
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Tud valaki ajánlani pszichiátert Debrecenben?
Idős, demens személyhez kezeléséhez kellene." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Segítséget kérnék.
Egyik szekrényajtónk leszakadt.
A felfogató zsanér fix részének a csavarjai szakadtak ki a farost lemezből.
Tudtok ajánlani valamilyen anyagot, (tömítőanyagot) arra, hogy kiszakadt részt betömítve, oda vissza tudnám csavarozni a zsanért." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Ádám16 #135944 üzenetére
Olcsónak nem olcsó, de én Szokták Zolihoz viszem az autómat.
Nagyon becsületesen, precízen dolgoznak.
István úton a MOL kút melletti nagy telephelyén van a műhely. Szoticar." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó a fiam iPhone 7 plus telefonja!
Fekete, független, új akkumulátor!
[link]" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó egy fehér színű könyvespolc.
KIKA-ból vásároltuk 2-3 éves, hibátlan.Méretei:
-magassága: 175 cm
-szélessége: 60 cm
-mélysége: 25 cmSzükség esetén házhoz viszem.
Irányára: 8e. Ft.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #136055 üzenetére
Továbbra is eladó egy fehér színű könyvespolc.
KIKA-ból vásároltuk 2-3 éves, hibátlan.Méretei:
-magassága: 175 cm
-szélessége: 60 cm
-mélysége: 25 cmSzükség esetén házhoz viszem.
Irányára: 8e. Ft." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz #33253120 #136070 üzenetére
Nem szoktam agyba - főbe hirdetgetni.
Nem számoltam meg a tegnapi, első hirdetés óta keletkezett hozzászólásokat, de mivel eltelt 1 nap gondoltam ismét beteszem azt a polcot, hátha valaki éppen erre jár és érdekli.
Ha zavaró volt, akkor elnézést!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Úgy látom, csak szúrja valakinek a szemét “szerény” személyem...
Fel lettem “jelentve” a moderátoroknál, mert 3 db bútort tartalmazó hirdetés linkjét betettem ide.
Ez ennyire borzasztó bűn?Ráadásul nem is tudtam, hogy 1 héttel ezelőtt változott a szabályzat, és nem lehet jófogásos hirdetést linkelni...
[ Szerkesztve ]
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Thermaltake #136453 üzenetére
Nekem vannak SD kártyáim, délután írj rám.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Nincs valakinek 1500-2500-as vizes papírja?
-
HUTCHDB
nagyúr
Van aki biztosan tudja a választ a kérdésemre...
Szállítanom kellene egy vadi új samsung inverteres hűtőszekrényt Budapestre.
Mivel 180 cm magas, így függőlegesen a rendelkezésemre álló járműben nem tudom elvinni.
Ezt lehet-e 250 km-re szállítani fektetve, és ha igen, akkor milyen "utómunkával" (pihentetéssel, be nem kapcsolással, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest