Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó alkatrészek egyben:
-Abit sg80 alaplap
-Intel pentium 630 (3ghz)
-2x512 ddr1 400mhz
-80 gb vinyo (Hitachi)
-Vga excalibur 9600 128 mb
-benq dvd íróIrányár: 8e forint.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Fülhallgató javítással foglalkozó szakembert tud valaki?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó alkatrészek egyben:
-Abit sg80 alaplap
-Intel pentium 630 (3ghz)
-2x512 ddr1 400mhz
-80 gb vinyo (Hitachi)
-Vga excalibur 9600 128 mb
-benq dvd író
Irányár: 8e forint." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz hdanesz #62401 üzenetére
Plaza gsm
MAS:
SOS- ben (meg ma) kellene nekem egy pc-be valo usb wifi stick, lehetoleg antennas.
Proba erejeig kellene, magyarul kb 1 ora idointervallumra lenne ra szuksegem.
Elore koszonom![ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Blabcsi #62552 üzenetére
A medicor udvarában (hátul) van egy lakatos műhely, ahol lépcsőkorlátokat, motorokra bukócsöveket hajlítanak, készítenek.
Ott lehet kapni, de az biztos, hogy nem 2 forint...." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó egy pc ház és táp.
Nem tudom mennyit érnek valójában, így ha valakinek van ajánlata privátban jelezze. (Szerintem olyan 2-3e)
A házban van egy flopy meghajtó is, termeszetesen az is jár hozzá.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
nagyobb méretű 24-25-27 coll-os monitort mennyiért lehet venni használtan? 20-25 körül van esély rá?
cserélném a 17-es sony-mat, de ahogy nézem alapjába véve netezéskor egy 22-es egy szikrával sem nagyobb 4:3 képméretben." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Fiamnak (15 éves) keresnék gitárt.
Nem tudom, milyet...
Szóval nem értek hozzá, a nagyobbik lányom megtudta tőle, hogy karácsonyra azt szeretne.
Szerintem sima "tábortüzes" gitár kellene.
Mit ajánlatok ebben a témában?
Használt, új, hol, mennyiért?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Bjørgersson #63169 üzenetére
a franc tudja, hogy hívják!
"sima" gitár... igen, amúgy az a becsületes neve..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Gercsa #63174 üzenetére
Hú, úgy látom, van itt olyan, aki elég komolyan ért ehhez a témához...nagyon köszönöm a tájékoztatót/felvilágosítást!
Esetleg tudsz is ilyen szerkezetet, vagy csak "úgy általánosságban" írtad a fentieket?(#63175) Beerdrinker !
Na ezek is igen jó árak.
Te helyi vagy, mert a bolt, amire a linked mutat, az ide kb. 350 km-re van...[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Beerdrinker #63180 üzenetére
Jah, így érthető már az ajánlásod...
Szerintem egy fellángolás a fiam részéről, mint sok más dolog, sok-sok e korú kamasztól, de nyilván szeretnék neki örömöt okozni karácsonyra, így minden képpen veszünk neki valamilyet.
Ráadásul ezzel valami féle zenei inteligenciára is nevelődik önképzés keretében, ami szerintem már nevezhető pozitívumnak, a sok céltalan, csavargó, tizenéves suhancot elfogadó világban." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
DELL 2407 WFP-HC monitort ismeri valaki?
Pro-kontra vélemény?
Kaptam egy szerintem jó ajánlatot rá..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Gercsa #63335 üzenetére
A helyzet nem ennyire fekete, vagy fehér!
A lényeg: "adott" egy 15 éves kamasz, aki mindenbe belekap, kipróbál, ismerkedik, és most éppen olvasta, látta, bulinak érzi a gitár dolgot, és most egy "bármilyen" jó lenne neki, hogy kipróbálja, tanuljon, elmondhassa, hogy éppen ez is volt neki...
Karácsonyi ajándék lenne, hogy a kedvében járjunk, de a határ véges, mivel nem egyke, hanem még van két tesó.
Szóval szerintem, még ő sem tudja, hogy akar-e ezzel később foglalkozni vagy sem, vagy 3 x 4,5 perc után ott eszi a fene a sarokban...
Eladni?
Mit?
Egy ajándékot?
Na..ne...Ugye így már más az egész kérdéskör?!
Ennek függvényében jó lenne egy olcsó, de még is elfogadható minőségű, és első körben a fentiekben részletezett célokra való "kitárszerűség"...
Minden tippet, meghallgatok!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz AndrewBR #63356 üzenetére
Ezt kár volt leírnod....
(#63357) Real Ghoost!
Nem tudom, hogy mit csináljak.
Igazából nézegettem használt hirdetéseket, de azt meg hogy adom ajándékba????
Olyan lenne jó, hogy "éppen kipróbált, de azonnal megunt, nem tetsző darab keresi új gazdáját!"
Böngészgetek...[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Real Ghoost #63360 üzenetére
Ebben igazad van, így szokott lenni
Találtam most egy ilyet:[link]
Ez egy zenésznek tűnő ember, lehet nem lenne rossz, ha kívülről szép állapotban lenne....(#63361) hcs57 !
Reggel 7 körül én is megvizslattam.
Akkor még volt belőle vagy 10-12 db.
Ennyire kelendő?[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Gercsa #63366 üzenetére
Én értem, és tudomásul is veszem az értékítéletedet, de ha van gyereked, akkor a szülői szemmel is bele tudsz gondolni.
Holnap vasútasztalt szeretne komplett München várossal, következő héten gokart versenyző akar lenni, 1 hónap múlva pedig jégkorongozó....
Átmeneti, mindenki számára megfelelő megoldás kellene, és ha teszik neki, ám legyen, veszünk jobbat, szebbet, kényelmesebbet gitárból..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Gercsa #63379 üzenetére
Van gyereked?
Van több gyereked?
Vannak keresztgyerekeid, unokaöcséid?
Gazdag vagy?Nem személyeskedés, és nem akarok a zsebedben turkálni, de te is értsd meg, hogy egy ilyen ünnep egy közepes család büdzséjéből 120-140 ezer forintot vesz ki.
Természetesen ha megtehetném, nyilván egy jó minőségű eszközt vennék mondjuk 40-50 ezer forintos árfekvésben.
DE NEM TEHETEM.
Ez az érem másik oldala!
Így marad a 10-15e forintos keret, mert ennyi van rá és kész.Amit még fontosnak érzek megjegyezni, az az, hogy senki nem mondta azt, hogy amit ajánlasz azt ne fogadnánk meg, és szinte ittam a szavaidat, mert igen, érthető, és elfogadható amiről beszélsz.
Ennek függvényében is írtam azt már korábban, ha megtetszik a gyereknek a zenélés ezen módja, és érez affinitást, akkor cserélünk...de azt is megfelelő keretek között." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
KERESEK!
1.)
ThinkPad T40-es, vagy 60-as sorozatú laptopot!2.)
MSATA-> SATA átalakítót, adaptert." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Kismeretu szobakutyanak mit ajanlatok?
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Kertes házban lakunk, ettől függetlenül valami olyan "típust" keresek - jelenleg - ami bent a lakásban is elvan.
1991-ben mikor még panelban kezdtük a feleségemmel a közös életünket, már akkor volt kutyánk, ráadásul egy német juhász.
Nagyon sokat törődtünk, játszottunk vele, gondoskodtunk róla, szinte körülötte forgott az életünk.
Sajnos ez kutyusunk hamar elpusztul.Aztán mikor 2000-ben építkeztünk először, akkor az akkori kertes házunkba egy tacskó került.
Kint olyan károkat okozott, hogy kénytelenek voltunk egy kisebb kennelbe zárni.
Az sem megoldás igazából, ezzel én is tisztába vagyok, de vagy kert, vagy kutya.2 éve ismét építkeztünk, éppen folyamatban van a kert kiépítése, viszont a gyerekeim felnövőben vannak, és szeretném, ha nekik is lenne egy kutyusuk ami valamilyen szinten felelősséggel járó gondoskodást, feladatot szabna nekik, ráadásul sok sok örömöt is okozna.
Az egész "projekt" gondolkodási fázisban van, ötleteléssel, agyalással, jó megoldás kereséssel.
-
HUTCHDB
nagyúr
Dehogyis akarom megkötni...
Ez az, amit el kell kerülni minden képpen.
Ezért gondolkodom, hogy mi legyen, vagy hogy legyen-e egyáltalán...." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Keresek független fehér iphone 6- ot!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Bjørgersson #63845 üzenetére
barna színű, így ez kizárt.
york lesz, ha minden igaz, de a normál méretű, nem a törpe." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Bjørgersson #63852 üzenetére
igen, a méret és a gyenge minőségű kép bekavar.
közben olvasgattam, hogy a yorki -ból a minik amik "túl" vannak tenyésztve...viszont a normál méretű már alig érdekel valakit, így azokkal már alig foglalkoznak.
nekem mondjuk úgy tetszik, hogy a füle sincs levágva, és a világos színű ami jobban bejön.
na ez az az "összetétel" amelyet nem is láttam..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Keresek lhasa apso kiskutyát!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Zola007 #63923 üzenetére
Sajnos igazad van, nem talaltam egyetlen egy elerheto kenelt sem.
Eppen itt Debrecenben van elado az olx-en egy komplett tenyeszet, de a megadott telefonszam nem kapcsolhato." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz PindurAnna #64171 üzenetére
Hu, ezek nagyon jo arak!
Engem is erdekel a minoseg, megbizhatosag..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Debrecenben hol a legolcsóbb a száraz kutyatáp?
Kölyök kutyának kellene, az ALDI, LIDL -ben lévő prémiumok (pl. Romeo) emiatt kilőve, pedig azok elég jók, nagyon olcsón." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest