Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
saril
senior tag
válasz szombatitomi #123283 üzenetére
pmax esetleg foliavagas ???
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
Hali,
Az lenne a nagy kérdésem hogy lenne-e igény ózonos klíma tisztításra?, augusztusban a 34. héten otthon leszek még pontosan nem tudom melyik napokon, de gondoltam egy kérdést megér, a lényeg hogy a régi pollenszűrőt ki kell venni takarítás közben, takarítás után ajánlott egy újat a helyére visszarakni. Az eljárás a pollenszűrő csere nélkül 15 perc. 86saril@gmail.com
A másik hogy párom vállal: örökvirág készítést, akár egyedi elgondolás alapján is, őt meg itt éritek el: lavenderbrown92@gmail.com
szóval mire megyünk és lenne rá igény el is tudná készíteni a kívánt virágokat.Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
válasz bul07 #129453 üzenetére
Egy kicsit nekem is ilyen ez a szitu, ha a gyártásról előállításról nem beszéltünk, csak a töltésről, az ahhoz tartozó energiát honnan veszi???
- Atomerőművekből!, (a legnagyobb részét) amikor az lesz hogy elektromos autót tisztán csak napenergiával lehet tölteni (napelem) akkor lehet majd arról beszélni hogy hosszú használat esetén igen is környezet kímélőbb de addig nem igazán van erről értelme beszélni sem
- a 18650-es cellák utókezelése hogy történik?
- mennyi energiát emészt fel az újrahasznosítása?
- a benne lévő anyagok fokozottan környezet károsítóak tehát ha újra is lehet hasznosítani nagy százalékban, akkor is a folyamat maga is környezet szennyező a nagy energia bevitele miatt!Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
válasz HUTCHDB #129693 üzenetére
Nekem ez nagyon megtetszett, de borsós is az ára... Extool Premium
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
válasz Csöves #117547 üzenetére
Ezt írd már le bővebben, kíváncsi vagyok mivel cáfolod meg hogy egy rendkívűl erodáló és korrodáló molekulákkal tisztítani ami minden élő dolgot (és sok élettelent is) megtámad, miért is kamu?
Most hétvégén megyek haza akinek van igénye ilyen ózónos tisztításra azt vállalom, az eljárás után új pollenszűrő behelyezése erősen ajánlott.
Bónusz hogy ha nem szűnik meg a kellemetlen szag az autoban szellőztetés után akkor nem kérek érte semmit! csak hogy Csöves úrat megcáfoljam de KEGYETLENÜL.
Nem szeretem ha tények nélkül írnak olyan dolgot ami agymenés, kitaláció, frikció, stb..."Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami a vízben lévő mikroorganizmusoktól függően 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt, vagy csapadék formájában oxidálja és ezáltal kiszűrhetővé teszi, amit a telítődött szűrőanyagról időszakos visszamosatással lehet eltávolítani. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat."
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek Debrecen és környékén emberi áron fotóautomatája, selfie gépe, ami egyből kinyomtatja a fotót? Esküvőnkre szeretnénk. Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
saril
senior tag
válasz copass #138202 üzenetére
A kényelem, hogy nem kell várni a futárt és 3 vagy 5 napig bármikor értemehetsz, nem vagy semmihez sem kötve, hogy futárt kell várni etc.
Amúgy nem sztárolom csak mostanában Foxpost-olok sokat, és emiatt a vevőimnek is kényelmesebb.
Mindig mindentől van jobb és lesz is, ez így természetes.
Én pl postára csomagfeladni gyűlölök menni, sok nyugger, sok idő, stb stb...#copass: nem vásárolok amazonon de mióta lehet M.O-ra rendelni Amazonról?
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz zsolti1debre #140151 üzenetére
-
saril
senior tag
Csütörtökön utazom haza Hajdúböszörménybe, esetleg nagyobb tételben érdekel valakit 18650-es Samsung 30Q cella? mert akkor viszem magammal.
-
saril
senior tag
válasz bendess7891 #142396 üzenetére
én tudom, írj rám
-
saril
senior tag
válasz csizs #143002 üzenetére
itt engedélyezett a hírdetés? vigyázz meg ne qrjanak érte,
A fórumon csak azokban a topikokban lehet hirdetni (csak magánszemély; csak saját terméket; kínálni és keresni egyaránt), ahol ezt a topik tudnivalókban engedélyezett.
A hirdetett termékeket a Hardverapróra kell feltölteni saját hirdetésként és onnan lehet belinkelni a topikba.
Továbbra is hirdethető szövegesen:
- szívességkérés (pl. kölcsönbe kell)
- 1000 ft alatti értékű termék
- szállításban való segítségkérés[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz zolikaDB #143098 üzenetére
Akár örök élet +1 nap is lehet az élettartamuk, ha minden évben van olajcsere és rendszeresen takarítva van a levegőszűrő szivacs, mi úgy kaptunk anno egy régi briggs fűnyíró motort hogy kirohadt alóla a kaszni de a motor még mai napig működik, pedig már nem sok benne a kompresszió,
Hozzátartozik hogy én az olajcserére és a levegőszűrő mosásra + fűnyírás után alváz mosásra mindig nagyon ügyeltem és megcsináltam.[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz bul07 #143310 üzenetére
"Lőfegyverből származó, irányt tévesztett golyó" talán lövedék, golyót az ágyúval lőnek ki
a kamera elé, elég egy 5-ös tiszta plexi lap, és problem solved, szívesen[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz Aryes #143343 üzenetére
Attól még az alu kábel elavult és veszélyes is lehet, ahogy látszik a képen is, érdemes rézre áthúzni a hálózatot, legalább ott ahol nagyobb fogyasztók vannak.
-
saril
senior tag
válasz Mikulásbá #143635 üzenetére
[link] úgysem kell a kutyának sem, emagnál még 3ezres kupont adtak ugye mindenkinek IS meg ezek a kamu szövegek amit az eladni kívánt dolgokhoz tolsz, senkinek nem tünik fel??? hogy mindig ugyan azt, vagy hasonló szöveget írod oda? az igazság az, hogy a legtöbb eladott terméked szétkuponozottan és agyon kedvezményezetten vetted, vagy nyerted/kaptad, nem kéne a hülye duma mellé hogy te meguntad, meg pótba vetted, meg a kedvencem, ajándékba szántad, vagy kaptad, igazságot kéne odaírni... óriási!
Akkora nagylelkű vagy, hogy csökkentetted az árát a bolti árig! wow mondjuk szerencsére ez már tényleg nem kell a kutyának sem![ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz szotyika77 #143639 üzenetére
A kérdező arra gondol hogy adott egy hangfelvétel és 3 ember hangja helyett egy ember hangját szeretné hallani, gondolom én, ebben az esetben ez csak akkor lehetséges ha a másik kettő hangja, frekvenciája, eltér a 3. személy hangjától.
-
saril
senior tag
most kell elmenni és a jégkár javítás szakmát kitanulni, milliomos leszel
-
saril
senior tag
válasz bul07 #143987 üzenetére
"Amúgy meg körbekordonozni és csak azokat átengedni a tömegbe akiknek van oltási igazolványuk, ez is valami lenne"
De akkor az megvan hogy az oltottak többségénél sem alakult ki a védettség? attól függ, ki milyen vakcinát kapott, és gondolom mivel te ennyire kordonoznál, jól tudod hogy van vagy 5-6 fajta és abból 2 tuti hogy nem érte el a hatását, de akik ilyennel oltatták be magukat is kaptak igazolvány, szóval a kordonozás jó ötlet, csak diszkriminatív a többi nem beoltottal szemben, de téged ez nem érdekel, ugye?
-
saril
senior tag
válasz bul07 #143992 üzenetére
Akkor feltételezem hogy neked se közeli se távoli hozzátartozód nem halt meg az oltás után, azért vagy ilyen magabiztos, sok sikert kívánok neked az életben.
-
saril
senior tag
válasz zolikaDB #144142 üzenetére
Ezek nagyobb csavaroknál működnek jól, kisebbeknél tényleg a torxos megoldás többször haszonosabb, csavarkiszedés előtt, érdemes előző napon befújni wd40-el, az is használ kicsit.
-
saril
senior tag
válasz bul07 #144191 üzenetére
A megoldás rendkívül egyszerü: nem kell TV-t nézni, kapitalizmus van, rengeteg csatorna, ha egyik sem tetszik ne nézz tv-t, senki sem erölteti rád hogy nézd bármelyik csatornát is, ugyan ez a könyveknél is igaz, senki nem erölteti rád hogy bármelyiket is kötelezően el kell olvasnod, ja hogy téged zavar ami megy a tv-ben és egyes könyvekben van, akkor tegyél ellene! szervezz tüntetéseket, vagy legyél politikus, az hogy itt leírod bánatod sajnos nem lesz elég.
-
saril
senior tag
válasz tahepa #144399 üzenetére
Az a a szép hogy ilyen Magyarországon nem létezik, de az egész világon sem, szép dolog hogy ebben hiszel, csak nem ezt adják, és nem ezt kapod azoktól, akiket ezzel a jelzővel illetnek itthon, de ez a jó hogy mindenki abban hisz, amiben akar, Én is elhihetem pár dragon ball epizód után hogy tudok repülni, de ha kiugrok az ablakon akkor jobb esetben össze töröm magam, rosszabb esetben meghalok, lehet itt igérni, mondani, mutatni bármit, a gravitáció létezni fog, na ilyen az igazság is mint a gravitáció...
-
saril
senior tag
válasz Marci79 #144403 üzenetére
Erre akartam utalni finoman de tahepa meg van fertőződve, az életben soha ki nem vered a fejéből ezt a betegséget amiben ő hisz, sőt szerintem ő meg pont fordítva gondolja a többiről, aki nem ebben az elmebeteg, idiótaságban hisz, hogy velük van a baj... örülök hogy van más forumozó is aki gyűlöli a liberalizmust,
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz tahepa #144406 üzenetére
legyen így, ahogy te írod, ha ettől te boldogabb leszel, engem hidegen hagy inkább csak olvass még egy kicsit hogy mennyi "nem liberális" forumtársad van még, és szörnyülködj el
-
saril
senior tag
válasz tahepa #144410 üzenetére
csodálkozz és lepődj meg, mindig is ilyen volt a színtiszta liberális ember ha őt "éri" bármi ami nem tetszik neki szíved joga, mondjuk én szívességből szólok hogy csak finoman told az irántam érzett érzelmeidet karakterekbe, mert a moderátor nem szereti, az ilyen "gondolkodásra képtelenek" mint én meg jót nevet rajta
-
saril
senior tag
válasz Pyttawrx #144412 üzenetére
olvass vissza kérlek, hol írtam én olyat hogy "buta" vagy "korlátolt"? vagy hogy "gondolkodásra képtelen"? ez mind más tollának ékessége, felém, persze én ezt bóknak veszem, betalált, hogy is írják "akinek nem inge..." egyébként igazad van.
-
saril
senior tag
válasz Fredo78 #144430 üzenetére
Ha taknyolsz vagy betegnek érzed magad, akkor általában nem illik,
"A COVID-19 az esetek mintegy 80%-ában enyhe lefolyású, megfázásos tüneteket okoz, és a betegek nem igényelnek speciális orvosi ellátást. Hat fertőzött közül egy betegnél ugyanakkor komoly tünetek és légzési nehézségek tapasztalhatók."
A tüdőt támadja nem? ezzel akkurátusan meg tudod állapítani, ha ízlelésed nem ment el és a tüdőd rendben van, akkor otthon maradsz pár napot, de ha ki akarod magad íratni a dokinál, akkor nem ingyen tesztelnek le?Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
válasz diablo1984 #144488 üzenetére
Aldinál sem adják vissza, vagy van erről tapasztalatod? én úgy tudom 3 hónapig viheted vissza, utána elküldik gariztatni ha lehet.
-
saril
senior tag
válasz szotyika77 #144514 üzenetére
Logitech?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest