Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
saril
senior tag
válasz customer114 #93834 üzenetére
számolj egy kicsit mondjuk napi 650km-re ha mutató szerint 50-el és 130al mész ami kb ~47 és ~125km/h
és számold ki utána a mutató szerinti 150et ami ~145 kb és kiderül hogy nem percekről beszélünktehát járj utána mennyi az idő kül. a két sebbesség között ha egész nap mész és kiderül hogy nem is olyan kevés...
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
válasz mghltm #93909 üzenetére
mit lehet erre írni? hogy nem ülünk be még másod magammal egy 3 napos jogsit kapott fiatal suhanchoz???
és ha már beülünk bekötjük magunkat? elég morbid de oroszban sokan vannak és hullik is a férgese, én ezeken a videókon mindig azokat sajnálom akik sérülnek az ilyen hülyék miattAkkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
válasz lorcsi #94214 üzenetére
esélytelen jó világítást venni 5k-ért gagyi sok lument igérőt talán kapsz ebayen de azzal ki is törölheted kb
én a multkorában pont kiakasztottam itt a jónépet ezzel dehát én maximalista vagyok, sajnosesetleg kell róla kép vagy videó majd szólsz, bár nem gondolom hogy neked megér ennyi
hátsó világításnak jelenleg egy ilyet használok persze ez minőségileg sehol nincs a fenixhez de jó hogy nem kell kapcsolgatnom és usb-ről tölthetem mint a fenixet, és láss csodát egy "középkategóriás" hátsó lámpa van 4-5k-ba nem egy első
[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
eladó lenne egy ilyen telefonos 3D-s szemüveg 5.000HuF-ért aki érdekel pm!
-
saril
senior tag
azért csak kikívánkozik belőlem amit már pár ezer hozzászólással előtt leírtam, senki nem korlátozhat mást a gyorshajtásában kivéve ha rendőr! ezért ha én belsőben megyek városban 60-al de mögöttem gyorsabban jön egy auto nekem természetes hogy el fogom engedni, és nagyon nem érdekel miért siet, ha menni akar menjen, ez ilyen egyszerű nem kell túlragozni meg paragrafusokkal alátámasztani semmit!
-
saril
senior tag
válasz Salex1 #96044 üzenetére
illene utánaolvasni a témának mielőtt beállsz a több százezres bután gondolkodó emberek sorába!
tessék olvasni és kultúrálódni vagy ha nincs kedved olvasnivlevi: te is less bele
#96050 _seth_
értem én hogy visszafelé is igaz de én nem várom meg még a "kopasz" bmw audis stb a seggembe jön és tol le, én okosabb vagyok és elengedem, majd nevetek az olyan bácsikon néniken és a "ph-s" fakabátokon akik "nem engedik el" de a végén úgyis elengedi csak nem értem miért jó bizonygatni a hülyeséget úgyis addig megy a seggébe amíg el nem engeded sosem fogja érdekelni "őket" hogy 50 a limit városban
meg hozzátartozik hogy a fakabátok itt is és bárhol máshol sem értik és érik fel ésszel azt amiről én vagy akik velem egyet értenek írunk, tehát az hogy megkülönböztető jelzés nélkül megyek a rendőr után autopályán 145km/h val az szabályos??!, értem, én úgy tudtam hogy csak megkül. jelzéssel mehet gyorsabban anélkül a rend éber őreire is vonatkozik a kresz...[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz Borosz #96417 üzenetére
amúgy az egyik fő-fő mindent tudó ember itt a fórumon az Zola, ha bármi bajod van testileg, lelkileg, vagy rossz a géped az autód vagy úgy informálódnál a világról, őt nyugodtan kérdezheted és persze a nagy szakterülete a kresz!
szerk.: a másik meg moderátor, de az is mindent tud!
[ Szerkesztve ]
-
-
saril
senior tag
válasz Atomantiii #96762 üzenetére
egyébkén én is túlméretezés párti vagyok, ha anyagilag megengedhető sokkal jobb ha valami túlméretezett de ez csak az kis semmitmondó véleményem, úgyis meg lesz magyarázva hogy hülye vagyok
-
saril
senior tag
nem mobil app kell neked hanem egy CAT S60as hőkamerás telefon, vagy simán egy hőkamera amivel elvileg le tudnád csekkolni ha melegedne a vezeték valahol
-
saril
senior tag
ezt még te sem hiszed el...
kb 1%-a az emberiség által okozott összes "kár" a földnek
körfogás van a földön az "életnek" is ez már kitudja hányszor lejátszódott. (minden kihal, és kezdődik elölről az egész úgy ahogy már számtalanszor)[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz Laza... #97159 üzenetére
hihetetlen hogy ez az egy ember mindenbe belepofázik és mindent jobban tud! az még rosszabb hogy vissza is írnak neki, hagyni kéne a saját véleményével együtt és NEM válaszolni az idiótaságaira
ph ügyeletes mindentudója, csoda hogy itt az emberek ezt még díjazzák is, mondjuk pont ezért lehet itt, hmm...ja az már csak hab a tortán hogy régen nem volt ám dpf 2pf meg fszomkettő nem volt semmi csak szívó dízel meg utána a turbó dízel és minden jó volt úgy, ez is egy agyament baromság amit a nagy okosok kitaláltak, értelme nem sok... szóval jól teszik hogy kiszerelik! persze mindenki a saját felelősségére teszi, de ha nekem lenne én sem vagyok benne biztos hogy vennék másikat drágán
persze mikor a sok ezer kamion sokkal több káros anyagot bocsájt ki meg a traktorok, az nem számít szánalmas az egész
és a rengeteg busz még most is a régi ikarus-ok? mikor látom hogy gyorsításkor korom feketét dob? az persze rendben van na, erről ennyit! dpf = baromság[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz diablo1984 #97200 üzenetére
király, akkor minden rendben van
-
saril
senior tag
megmunkáló központjaik vannak, gravírozni speciális gravír maróval szerintem simán tudnak mármint a marronepower
a táblaboltot próbáltad a Segner téren?
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
na végre még egy "beteg" ember nekem egy ilyen van csak! de mikor anno mutattam itt mindenki lefagyott hogy minek ilyen a biciklire
szerk.: és ez még "zseb"lámpának is megteszi bár szemezgetek most egy 900 lumenes fenix fejlámpával is..
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz elfelejtette #98357 üzenetére
nem, az első és hátsó világításom is folyamatosan megy, nem villogtatom, én látni vettem a lámpát de tény ha nincs jól beállítva vakulnak el autósok meg mikor országúton este mentem 500lumenes móddal és nem akarta levenni a távolságit szembejövő rányomtam az 1600-as módot D értett belőle levette tompítottra
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz erik365 #98362 üzenetére
biztos hogy túlárazott de ha nekem valami bevált és maximális minőséget kapok akkor nem fogok mást kipróbálni azért mert "olcsóbb", márkahű vagyok, engem a fenix megnyert teljesen elégedett vagyok a termékeikkel
úgy vagyok vele inkább gyűjtök rá és drágábban megveszem, mint vegyek egy olcsóbbat ami ki tudja milyen lesz és meddig bírja és milyen a garanciális ügyintézése stb...Zola: igen de ezen a fenix bc30r "burst" módja eddig még mindig segített
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz tahepa #98377 üzenetére
igen egyetértek, én pont ezért is méreteztem túl csöppet a világításomat a biciklimen
nekem egyébként ha autóval közlekedem az cseszi fel legjobban az agyamat ha úgy fordul ki egy kerékpáros egy kereszteződésből jobbra hogy nem néz balra!!! de egyáltalán nem, kiborít... számtalan ilyen van sajnos...
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz tahepa #98423 üzenetére
ha a hátam mögött kapcsolja fel a távolságít az nem zavar, de nekem láthatósági mellény nélkül is olyan erős a piros fényem, kiveri a szemét
de igen kötelező is városon kívül...[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz sto1911 #99375 üzenetére
ja ahol tábla tiltja a be/felhajtást illetve járdáról beszélünk ahová ugyan úgy tiltott autóval menni természetesen elítélendő dolog, én is így látom, de a rendőrön és a köztereseken kívül senki más nem szólhat bele/mondhatja meg mivel senki sem önkéntes rendőr... szóval nekem ezek a videók olyan felemásak mert ha ott lenne egy szolgálaton kívüli vagy akár szolgálatban lévő rendőr is velük na úgy más, amúgy 50-50 egyiknek sincs igaza
szóval ez a fejbelövés/kötél nekem túlon túl erős és agresszív meg egy adag hozzá nem értést is feltételez a részedrőlbár ha jól emlékszem pont te vagy itt az egyik legnagyobb önkéntes rendőr a városi két sávoddal ahol a belsőben 50el mész mert annyi a megengedett és az úgy szabályos és aki véletlen gyorsabban akar menni az kerüljön ki vagy fulladjon meg mert te szabályosan közlekedsz, egyszer nehogy kikapjanak az autóból emiatt
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz sto1911 #99379 üzenetére
mindenki azt kapja amit megérdemel
engem nem hajt a vágy hogy járdán vagy olyan úton hajtsak át ahol autóval tilos..
ja és rám nem villognak nem dudálnak, nem mutogatnak a belső sávban sosem, én olyankötelet érdemlővagyok aki indexel és sávot vált mert elengedi a nála gyorsabban közlekedőt és nem ítélkezik felette, főleg nem úgy hogy a belső sávban maradok és feltartom mert be akarom vele is tartattni a kreszt arra ott a rendőr a mobil és a fix kamerák nekem semmi jogom erre de főleg ingerenciám!
szóval engem nem tudnak felidegesíteni és akár egy rossz percet sem okozni ezek[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz Zola007 #99388 üzenetére
nem minden üzletre igaz, szerencsére de sajnos ez a tendencia
(nekem az ali, gearbest, banggood a kedvenc máshonnan ritkán rendelek ebay drága az esetek 90%-ban)Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
eladó egy max 5,7"os telefont fogadó 3d vr szemüveg távirányítóval 4k
eladó lehet egy alig használt (kb 30 ciklus van benne) eredeti xiaomi power bank 20.000mAh egy kék szilikon tokkal[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz Ádám16 #99445 üzenetére
annyi a gond hogy a tb támogatott tömő anyag az egy kalap sz@r és akkor még dícsértem, nem időtálló és nem elég szilárd, ezt több fogorvostól hallottam már, de te tudod
-
saril
senior tag
válasz dwelablack #99586 üzenetére
hello
nekem van egy 750 gtx-em gigabyte 1gb-os
mit ér meg neked?
üdv.: saril
-
saril
senior tag
jó hát én is azért kérdezem most az illetékest hogy mit ér meg neki mert kis pénzért inkább porosodjon tovább a gépemben
mert tervezek majd váltani egy nvidia 1060-1070-es gpu-ra de ahoz sok stex kell hogy újra fullosan fusson a wot és a wow[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
eladó egy biciklis telefontartó , hasznos alatta elférnek az irataid kulcsod esetleg vésztöltő vagy amit akarsz 1k
alkar erősítő szinte új de a képen látszik is 1k
képre kattintva nagyítható
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz kungzi #99657 üzenetére
akkor célszerű gyorsan elmenned pár lidl és aldi üzletbe mert ott láttam jó áron 3 év garisat
azt hiszem lidl de nem vagyok benne biztos lehet aldiban is vanszerk.: ha mákod van tépőzár és kétoldalú ragacs is lesz, illetve szokott lenni!
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
ignorance is bliss avagy a tudatlanság boldogít
szerk.: én is betolnék most egy pizzát
[moderálva]
[ Módosította: Karma ]
-
saril
senior tag
válasz #05304832 #99709 üzenetére
„Oszoljunk, emberek, nincs itt semmi látnivaló”
van úgy, hogy apró semmiséggé válik a közlekedési téma (városban 50) és az azzal járó vita mikor életünket jobban befolyásoló témát semmibe néznek és kinyílik a bicska a zsebünkben...
[moderálva]
[ Módosította: Karma ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest