Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
greef
tag
A videót nem láttam, de ha pl. mutató újjal nyomogatom a telefonom (samsung) néha nekem sem veszi be.
A hüvelykujj szélével rendesen működik, mindig elsőre. Ez a barátnőm (THL T6 PRO) telefonjával is igy volt.
Én is sok videót nézegettem és mikor mutatóval értek a telóhoz azt nem mindig veszi be.Miért akarod kínából rendelni, nem is sokkal olcsóbb, és 80% az áfa+vám.
-
DEGU83
tag
Én a tinydealről rendeltem a feleségemnek karácsonyra. Nagyon jó kis telefon ennyi pénzért. Gyors, pontos, gyönyörű kijelző. A fényképező, GPS a kategóriában verhetetlen. Én nem tapasztaltam, hogy nehezen indulna egy alkalmazás. Az akksi is nagyon jól bírja az 1900 kapacitáshoz képest. Nekem jyaju F1 em van, de azt drágábban vettem és a CUBOT nekem sokkal jobban bevált eddig. Én jól jártam, hogy Kínából rendeltem, mert nem voltak + költségek. Kicsi az esély szerintem a vámolásra, de szerintem azzal együtt is megéri. Röviden ennyi...Ja, vámot semmi képpen nem kell fizetned, maximum ÁFÁT.
annyit nem értek hogy az iránytű nem működik, de lehet, hogy nincs benne olyan szenzor, aminek lennie kell. Elvileg a gravity szenzor nem ezt biztosítja? vagy az más?
[ Szerkesztve ]
-
akos727
senior tag
Első nyomásra indítja a programot és nem akadozik a telefon egyáltalán. Lehet, hogy éppen egy rossz s200-at néztél, mert azoknak sem kéne akadniuk. Igaz, hogy hd kijelző, de nekem előtte volt fullhd kijelzős telefonom 6589t-val és ott sem voltak ilyesmi gondok. De pl volt, hogy boltban megnyomkodtam egy sony z3 comptatot és nagyon durván lagolt, ahol nehéz a hw gyengeségére fogni a dolgot.
Egyéb: Nekem a mikrofonra még nem volt panasz.
[ Szerkesztve ]
-
FlickAir
aktív tag
Szerintem a gesztus vezérlést 1 óra múlva ki fogod kapcsolni, mert semmi értelme nincs, úgyhogy ez ne legyen befolyásoló tényező. Ár-érték arányt nézzed, és hogy mire szeretnéd használni. Kb 5000 Ft a különbség. Egy biztos, a 2000 mAh-s aksi HD kijelzővel épppencsakhogy ki fog bírni 1 napot. Az S168 nálam este már könyörög a töltőért, bár én átlagon felül használom.
THL 4000, T6S, T6 PRO; CUBOT S168 ,S200, S208, S308, X9; DOOGEE DG310, DG550, DG700, DG800; LANDVO L200, L200S LTE/4G, L550 OCTA CORE http://goo.gl/EjdzIj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest