Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balaaa88
aktív tag
válasz wiking1945 #102 üzenetére
Elvileg az új / újabb készülékeken a KitKat fut, aminél nincs Telenor gond és a GPS is jó (de ez nem általános sajnos) Ez van.
-
balaaa88
aktív tag
válasz wiking1945 #104 üzenetére
Sok a hát(ha). Én nekem nincs vele semmi bajom (kis túlzással). Telenor problémám nincs, mert azon a kártyán 2G-n vagyok. 3G-n T-mobillal. GPS hótszar. De nem zavar annyira. Szabad ég alatt jó időben vagy összeszedi magát 15 perc alatt vagy nem. 4.2.2-vel használom. Felraktam a KitKat-ot is; ott jobb volt az üzemidő, elvileg nincs GPS probléma és a Telenor 3G is megoldódott. Viszont nekem nem jött be. Volt 1-2 szoftveres apró hiba, ami miatt visszaálltam. De jó az is. A szervizről nem tudok nyilatkozni, mert személyes tapasztalatom nincs és a fórumokon is össze-vissza írnak róla.
-
bendi007
tag
válasz wiking1945 #112 üzenetére
Használd,majd mekkkkszokod az apró gondokat.Nekünk van több a családban ,szeretjük.
-
poganytamas
senior tag
válasz wiking1945 #128 üzenetére
Applikációhoz semmi köze. Simán lehet olyan vacak az akksi, hogy bekapcsoláskor a hirtelen nagy terhelésre annyira megzuhan a feszültsége, hogy semmire nem elég már. Töltéskor ugyan ez, a flashnek kell egy minimális feszültség hogy olvasni lehessen belőle, illetve nem árt ha egyenletes, hogy ne legyen bizonytalan az olvasás (lefagyás).
Tokok, viszont úgy látom a lefelé nyílók nem zárják le a telefont.
-
gboszi
senior tag
válasz wiking1945 #128 üzenetére
Jaj különben bocsi, hogy nem válaszoltam. Ilyet adnak már hozzá gyárilag.
"If you're good at something, never do it for free!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest