Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz Sirandrish #1798 üzenetére
Diszkrimináció
Remélem hamar felállnak majd a zombi szerók. -
Kami11
őstag
válasz D.Orion #1802 üzenetére
Pedig beleszúrod a kést, a kocsi magától elindul a társad felgyújtja a kiömlő üzemanyagot és mehet a tábor lerohanása!
Pc-n és Xbox360-on is ez a felállás!
Szerintem kezd újra az egész pályát, én is belefutottam elég sok bug-ba a végigjátszás során!
Jó a game csak iszonyú bugos!A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #1799 üzenetére
gondolom azért hogy ne lássa senki azt a nagyon durva hsz-em...itt ugyis csak engem meg fekat bannolnak warez miatt ugyhogy tök8
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
keIdor
titán
Műxik a multiplayer.
Tud valaki olyan szerver IP-t, ahol már megy a szeró? Vagy ha kreálok szervert, akkor jöttök?
Csak ki kéne már próbálni a multi mapokat jobban...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Pitbullos
aktív tag
ha a coopra valaki tud megoldast irja be ide nyomnank a zombit egy lada sor mellett de sehogy nem akar mukodni coopba
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #1815 üzenetére
halvány warezolást érzek ebben a hsz-ben..kickbannkill
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
keIdor
titán
Mi már toljuk: 78.131.90.50:28960
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
-
-
Sirandrish
legenda
jah ok..engem a coop érdekelt volna de az még most se megy
-
BalaNce87
addikt
Hogy lehet multizni? mert nem engedi hogy online legyek, a tűzfalnál engedélyezve van.
-
Screamer84
tag
BalaNce87:
Nem kell online profilt létrehozni, csak simán belépsz multiba, minden nélkül aztán favoritnak megadod a szerver ipt és ott is van, lehet csatlakozniNah én kipróbáltam, nem rossz de asszem várok HC szerverre,no meg persze helyre hogy fel lehessen lépni majd
[ Szerkesztve ]
-
ateszm
senior tag
89.132.74.72:28960
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
viktor82
őstag
Nekem az xfire nem lássa a telepitett játékok közt!hogy lehet?és elinditom a multit nem enged csinálni profilt!heHELP!
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Brent
aktív tag
.
[ Szerkesztve ]
-
Pitbullos
aktív tag
14 ke a nagy nap minden problematok megoldodik nezzetek be a tescoba 10000 kp val a zsebetekbe
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
Sirandrish
legenda
nah kipróbáltam énis ezt a multit.hát szvsz maradok a COd4nél és a Zombinál...rengeteg kell az emberbe ráadásul ha közel van és szemtől szembe löjjük egymást akkor olyan mozgása van a karakternek hogy beszarok..csuzsik a földön meg minden...
nem nekem való ez a multi..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pubszon
veterán
válasz Sirandrish #1837 üzenetére
Nekem bejön, de a coop módra meg a coop zombira nagyon kíváncsi vagyok.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
ateszm
senior tag
válasz Sirandrish #1837 üzenetére
nekem a cod4 sem jött be,nem is multiztam... cod2 az isten multiban... nahhmeg a co-op mód! a szerver továbbra is fut,lehet menni....
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
Csyppa
senior tag
Nekem bejön a multi.
Ha egyszer megtanulom a mapokat nagyon raj lesz
p.s.: meg ha egyszer át tudom írni a nevem
[ Szerkesztve ]
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
Sirandrish
legenda
válasz Pubszon #1838 üzenetére
a coop zombi engem is érdekel de ez a multi szvsz harmatgyenge..
-
luw2win
őstag
válasz Sirandrish #1842 üzenetére
Sztem isten lett a multi nekem nagyon bejön, ellenben a single nagyon hoki lett, monoton unalmas, de ez csak az én véleményem
Csyppa: azzal én is szenvedek
[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #1842 üzenetére
Szerintem ahogy korábban is említetted az egészbe ez a zombis rész lesz a legjobb...
De majd kipróbálom én is a multit!szerk: 21.00kor levolt zsírozva egy COD4 WAR erre senki sehol!
(#1846) ateszm
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
BalaNce87
addikt
Tudna vki adni pár ip-t, gondolom csak magyarra tudok csatlakozni ha pedig nem akkor jöhet más országból is
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házimozi haladó szinten
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Black Ops 6
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Új GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 3200MHz
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1650 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC v7 , i7 9700E , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- nJoy Code 2000 (UPLI-LI200CO-AZ01B)
- Elysee Bronz, Vintage hatású, Zafírüveges, Automata 41mm karóra (98021) // Teljesen ÚJ // Ár alatt
- GIGABYTE RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING OC Eladó! 110.000.-
- Redmi Note 12, kék, 4/64GB, kártyafüggetlen
- HONOR Magic6 Lite 5G 6,8" 120 Hz. 8+8GB/256
- Lenovo ThinkPad Pro dock 40A7 - gyári hálózati adapterrel - Type-C kábel nélkül - 1 hét próbagarival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest