Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz zetor2000 #42109 üzenetére
Ezért lett a Terminal danger csak olyan alapra világítva és kész, semmi extra, néha a legegyszerűbb a legjobb. A 2 fény legalább Bitrotator alatt is jól nézett ki. Elektromos diódát kitölthetem, azért elég kemény pszichedelikus acid teknós valami lett. Nem ilyenre gondol az ember ha a haverja basszusgitározik "valamilyen zenekarban"
-
PitLee
őstag
válasz zetor2000 #42133 üzenetére
Tollasbál és partylézer
Nagy Krisz - Tollfelvásárló (Official Video)
https://youtu.be/Fjn3YCbizds -
-
Ármester
válasz zetor2000 #42391 üzenetére
Autentikusan: Békéscsaba sz*r hely
On: Én is megnéztem amúgy tegnap, nem volt rossz szerintem, de nyilván elég megosztó srác a Zsozé, én őt nem is követem amúgy.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Chaser
legenda
válasz zetor2000 #42491 üzenetére
am4 lapok ára sajnos elszállt durván
ezért én le is tettem a pécéről' egyelőre...5600-ot akartam vagy az 5700x-et mert elég értelmes ára lett
cserébe a lapok 2-3x annyiba kerülnek, ha egyáltalán vannak
rohaggyon' rá az amd-re_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz zetor2000 #42498 üzenetére
jah ezért skippeltem, pénz még lenne rá, de ez most erősen csak hobbi, betesztelem a cpu-t és vga-t aztán úgyis megunom, utána havi 1-2x lenne bekapcsolva
ennek örömire' eladtam a monitort és tápot, inkább eliszom
nem tudom mit csinál mostanában az amd, de azt qrva sz@rul_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-igu-
addikt
válasz zetor2000 #42480 üzenetére
csakaszósz
pont annyi idő tésztát főzni mellé, mint amennyi a szósz kimelengetéséhez kell
a 60 deka az egy 2személyes vacsora + konyhamalac adag
egyszer megfőzzük, abból élünk egy évigA Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Chaser
legenda
válasz zetor2000 #42540 üzenetére
Ja, és a környék az a pálinka egyik őshazája.
megragadtad a lényeget : )nah egy kis kari zene, hátha felpörögtök
Vengaboys - Boom Boom Boom Boom!! (Prezioso x Alyon & Mylian Hardstyle Bootleg)_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Top cat
addikt
válasz zetor2000 #42540 üzenetére
Pedig a
nagyjainkkicsijeink is megfordulnak arra. -
-
BaKeSZ87
őstag
válasz zetor2000 #43157 üzenetére
Én havonta járok borbélyhoz, haj és szakáll vágásra. A hajam kibírja az egy hónapot, de ha a szakállam alakját meg akarnám tartani, max 2 hetente menni kellene vele, de itthon rá szoktam igazítani géppel. Novemberben hosszabbra hagytuk, kíváncsi voltam milyen lenne ha meghagyjuk, de végül decemberben visszatértem az eredeti hosszhoz, mert nem is tetszett meg zavart is.
Nekem az volt a bajom mikor elkezdtem növeszteni, hogy marhára bökte a nyakam, aztán kenegettem szakállolajjal, és úgy már nem volt ilyen probléma. Az a baj, hogy a jobb pofámon nem olyan sűrű mint a balon, ez valamelyest javult idővel, de valószínűleg sosem lesz egyforma. -
Puma K
nagyúr
válasz zetor2000 #43157 üzenetére
Engem a száj feletti rész zavar, hogy ha meghagyom nagyobbra (kb 1 hónapig nem borotválkozom), akkor előbb eszik a kajából mint én... Aztán nem győzőm szalvétával leitatni a szakállról a kaját... undorító és zavaró számomra.
Mikor nagyobbra hagytam és elkezdtem kézzel simítani egy nap többször, hogy inkább jobbra és balra álljanak azok a szálak és ne a szám fölé lógjanak... de az sem volt az igazi. Aztán volt, hogy ráigazítottam hajvágógéppel, de az meg olyan mű hatású volt mint adott metroszexuális fazonoknak a formára vágott szakálla... az meg nekem nem tetszik...
Volt mikor Angliában éltem és úgy néztem ki, hogy egy brit néni akinek tartottam az ajtót egy üzletnél azt mondta, hogy hasonlítok a skót unokaöccsére mondtam neki, hogy köszönöm a bókot, de nincs sok közöm Skóciához. Kérdezi, hogy miért? Mondom mert Magyarországról jöttem Nem tudta hova tenni a kinézetemet és a származásomat és még vagy 3x visszakérdezett a szemüvegét igazgatva, hogy Tényleg? Viccelek? Komolyan?
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Dani_kp
addikt
válasz zetor2000 #43224 üzenetére
Meg lehet a program, amit anno sok-sok éve vettek, -gondolom nem kevés pénzért- lehet nem is jött rá frissítés és újabb oprendszerrel, meg nem kompatibilis.
Az autó szerelőnél, ahova hordom a kocsit, nála is ilyen okból kifolyólag van xp, ha jól emlékszem.
https://ingatlan.com/33821564
-
Stylewars_kp
őstag
válasz zetor2000 #43224 üzenetére
Amúgy semmi gondom az XP op.rendszerrel. Ha lehetne, akkor a mai napig azt használnám. CNC gépeken is is fut win 2000. Nincs is ezzel gond. Csak meglepődtem, hogy a kórházban is ezzel tolták az ipart.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
doberman
senior tag
válasz zetor2000 #43232 üzenetére
... a NISZ vagy valami hasonló pókháló manageli... . akkor a nagy nemzeti tűzfalon megy ki layer2 szűréssel... inkább a user szintű balfékeskedés okozhat komolyabb galibát de arra ott a helyi infós group policy, vírusvédelem, backup és egyéb csoda fegyverekkel felvértezve...
ez a lejárt támogatással való riogatás meg egyértelműen arra megy ki, hogy költsd a pénzed..
egy xp is remekül teszi a dolgát egy normális tűzfal, router mögött. (de ha kiteszed "csupaszon" a netre... hát kb 10 perce van míg betalál egy robot..)grafnet : az igaz, hogy internetre, de igen erősen korlátozott. pont-pont közötti vpn csatornák.
(a cső egyik végén a korház a másik végén az esszt)[ Szerkesztve ]
8lnu
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- Windows 11
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest