Hirdetés
Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz Dr. Romano #8699 üzenetére
Meg azért ez elég nagy baklövés! Mert gondolom a játék előtt azért van nVidia logó, mert az is szponzorálta (javítsatok ki ha tévedek, mert már annyira nem vágom az ipart), nem? és azért egy így elég nagy égés Rockstar-ék felől...szerintem
én azt a sparkle-s kártyára hülyeségből írtam! mondjuk elképzelhető h nem patch kell neki csak egy egy grafikus magra épülő 1-2 gigás vga
De sajnos így van aki nem ért hozzá az úgyis csak azt nézni hogy 1 gigás nem azt h gddr3-4-5 meg 256 bit busz szélesség....
de már nem a 85gt-k hanem a 96gt-k!
szerk.: #8700 Dr. Romano: amúgy tán elég jó órajelei lesznek, ahogy írták a topicba...aztán majd meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
Dr. Romano
veterán
válasz Dani_kp #8701 üzenetére
Bassz... most olvastam el a Sparkle 1GB-os 9600GT-s cikket. Az előbb nem vettem észre hogy ezek DDR2-vel vannak szerelve és ráadásul 128bitesek.... pfff..
Akkor így már visszavonom amit az előbb írtam, de sűrgősen
Nem tudom ezek a karik miért kapják meg a GT elnevezést, inkább 9600 MX kellene oda[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Undoroid
őstag
Jó éjt mindenkinek!
Üdv: Undoroid
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Padree
senior tag
Üdv!
Segítsetek ha tudtok! Vennék RAMot rokonnak karácsonyra [link], használt 256MB-os esetleg 512MB-os kellene DDR 400Mhz-esből (sima régi elsőszériás), 2000Ft alatt kéne kijönni. Hátha ismertek valakit aki szabadulna tőle mert csak a helyet foglalja pl.
Köszönöm!
Amúgy jó látni hogy így duzzad ez a topik (8000+ hsz), anno még én magam próbálkoztam egy hasonfélével [link] 2004-ben, deaz nemvolt ilyen sikeres - valszeg mert egy lényeges dolog kimaradt: beszélgetek. Hjah, régi szép idők ... azóta sajnos (más szemszögből: szerencsére) munkahely váltás - nincs tengernyi időm PH!-zni, mostanában kezdek újra vissza-visszatérni. Jó látni 1-2 ismerős arcot, majd lehet dumálgatunk is, ha kell és tudok segítek ... végül egy alkoholgőzös békés megyei PH!-s találkozón eszmélünk fel.
"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Devid_81
félisten
Jóóóccakaa!
...
-
juliabrilke
veterán
Joccakát mindenkinek! Legszivesebben felgyújtanék minden gépet!
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #8707 üzenetére
Reggelt!
Nah mi a gond?Én tegnap 20:30 tól éjfélig csak az itthon hálózatot barkácsoltam...egyszerűen ami eddig hibátlanul ment, az már sehogyan sem akarta az igazat...eddig mindenki auto IP-vel dolgozott, tegnap úgy döntött a router, hogy mindenkinek összekuszálja az IP-jét, nem ad auto átjárót, és ami eddig nem kellett pl a DNS....már az is kell a net megosztásunkhoz...
...
-
juliabrilke
veterán
válasz Devid_81 #8708 üzenetére
Nálam meg ment a telepítés, xp felugrott pár programmal együtt. Utána meg everest kifagyott a pci eszközök keresése közben. (ez még 2x volt így) Utána futtattam egy orthost ,de nem terhelte le teljesen. Indítottam még egyet , de restart lett belőle, azóta nem fut a gép. Bekapcsold, de képet nem ad. Bár éjszaka cmos reset volt és áramtalanítás, de reggel is csak 1x adott képet. (le kellett állítani, mert a winchester nem volt rádugva. Azóta semmi kép.
-
juliabrilke
veterán
Hol a délutáni műszak? Mindenki lazsál?
-
gefffry
aktív tag
válasz juliabrilke #8711 üzenetére
Jelentkezem!
Igaz, csak beugrottam, mindjárt gép power off, és rakom be az új alaplapom...
-
Undoroid
őstag
válasz juliabrilke #8711 üzenetére
Szia!
Itt a délutános/éjszakás műszak! ...tegnap meddig kajáltál?
************************************************************************************************************
Hajrá(f) Gefffry!Este egy kis lövöldözés?
************************************************************************************************************
Merre jár az C2D E8400-as CPU-d?
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Undoroid
őstag
válasz juliabrilke #8715 üzenetére
Szia!
Nem fogyózol az biztos!
Ó,az a mágikus kályhacső... Gyakorlásra jelentkezem Én is!
Várjuk meg Gefffry-kollégát,hogy lesz-e este szerver!
-
gefffry
aktív tag
válasz Undoroid #8716 üzenetére
Jelentem, nagy valószínűséggel lesz szerver, legalább kipróbálom az új 2000 dpi-s lézeres egeremet is.
Egyébként az új alaplaom egy J&W IP43-S.
Juliabrilke: egyébként gondolkodtál a "dologról", amiről tegnap este bveszéltünk?
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
Muhaha! Életre kelt! (villámlás)
Működik a szerver. Csak be kell konfigolni és van egy jó kis cod szerver. :d Gondolkoztam rajta. Meg is csinálhatjuk valamikor. De nem ma. Lusta vagyok, asszony bulizik, tehát codozni akarok.
-
gefffry
aktív tag
válasz juliabrilke #8718 üzenetére
Ahogy gondolod, bár sztem kb. 5 perces "meló" az egész...
-
Devid_81
félisten
válasz Undoroid #8714 üzenetére
Jó estét az uraknak!
Jelentem uram a plocesszoj ma átvehetővé vált!
Itten van az asztalomon, de ma már annyi gépet szereltem, hogy az enyémhez nem lesz kedvem....nem is tudom kell ma estére a plusz kraft a gépbe
Valahogy kihúzom még szombatig, akkor leszek szabin.......
-
gefffry
aktív tag
válasz juliabrilke #8721 üzenetére
Attól függ, mit jelent a nagyobb szerver.
nekem itthon 4M/256k-s netem van, erről játszottunk "gond nélkül" 4-en COD4-et. -
juliabrilke
veterán
Hát de ba@*-úĐ síp, fütty, síp,síp.
A gép a pci-os videókártyáktól fagyott . AGP-vel minden rendben van.
-
juliabrilke
veterán
Volt már olyan nektek, hogy minden ok jól ment a géppel és 1x csak fagyott, restart után meg semmi. Olyan, mintha bemelegedne egy 30 perc után és nem akarna képet adni.
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #8725 üzenetére
Milyen gép is ez pontosan?
Amúgy szerintem a chipseted izzik...Vegyetek LOMOT!
Brutális cucc!
A leírásából idézve:
"Különösen hosszú repülőutak monoton motorzajában üldögélve jöhet jól"Bakter, egy repülőjegy ára kijönne a füles árából..
Nem az enyém, még mielőtt megkérdeznétek, Dávid csóró gyerek, neki ilyenre soha nem telne...
-
Devid_81
félisten
Most vagy a szerver túlterhelt, vagy csak egyszerűen szar a PH közel 7 éves foltozott motorja....
Hihetetlen mekkora pingeket produkál....
Mármint amikor megy egyáltalán...
-
Devid_81
félisten
válasz Devid_81 #8726 üzenetére
Sajna frankón rossz linket dobtam be az aprómba ezért újra kellett kreálni az egészet!
Szóval vegyetek vacak füllhalgatót, vagy mi is ez?...
-
Dr. Romano
veterán
válasz Devid_81 #8727 üzenetére
A PH totál sz@r kb. már két hete és általában mindig ilyentájt. Van úgy hogy hsz írás közben hal le az egész.
Nemrég értem én is haza, nézném a priviket, de qrva lassan jöttek csak be. Ez az oldal is már olyan lesz mint a GTA 4, senkinél sem fut jólEz....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Devid_81
félisten
válasz Dr. Romano #8729 üzenetére
Ha ez így megy tovább veszek egy 4Gb-nyi edo ramos VGA karit, sztem egy 9300GT lesz a kiszemelt!
Hiszen azon a GTA IV parasztvakító grafika beállítás is jobban fog menni!
Farmer dazzle mod: Enabled
Lehet nyelvtanilag nem helyes, de szerintem erre az angoloknak nem igazán van kifejezésük.
Bár a vakítás, a szótár szerint lehet : Chicken Shit is....nah azért a csirkefos sem mindennapi vakítás...
-
Undoroid
őstag
válasz gefffry #8717 üzenetére
Szia Gefffry!
Remek!
Privi ment!
Uram!Nem hiszem,hogy ki fogod bírni,hogy nem pakolod át az új szerzeményed! Gratula az új (ex)CPU-hoz!
Brutál füles az már biztos!
Foglalták a vasat azért van jegelve?
szerk: Tényleg pocsékul megy ma (is) a PH!-oldal...
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Jó reggelt!
juliabrilke: huhh, hallod már megijdtem, hogy a Giga lapod kezdett el szarakodni.
De amúgy ez máá megint milyen lap?Neked mindig van valami finomságod
Szólj rám esti órákban kérlek, elfelejtettem a ramot megkérdezni nekedSzerk: kolléga is bedurvult úgy látom!
Van pár szörnyűség, ami már engem is kiakaszt itt a PH-n[ Szerkesztve ]
...
-
juliabrilke
veterán
válasz Devid_81 #8736 üzenetére
Reggelt! BOLDOG PÉNTEKET MINDENKINEK!
Kolléga megint durvul. Ezt a lapot, procit, hűtőket olcsón szereztem és a a ramokat el tudom adni az egész értékben. Mondtam az eladónak, hogy hülyéskedik és mondta is, hogy simán visszaveszi. Egyébként 2x2,2Ghz xeon HT-vel van benne.
-
DLDKox
aktív tag
válasz juliabrilke #8737 üzenetére
Viszont boldog Pénteket mindenkinek. Én már lassan végzek is a melóval mára, és végre itt a hétvége.
-
littlelion21
addikt
Blokkolok már én is...
-
littlelion21
addikt
-
juliabrilke
veterán
válasz littlelion21 #8741 üzenetére
Mekkora poén!
Kollégák is értékelték!
-
littlelion21
addikt
válasz juliabrilke #8742 üzenetére
Akkor jó!
másik kedvenc: [link]
-
Dani_kp
addikt
Jóóóóó estét mindenkinek!
Tegnap újradobtam az xp-t mert egy hulladék volt, betöltés közbe lefagyott majd 5 reset után is ugyan ezt csinálta na ott felb*szta az agyam és újraraktam!
Illetve mos már tudok codozni is, mivel vírus és rootkit mentes a gépem .
-
ati012
őstag
Up!
Ezen kívül: Vadi új (2x használt, rám kicsi) 42-es merevített orrú bakancs. 6 soros. Koncertre is ideális, van egy ugyan ilyen bakancsom 45-ösbe, az bírta a koncerteket.
Szép állapotú Babetta 207.
-
juliabrilke
veterán
Azért ez nagyon durva! Everest testet futattam egy dual xeonos gépen és baromira lassú. Beelőzte számolási teljesítményben a 2x1266Mhz-es tualatin p3-s.
Mondjuk a lap azóta se megy. Kell valakinek egy lap 2 procival játszadozni? -
gefffry
aktív tag
válasz juliabrilke #8746 üzenetére
Mik is a paraméterei a cuccnak? Ára?
Esetleg az alaplapról egy linket tudnál adni?[ Szerkesztve ]
-
gefffry
aktív tag
válasz juliabrilke #8748 üzenetére
Ha aktuális lesz az elpasszolása, jelezd és egyezkedünk, bár ramok nélkül nem sokra fogok menni..
Egyébként szerintem a ramok beállítása körül van a gond, nagyon be tudja lassítani a gépet.
-
Dani_kp
addikt
Undoroid kolléga kedvéért csináltam egy 3dmark06-at tesztet.....bár ne tettem volna, azt hittem sírva fakadok mikor megláttam a végeredményt ...
Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest