Hirdetés
Aktív témák
-
Devid_81
félisten
-
fero02
nagyúr
válasz juliabrilke #26902 üzenetére
Melyik az? Vágom pofán!
-
fero02
nagyúr
válasz juliabrilke #26904 üzenetére
Kijaza Devid_81?
-
fero02
nagyúr
Nah, részemről mára off.
Jó8 all!
-
juliabrilke
veterán
Joccakát mindenkinek!
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Jó éjt mindenkinek!
...
-
Undoroid
őstag
Úgy látom,hogy túl későn kerültem elő...Joccccakát mindenkinek
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Devid_81
félisten
Jó reggelt urak!
El sem hiszem, hogy ma 25-27 fok is lehet...
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #26915 üzenetére
Ne is mondd, itt már lehet számolni az esőmentes órák számát
...
-
Devid_81
félisten
Jut eszembe, jövőhéten lesz a Sör és Csü-csülök fesztivál.
Lehet szervezni kellene valami PH-s sörös találkát, nem?Szerk: Ennek a karaj fesztiválnak eddig is volt belépője?!
Lehet, hogy még soha nem voltam, vagy nemtom, de nem emlékszem ilyesmire.[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #26918 üzenetére
Nem tudom, lehet volt itt mindig is, csak én hamarabb mentem és akkor még nem kértek.
De egyszer mintha lettem volna ott haverokkal.
Örexem, azt sem tudom már mi mikor és hol volt...
-
SipiBcs
őstag
válasz Devid_81 #26917 üzenetére
Jó reggelt Urak!
Annó ingyenesnek indult, de aztán pár száz forintot elkértek, hogy a csöves népség kint maradjon és ne öntse össze a maradékokat egy pohárba és attól rúgjon be.
Idén lesz két nagy koncert. Az egyik az Chris Norman 3000 Ft-ért lesz, a másik a Saragosa band. Hogy ez miért 500 Ft azt ne kérdezzétek. Többet is megérne. Valószínűleg 20 ezres tömegre számolnak. Jó lenne kimenni, de nem tudom az a tömeg, sorban állás... ideg megér e annyit.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Devid_81
félisten
válasz SipiBcs #26922 üzenetére
Áh értem, akkor innen jöhettek a kósza gondolatok, hogy ingyenes volt.
Nem tudom, hogy mikor de biztos kimegyek valamelyik este, ez sem kizárt, hogy több este is.
Viszont az ilyen 3000 ezres koncert téma kizárva, nem bírja a költségvetés
Nem mintha bármi más elviselne....
-
fero02
nagyúr
válasz juliabrilke #26925 üzenetére
Jó csajoknak a sex nálam qrvára ingyé van!
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #26929 üzenetére
Bezonyám! fíl dö póver van kinn!
Én is most jöttem haza 1. csavargásomból, de szerintem nem sokat leszek ma a lakásban....
-
Devid_81
félisten
8 legrosszabb szakítós duma, hozzá a magyarázat
1. Tisztellek, mint embert!: Igen, emberként valóban tisztellek, esetleg…és maximum, mert mint csaj/pasi hányok tőled. Nem tudom elképzelni, hogy hozzád érjek, de emberként valóban mondhatni, hogy „pící” vagy. Végül is senkit sem öltél meg eddig…
2. Bennem van a hiba!: Természetesen kizárólag te vagy a hibás és ezt én is így gondolom, csak nem mondhatom a szemedbe. Így is elég szánalmas vagy ahogy próbálsz teperni és küzdeni, hát még ha kiderülne, hogy még téged is hibáztatlak azért, hogy vége.
3. Persze, hogy szeretlek, csak nem vagyok már szerelmes!: Az igaz, hogy nem utállak, az embereket pedig alapvetően szeretem, humanista vagyok. De a látványodtól nem indulok be a szagodtól meg egyenesen, hányok. Jobb szeretnélek három lépés távolságból szemlélni állandóan, mint például a postást, vagy a bolti pénztárost….
4. Azért néha felhívhatsz, hogy tudjam, mi van veled!: Mindenképpen hívj fel időnként, még akkor is ha mindketten tudjuk, hogy engem rohadtul fogsz zavarni és a hátam közepére sem kívánlak. De egy miattam elkövetett öngyilkosságot kellemetlen volna titokként magammal cipelni egész életemben.
5. Rosszkor vagyunk rossz helyen!: Ez így igaz. Rosszkor ismerkedtem meg azzal a harmadikkal, rosszkor vitáztunk össze, rosszkor kaptál rajta minket, de legfőképp rosszkor beszéljük ezt az egészet meg…nyolcra mozijegyem van…
6. Nem tudom most lekötni magam!: Alapvetően bármivel le tudom kötni magam. Egy jó film, egy jó kaja, egy puzzle, vagy akár csak egy porcica szálldogálásának bámulása…az viszont igaz, hogy melletted nem AKAROM lekötni magam…
7. Nem érdemellek meg/ túl jó vagy nekem!: Valóban túl jó vagy nekem. Én ugyanis már fél éve félrekefélek a legjobb barátoddal/barátnőddel/az egész utcával (megfelelő aláhúzandó) te pedig annyira szeretsz, hogy észre sem veszed. Hányok már magamtól, téged pedig szánalmasnak tartalak, ezért legyen vége.
8. Mi lenne, ha barátok lennénk?: Párként olyan ember kell, aki felizgat, ezt mindketten beláthatjuk. Barátom viszont egy kutya vagy egy hörcsög, sőt egy rém csúnya osztálytárs is lehet, így úgy gondoltam akár te is…
...
-
Devid_81
félisten
íKú TESZT
Név: (ahogy hívják):.........
Cím: (Ahol lakik):............
Kor: (Ahány éves):.........
Magasság: (ahány centire van a feje teteje a padlótól):.......
Súly: (ahány kilogramm az ön súlya):..................1.ön
a.igen
b.nem2.Szereti-e hogyha
a.nem
b.igen
c.nemigen3.Biztos benne, hogy?
a.Hogy?
b.Hogy mi?
c.Hogyne4.Ez az utolsó kérdés?
a.igen
b.nem
c.a helyes válasz a ‘b’5.Ha öt tehén fél óra alatt 57621 füvet harap le, akkor 57621 füvet öt tehén hány fél óra alatt harap le?
a.egy
b.nem egy
c.hülye vagyok nem tudom6.A macska legfőbb ismérve:
a.van
b.mindig lábbal lefelé áll
c.hét élete van.Mégis megbotlik7.Mije volt a Kőszívű embernek?
a.Neolit pészmékerje
b.Jókedve
c.27 sora8.Melyik a kakukktojás?
a.tyúktojás
b.Kinder tojás
c.Kakukktojás
d.Datolyás9.Benjámin lükébb, mint Zakariás. Zakariás éppoly gyagya, mint Teofil. Zénó tök zokni Taksonyhoz képest.Taksony totál hülye. Teofil és Zénó együtt dilisebb, mint Zakariás.Viszont Benjamin egyedül is tök dinka.
Ki a leghülyébb a társaságban?
..........................................10. Mi a különbség a krokodil?
.................................
11.Melyik értelmes üzbég szót lehet kirakni az alábbi betűkből?
üúcijöcuxz-....................
12.Egészítse ki:
A spenót az a boxkesztű számára mint tintahal a ............ számára.13.Karikázza be az x-et!
X
14.Most ikszelje be a karikát!
O
15. Mi az a REM fázis?
...................16.Akar-e belőle?
...................17.és ha nem hányat nem?
......................18.Janinak 10 sütije van.Négyen jönnek vendégségbe.Józsi erősebb, mint Csaba , János gyorsabban fut, mint Géza,viszont Janinak kék szeme van, és csak Peti szemüveges.Hány süti jut Gézának?
.......................19.Honnan korlátos a banán görbületi jellege:
a.felülről
b.alulról
c.Görbül a banán?20.Szereti-e Janó Évát, mint kacsa a nokedlit?
a. jobban
b. csakúgy,mint
c. Hátha nem is21. Vegyen elő zsírkrétát és papírt.
22.Elteheti.
23.Soroljon fel 10. Indián törzset!
......................................
és még ötöt!..................
gyorsabban!..................24.írja le a különbséget a sas és a szálloda között!
...................
25.Saját értékelése szerint milyen az íKúJA?
a.Jó
b.Kiváló
c.Hálistennek negatív![ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
-
fero02
nagyúr
-
SipiBcs
őstag
Csak, hogy jó legyen a délutánotok a napsütés mellé!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
fero02
nagyúr
válasz littlelion21 #26939 üzenetére
Jaja.
-
Undoroid
őstag
Jó napot mindenkinek!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Undoroid
őstag
válasz juliabrilke #26943 üzenetére
Szia!
Azon szerencsések közé tartozok,akik valamikor de. 10 előtt keltek fel!
Volt egy kis dolgom...Az egyik ismerősöm keresett magas sugárzót és tippet kért!Mivel nem túl régen cseréltem az itthoni hangdobozaimban ilyet,így szétkaptam a sajátot és leméretezve elküldtem az infókat...Sajnos úgy néz ki,hogy túl méretes az enyém és nem férne el!
Látom,hogy itt azért rendesen ment az élet!
Nálatok mi a helyzet?Kisütött már a Nap?
* * *
Szia!
Régen jártál erre! Üdv újra itt!
Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest