Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
De én offline-t kérek
Tudjátok, hogy lone wolf player vagyok, az online nem a kenyerem, ez alól volt kivétel a topikjatek, de az se volt már jó ideje.
-
norbert1998
nagyúr
Irtam egy szosszenetet. [link]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #132700 üzenetére
-
norbert1998
nagyúr
-
-
norbert1998
nagyúr
Olvastam a vga-s cikket a logouton.
Egész pontosan mi is a terve most az amd-nek a gpu-k terén?
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #132779 üzenetére
Szerintem meg az AIB-ek gazdagodtak legelőször a bányászatból (pl MSI, Gygabyte, stb). Persze később biztos az AMD is, és ronda dolog, hogy ebből gazdagszanak, de legalább van pénz visszavégni a zűdeknek.
HSM: Mondjuk nekem elég a 3
Persze örülnék én többnek, de szerintem elég dolgot megtart, hogy a mindennapokra elegendő legyen.
Persze, pucér droiddal értve. Igaz, régebbi példa, de anno a G2 2GB ram-mal pucér droiddal elég szépen verte az s6e-t (asszem) 3gb rammal, gyári rendszerrel memóriakzelésben. -
norbert1998
nagyúr
Megnéztük az új tomb raidert. Nekem tetszett
-
norbert1998
nagyúr
Isten éltesse a Lacát!
-
norbert1998
nagyúr
Születésnapja van.
-
norbert1998
nagyúr
Na, vettünk egy Oneplus One-t barátnőmnek az 5S helyére. 25k volt. Szinte teljesen hibátlan külső, a tokban került rá pár hajszál karc, egyébként teljesen hibátlan. Tényleg szép gép.
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #132912 üzenetére
Szerintem a férges alma helyett tökéletes választás. Főleg, hogy majdnem a duplajaert eladta azt.
Meg azért, nézegettem S7E ellen a telefonom, mindkettő belakva, az még "ramtisztitva" is, utána pár perccel elkezdtük, nincs sok különbség. Van, ez tagadhatatlan, de én nem érzem úgy, hogy (még ha pénzem is lenne rá) valtanom kellene a sebesség miatt egy annyival drágább telefonra.No meg egy jó kis Lineage OS 14.1-el egyáltalán nem régi az
-
norbert1998
nagyúr
Nyugodtan zsortolodjetek, ti voltatok ott, vagy én? Mondom, nem volt túl sok különbség. Persze kinek mi a túl sok, de ezen már ne akadjunk fent
Ahhoz képest, hogy jelenleg 10-szer annyiba kerül az, amit az átlag juzer valasztana a két telefonbol, semmi különbség nincs. Ahhoz képest, meg hogy két telefon. Akad különbség.
De nem sok.
A Samsung ui meg a pucér droid. Ennyi volt a különbség. Általában olyan 25-30%-ra tippelem a könnyebb appok megnyitásának idejét lassabra az opo-n. És ez így volt. Két, jó ideje használatban lévő telefonon. És ezek fontos részletek.
Snapdragon 801 meg S4 Pro meg 625 és 825 ide vagy oda. Az nem befolyásolja a sebességet annyira, mint egy very light rendszer.
-
norbert1998
nagyúr
Ejj, nem tudok szerkeszteni. Rios hibát ír.
Mióta dupla a böngészési tempó?
-
norbert1998
nagyúr
A rakéta témáról meg tudja mindenki, legalabbis ideje lenne már, hogy viszonyítva a többihez képest, amit akkor vezettem, úgy volt értve. Csak azt hittem, evidens.
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #132925 üzenetére
Dikk ez beszót!
-
norbert1998
nagyúr
harmadszorra :két konkrét telefonról volt szó.s801 pucér droid, s820 vagy akár exynos vagy mtk, nem tudom melyik verzió volt a telefon, Samsung ui-val, és az még 7.0-n volt.
Az s600 és az s801 eléggé távol áll egymástól, ugye tudod? Szóval felesleges itt összehasonlításokat csinálnod a 600-assal. Az kb egy átnevezett egy s4 pro, ha jól emlékszem, és az jóval régebbi, xperia z idei.
Ki beszélt itt ramrol amúgy?
Meg a benchmark-okat ne hozd már ide légy szíves. Kapásból azért is egy csomó plusz pont jár, ha 64 bites SoC-rol van szó, mert olyan dolgokat is tesztel, amiket a 32-es elég nehezen visel. De ez egy böngészés vagy számológép, Facebook megnyitás esetében semmit sem jelent általában.
No mindegy. Nekem ne hidjetek, mert ezek szerint hazudok, valójában 130-140 százalék volt a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #132933 üzenetére
Automatikus javítás volt
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #132938 üzenetére
Cíp
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #132949 üzenetére
Parkl appot használod?
-
norbert1998
nagyúr
..Erre konkrétan rosszul emlékszel, ugyanaz a 4db Krait mag, mint a 801-ben, csak lassabb L2-vel, kisebb órajelen
Akkor bocsi, tényleg úgy emlékeztem.A videókat majd meglesem holnap, nemrég értem haza
Nekem 2877 a multiMindenesetre, bunkó voltam veled és ezáltal a topikkal is. Ne haragudj
Böngészés közben valóban érezni, hogy melegszik, de azért nem szokott forro lenni. Legalábbis még nem vettem észre sosem.
-
norbert1998
nagyúr
Ha csak simán az index aljára frissitesz, az nekem chrome-al 5 mp. Ha érdekel, holnap csinálok videót, meg megnézem párszor még, hogy tényleg annyi e.
-
-
norbert1998
nagyúr
Kint a címlapon a firkálmányom
-
norbert1998
nagyúr
Végre elkészült
Decemberben álltam neki
Ráadásul ma vettem észre, hogy még egy bemérést is elrontottam és 3mm-el feljebb vannak a zsebek a kelleténél.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Azért mondtam, hogy nekem tetszik, mert semmi más érvem nincs mellette
-
norbert1998
nagyúr
MKBHD April fools [link]
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #133064 üzenetére
Mert a marvel nem szenny.
Tudom, 20 évvvel ezelőtt az lenne.
De azért tudnak már igényesek lenni. Nézd csak meg a fekete párducot.Magamból kiindulva, én szivesebben adok pénzt egy marvel filmre, amin jól szórakozok a moziban, mert könnyed és mégis mély, mint mondjuk egy keresztapára, holott vitathatalanul utóbbi több értéket képvisel és jobban össze van rakva.
Moziban teljesen más élmény egy filmet nézni, mint otthon.
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #133067 üzenetére
Most ezt úgy értem, hogy szó szerint más élmény. Másképp fogod fel a filmet, ki tudsz menni pisilni, a hangerő a te kedvedre van, úgy beszélgetsz a többiekkel ahogy te akarod, de a feletted sorban ülő nem dönti rád a popcornt. Más élmény. Még a negatív extremitások nélkül is.
Vagy nem erre gondoltál? Vagyis, gondolom nem.
-
norbert1998
nagyúr
A sima magyar posta 3k-bol elviszi asszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Be quiet! system power 10 850W
- Új AMD Wraith Stealth processzor hűtő eladó
- 12,7" Lenovo Tap P12 With Tap Pen Plus TB370FU (garancia: 2026.09.04.-ig) toll/tok/matt-paper fólia
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest