Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #39490 üzenetére
Nem most kezdtem. Nem vagyok profi, de harmincöt éve tolom ezeket. Sajna kevés az órám, csak 2400van benne, mert a repülés sok időmet elveszi. És nem vagyok rá büszke, de kipróbáltam az összes elérhető csaló programot, voltam előfizetője az engine owning proginak is.
Messziről felismerem ha valaki ilyesmit használ.Pár éve lebuktattam egy csalót. A haverom volt, a "félisten über pro gamer", ha leírnám a nevét felismernétek. Átmentem hozzá, a lánya beengedett és amint beléptem ott virított a monitoron az engine owning havi 100euroért bérelhető fullos multihack progija.
Ennyit a pro játékosokról. Na meg azóta milyen sokan lebuktak... nem kell elhinni minden hülyeséget. Olyan nincs, hogy valaki az első 30 másodpercben megöl 40 embert és a game végére 160/15 az eredménye. 99%, hogy ezek csalók, saját tapasztalatból.
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
válasz Bjørgersson #39490 üzenetére
"rengeteg játékos van sokezer játékórával, akár sokadik smurf accounttal is"...igen teljesen igazad van...én is toltam egy kezdő accal,és jókat röhögtem rajta mikor a nagy 1000 órás gamerek telesírták a chat-t, hogy 100% cheater,mert csak kezdő rank-ot látják...jó volt...kurvára fáj a szívüknek ha egy kezdő adja nekik az áldást....de ugye ők se tudják hogy 10 év game van mögötte...
#39491bul542:
"engine owning havi 100euroért bérelhető fullos multihack".......akinek ennyi esze van és ilyet használ tuti nem tud gyereket se csinálni....mert nincs mivel...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Windows 11
- PlayStation 5
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Lexus, Toyota topik
- Router gondok
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs