Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
gali777
őstag
válasz syler123 #15293 üzenetére
Te meg csak nem akarod azt megérteni, hogy a nagy része csaló acc-nak veszi meg. Így több lesz a csaló. Drága játékot csak nem kockáztatja meg az ember, de ezt? Azért ezt a relációt csak látod? És az újoncokkal nincs gond, csak ne olyan hangnemben kérdezzenek mint Huma.... Na de akkor fejezzük be, nem akartam ezzel vitát indítani.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Dolgozó ember vagyok... ne haragudj mar h ket ev alatt játszottam 1110 órát BF3al. Leosztod kb napi másfél ora.. jo sok. -.-
Mas játék nem kötött le."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Stunts666
őstag
Tisztelt ertelmezesi gondokkal kuzdo bajtars.
Jelentem, hogy napi 8 orat dolgozom. Regebb ota, mint a jatek megjelenese. Nem jatszom massal es van napi 1-2 ora szabadidom a jatekra. Nem vagyok egyedul allo kocka. Elettarsal rendelkezem.
Nekem megerte kifizetni a 20k-t, azert a 10-20 forintos orankenti szorakozasert. Egyebkent ezt a mondatot teljesen feleslegesen irtam le, mert ugysem latod az osszefuggest a jatek ara es a jatekban eltoltott ido kozott.
Tescos 10 evessel ellentetben, megdolgoztam az adatlapomon levo gepert es megdolgoztam a HTC One-ert is.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
én pl. napi 9-10 órát dolgozom, kapcsolatban élek, akkor játszom mikor asszony dolgozik, vagy alszik, mással nem játszom, mégis megvan több, mint 1500 órám és igen alapjáték nagyon felhígult, szerencsére van premiumom és kerülöm az alap mappokat, ja 33 vagyok
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tudományos Pandémia Klub
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Elektromos cigaretta 🔞
- NBA és kosárlabda topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest