Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz gabipaci #19395 üzenetére
ezekről jut estembe... öcsémnek van olyan problémája, nem értem én sem: Fifa 10megy nála, ő azt szereti, eredetire beruházott, de a multi nem megy neki, veri a falat, és nem tudjuk, miért, fel tud menni online, de amint csatlakozna egy játékhoz, meghal a dolog, asztalra kilép..."fifa.exe működése leállt..." 2 dologra gyanakszom, mobilnete van, és esetleg azzal nem megy ( karácsonykor próbáltam náluk az én gépemen a béeffet mobilnettel, az megy !, bár elég szar pinggel, de működik), volt fent neki törten a fifa, és esetleg nem pucolta ki rendesen... azt mondod, gabipaci, hogy ez a progi kiszed mindent?
és egyébként hol és mit kellene a registryben kipucolni manuálisan, meg tudjátok mondani? nekem ez mindig is sötét folt volt a windowsban.....örülnék valami segítségnek!
köszi
-
general
addikt
válasz -=KIS_FoNaK= #19431 üzenetére
ne légy ennyire pesszimista.... legalább megtudnák, hogy vannak normális magyarok is.... nem csak a sok pókerfasz....
-
general
addikt
válasz mackosajt #19471 üzenetére
azért tedd hozzá a szakmai részt is, hogy például Alt + 154 + q = rádión Tomahawk rakéta célzott indítása kijelölt célpontra... csak egyszerre kell nyomni mindent, vagy külön? mert én elronthattam valamit, azt láttam, hogy eldobta a késemet, miközben kiírta, hogy ŰŰŰŰŰŰ...
[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
...ba*ki, ez jobb, mint a barátokkkközt...!!! olyat röhögtem reggeli közben, amikor a fórumot olvasgatni szoktam, hogy a tea folyt ki a számból..(megvan minden fogam elöl)!
azért szerintem, a jóhiszeműektől elnézést, de elég világos a szitu, és bocsi, hogy hazahúz (a CLASS felé) a szívem, de itt gabipaciéknak van igaza! megjött Zsivago doktor, örülünk, gabiék kérdeznek, ő visszakérdez, többször, pedig a válasz le lett írva, aztán fikáz, még mindig kérdez... KisFonákéknak elege lett, erre fikázás... akkor mi a francnak jött a doki? hm? akar segíteni, vagy nem? senki nem kért kritikát, segítséget kértek a FŐŐŐadmintól, erre csak nagyképűség jött... ez elég világos.
eddig is ment a CLASS, a legszínvonalasabb játékkal, amit ismerek, és a legkorrektebb adminokkal, akik még akkor sem rúgják ki a basecampelőket, ha lövik mondjuk a hajót DE nem ölnek meg senkit!! kell ennél több korrektség? mindössze 3 szabály van! és képzeljétek hitetlenek, ELÉG! faszán megy a játék, akinek meg nem tetszik, az úgyis tovább áll. érdekes, de a legkorrektebb játékosok itt maradnak, ha meg jön egy kockafej, vagy csíterköcsög, na bumm, néha megesik, másnaptól visszaáll minden. itt pedig jókat röhögünk és viccelődünk (na jó, ciry anyázni is szokott.. ) nekem elég. aki nagyképűsködni jön, menjen máshová.
csókolom.
(elnézést az IRAMosoktól, őket is tisztelem, csak nem ismerem annyira még, de az a szeró is korrekt, csak nekem sok a szabály, ami néha balul sül el)
[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
muhahaha.. azért csak el ne kezdjük dícsérni, mert ha 2en jönnek, akkor megyek inkább a tetris fórumra...
Zsivágókám.... képzeld, elég sok szerveren járok, és meg kell mondjam, az EA HUN dragon only messze a leghitványabb, erről ennyit...
és igen, "nálunk" korrektek az adminok, ha meg nem értetted, mit mondtam a base "majdnem" rape-ről, ne boncolgassuk, nincs kedvem 4 éves szintre lemenni, elég régen volt....
egyébként kérdezhetsz bármit, ez egy nyílt fórum, de nem tetted, csak ugyanazt kérdezgetted (amire már válaszoltak), és fikáztál.részemről pont. ehhez nem szólok hozzá többet.
remélem este végre tudok jönni, iszonyú zsúfolt mostnában éjjelem-nappalom, és remélem a CLASSra! -
general
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #19667 üzenetére
Jézusom, ennyire?
-
general
addikt
3 is volt asszem, bármilyen skúlóval egy lövéssel leszedett gyalogosként... a legjobb az volt, amikor kb 20-30 méterről egy (!) lövéssel DAOval...(vagy mi, az AA fegyója, a 12 lövetű, ami max 10 méterig jó) a másik amikor szintén egy sorozat, messziről MP5... meg ilyenek... azért jó volt, jót heliztem végre.
-
general
addikt
Laci bocs az utolsó lövésért, nem tudtam hogy te ülsz az AA-ban... meg mire beírtad, elszállt a rakéta.. telibe
de hogy mi volt ma a classon, gyepisek gyülekezete... pedig élveztem a Fusheet, ennyi tiszta célpontom sosem volt, irtottam is rendesen...kár, hogy ti nem tudtatok felszállni.. -
general
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #19709 üzenetére
az szép volt, igen, a 8as rakéta slungja elkapott... és nem szokásom kiugrálni.ha megnyerte, hadd vigye..hát jah, már nekem magyarázott a figura, hogy szedjelek már le titeket...
nekem tegnapelőtt volt egy köröm, amiben pilóta voltam, egy sráccal mentünk, egész ügyes volt, bár a repcsik zavartak rendesen ([Peti/B] volt odaát... ), aztán cseréltünk, én lőttem, és ahogy felszálltunk Eastről, pörögtünk forogtunk, a 2 repcsi meg a heli is ott volt pont ellenünk, na nekem az első 2 lövésem a 2 repcsi volt... (B)Peti(/B) bánta.. egymás után még nem sikerült eddig, ha nem ismerős az egyik áldozat, tuti kirúgnak csítért...nem tudom, miért írja félkövérrel az egészet, bocs..
[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
srác elég jól kente.... NaPaLeoN007
együtt kezdtünk helizni, de annyira ugrált a pingem, hogy kiszálltam egy sorryval, a vírusirtóm épp frissített, mint rájöttem... aztán mire visszamentem, a gyerek már nyomta mindenütt, nem egy helihuszár volt, rohangált mindenhol, kifejezetten szimpatikusan tolta, és semmi csíterezés nem volt, pedig rendesen elhúzott. vesztésből hoztuk vissza.[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
kéne menni rosszalkodni?? sajna nem tudok, 3tól dolgozok...
-
general
addikt
lécci... valaki tegye már meg, hogy tőmondatokban kioktat a negatív gé-s menekülésről, mert egyszerűen vagy nem értem, vagy csak szarul csinálom, mert ha mögém kerül egy jet, 10-ből 7-szer leszed, bármit csinálok... ma például elég sokat repültem (szabadnap végre), volt végre egy kb 20/2-es köröm is, ami nálam - az 50 repült órámmal - már sikernek számít, de míg engem a bombázóval is simán kiszedtek, addig az én rakétáim sorba pattantak le... pedig mostanában elég sokat repülök, egyre jobban is megy, de ezt a "trükköt" egyszerűen nem tudom alkalmazni...
tudom, hogy volt már róla szó, meg linkek is voltak, de valahogy nem találtam itt rákeresve egy normális okításra... ha lehet, ne az angol szakoldalt linkeljétek, tényleg elég néhány értelmes szóban elmondani...
előre is köszönöm!
-
general
addikt
válasz maskimx #19822 üzenetére
köszönöm a hozzászólásokat!
az elméletet tudtam én is, csak hogy a játékban hogyan alkalmazzam... de ezek szerint gyakorolni, gyakorolni.. azt hittem, van valami truváj, amit nem csináltam. ezt így szoktam, oldalra is, meg hasra fordulva emelkedve is, de 3 mp múlva halok szinte mindig, tehát szarul csinálom... mivel ugye ilyenkor jóval lassabban fordul, mint pozitívban. valszeg rossz ütemben használom.peti, valamikor, ha összefutunk délután pl, gyakorolhatnánk télleg az üres CLASSon mondjuk!
-
general
addikt
mélytengeri búvárkodás...
egyébként sikerült kamatoztatnom a délután "tanultakat" a negatív géről, Daqingon vagy 2 percig követett az ellen jetje (én F-15-tel voltam) és nem bírt leszedni, meg is unta!! ez többször is megesett, végre! kösz Peti és Odyn! egész jó köreim voltak, szinte csak repültem, több bronz és ezüst, IRAMon is. jó játék volt.[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
ez sem egy rossz jetes vidijó...
-
general
addikt
én sem értem, mit hőzöngsz, Headshoot, repülni joystickkal illik, autóversenyezni meg kormánnyal könyörgöm, arra van kitalálva, az nem makró... és igen, amikor a free look-ot (vagy mouse look, már nem tudom, mi a pontos neve) használja, az annyira gyorsan működik és áll vissza irányításra, hogy szinte biztos, hogy egérrel repül... én is szoktam használni, de bárhogy rendezem az asztalon az egeret+joyt, ilyen gyorsan nem lehet...
Odyn, azt a ruszki csávót meg a youtube-os videóit nem találom viszont, linkelnél?
-
general
addikt
válasz general #19857 üzenetére
amúgy ez az a srác
amúgy meg nem értem ezt az egérrel repülést.... nekem mindig elfogy az egérpad, hogy a rákba lehet akkor mégis?
[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
válasz gabipaci #19867 üzenetére
nekem ilyenem van, nem nagy szám, de remekül szolgál, bár kezd lassan szétesni
gamepadom nincs, csak bill + joy, és csak a boton lévő gombokat használom, plusz WASD, space(flare), shift(utánégető), ennyi. a nézetek is a boton vannak, mert hálistennek van egy minijoy a tetején, 4 irányú. tökéletes, csaka free lookot nem tudtam még rátenni, pedig jól jönne néha!
][ Szerkesztve ]
-
general
addikt
ma is jó kis menetek voltak! teccett...
viszont volt egy elképesztő bugom, ilyet még (én) nem láttam, a Mátrixban jártam: szólóztam heliben, East fölött rátartottam egy tankra átültem lőni, erre a fekete-fehér képernyőn már Power fölött vagyok és lövök egy akármit, nem is néztem, valami kocsi ott is volt... le is fagytam egy pillanatra, majdnem lezuhantam... mire visszaültem, persze East fölött voltam megint, tank élt/virult... miaf...????
-
general
addikt
válasz -=KIS_FoNaK= #19920 üzenetére
írták is, hogy glitchcsel a gyerek! viszonylag gyors dragon-körök voltak, amit nem bántam, mert egyrészt nem kedvelem annyira, m ásrészt elfáradtam, alig láttam már..
-
general
addikt
tetszetős csak úgy
-
general
addikt
kár érte, a Jalalabadot nagyon vártam
eugabesz, nem a te hibád, a szerverüzemeltetőnél kell érdeklődni talán (ehheem, a ban- osztogató kedvencünk, most biztosan dörzsöli a tenyerét, hogy nem sikerült...)
azért köszönjük a lehetőséget!
[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
...hát rendesen felb*tam az agyam a kis magán akciódon, ahogyan eltérítetted az előre a hosszasan kitalált taktika szerint nekem beosztott gépet.... nem is kínai voltál, hanem tuti egy áruló törölközőfejű.... azok lopdossák így a gépeket... azért legközelebb figyelhetnél, ha meg nem, hallgass ránk, nem publicon öldököltünk, minden ki volt találva előre..
később párunknak sikeült beindítani a Classt egy időre, kár, hogy nem maradtak többen, így inkább elmentem meccset nézni.
gabipaci, azért én olvastam a sorok között is... muhaha
[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
nem akarok flamelni, de nehogy már itt nekem ess ... nem tudtam a taktikát a waron??? te miről beszélsz? ja igen, egy órával előtte még nem tudtam teljesen (hidd el, amikor megkaptam, elolvastam), bocs, nem készültem a vizsgára...! azért mentem fel a TSre egy órával előtte, hogy squadommal még egyszer átbeszélhessem, ne haragudj, hogy nem ezzel keltem minden nap...
és ez csak azért, mert szerintem jogosan kiakadtam, hogy elvitted a jetet!
bocs, hogy ezt nem privátban írtam, és tényleg nem akarok vitázni (na ez az, ami tényleg az utolsó dolog az életemben...), de azért nehogy már visszatámadj egy buta dologgal!
én kérek elnézést...
[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
...na jó, akkor ezt gyorsan tegyük helyre, mielőtt elvadul, mert sajnos érzésem szerint nincs igazad!
nem estél nekem, ebben igazad van, mindössze valóban leírtam egy JOGOS kritikát, többen is hallották a squadból, erre te nem azt mondtad, hogy bocsi (ennyi elég lett volna), hanem visszavágtál azzal, hogy én meg nem tudtam a waron a taktikát... ami egyszerűen nem igaz, mert mindent tudtam, amit tudnom kellett, mire elkezdődött. ja, hogy előtte nem tudtam, amíg még nem jött el az ideje? hát ne haragudj, hogy nem vettem első helyre az életemben az utóbbi hetekben ezt a JÁTÉKOT! és még hozzátenném, hogy a te reakciód a waron, amikor tévedésből elvitted a repcsit (még meg is állhattál volna egyébként), nem az volt, ooh, franc bocs, hanem az, hogy (kb, nem tudom szó szerint idézni, csak a tartalmi lényeget) nem érdekel, megyek és kész... ezzel te magad vetted semmibe az általad is igen fontosnak vett taktikát, amin tényleg sok ember agyalt és figyelt és dolgozott... na erről ennyit.nem kívánok erről többet beszélni, játszom majd tovább bárkivel, csak viselkedjünk már konzekvensen, felnőtt módjára! kösz
-
general
addikt
válasz maskimx #20138 üzenetére
jól beszélsz.... könnyes meg ünnepélyes búcsú? hajrá... a "haverok" , bocs anonim ismerősök itt lesznek... és nem a játékért, hanem a társaságért csinálja ezt mindenki, aki értelmes... már RÉG vannak játékok, amik grafikája lehagyta a böfföt, mégis kitartott mindenki 5, vagy hány évig... én maradok, aki játszani akar megtalál!
ha lesz zsém gépet újítani, és a BC2 is stabilnak látszik, persze megveszem, ki ne lenne kíváncsi az újra, előbb utóbb leváltjuk, ha lesz méltó utód, na de várjuk meg, milyen is a heli ott pl, itt elég sokan azért paráználkodtak évekig, hogy mást ne mondjak...
üdv!szerk.... hűha, lett egy pár törlés, hát mi volt itt? lemaradtam
[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
sajnos úgy néz ki, én sem tudok ott lenni, nagy bánatomra, aznap este dolgozom, tegnap derült ki... pedig nagyon vártam, hogy Jalalabadon rohangáljak végre veletek...
szóval mínusz én is..
-
general
addikt
ma végre megkaptam ezt, elég soká váratott magára...
egyébként mindenki BC2-zik, hogy sehol senki? sajnos nekem az messze van, mert a gépem nem hiszem, hogy elbírná... (P4 3 GHz, 3850 agp, 2 giga ram..), mi a véleményetek? és milyen egyébként az utód, kiérdemli ezt a nevet? hallottam már jót is, rosszat is, de a ti véleményetek, akikat ismerek, sokat számítana, hogy a BF2-höz viszonyítva milyen! nyilván nem a grafikára gondolok, az persze jobb, de a lényeg, a játékmenet milyen??? mondjatok már valamit!
-
general
addikt
csak hogy ki ne haljon a topic... helizgettem
-
general
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #20245 üzenetére
a jetkillek szépek, bár a macro sokat levon a dolog értékéből... és káromkodást sem írnék ki egy szerkesztett videóban, na mindegy, te tudod.
a vindózos zene viszont vicces..
[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
kicsit gyanús a srác : Airhead_Nor... bár a fene tudja.... azért a repült pár órát..[link]
[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
ez meg mekkora hacker k*cs*g... vittem egy kört helivel, MINDEN lövése talált, 22-22-0-nál kivágott a punkbuster, izom nulla halálos kör lett volna valszeg, bár így még büszke sem lettem volna rá... na mindegy, a mai napom katasztrófa volt, mindenhol csak baserape, tk, kick...., volt hogy csak álltam az anyahajón, jármű sehol, de kinyírt a saját csapattársam, csak úgy, kaptam egy bant is, mert kétszer lelőttem dogfightban a bombázót a reptér felett, sajnos nem láttam az első figyelmesztetést, a másodikat már igen, nem is mentem arra többet, akkor még nem rúgtak ki, de gondolom az adminka nem bírta tovább, ő ülhetett a gépben... a Bad Company miatt rendesen megcsappant a játékosok száma. , néha visszajöhetnétek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest