Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrongduke
aktív tag
Sziasztok!
Csak a kíványcsiság miatt kérdezném, az miért, hogy van 2 FullHD-s eszközöm, az egyik egy TV (Samsung) a másik egy monitor (BenQ) és a mintoron hibátlan a kép, a TV-n pedig kilóg minden irányba?
A vidókártya beállításoknál betudom állítani, hogy elférjen ami szép és jó, de egy idő után, néhány sávban kihalványodik alig látható módon a kép. Most jön a csavar. Mivel a monitorra van kötve a HDMI és a TV-re pedig a videokártya DVI-ról van HDMI-re alaktva, gondoltam itt lehet valami gond így a videokártya D-Sub-ról kötöttem a TV D-Sub-jára. Így viszont tökéletes éles a kép és azonnal megfelelő a méret. (Átalakító nélkül is ugyan ez a hiba)
Ha a monitort kötöttem DVI->HDMI móddal az tökéletesen múködött. A TV-nél próbálatam másik csatlakozót, beállításokat és mindnél kijön de a D-Sub-nál nem.
Bátyám tegnap vett egy GTX 750 kártyát és az ő Samsung monitorjánál detó ugyan ez van ha szimplán HDMI-vel szeretné használni.
További furcsaság, hogy ha egy beltéri egységről nézünk digitális TV műsort a monitoron vagy TV-n HDMI kábelen, azzal semmi gond, valamint az XBox is tökéletesen megy mind két eszközön hibátlan képpel.
A hibát nem tudtam jól kivehetően lefényképezni, a képet pedig át tudtam méretezni, csak kíványcsi vagyok ti mit modndotok rá...
Ez valami Samsung betegség?Báttyám a monitorját 2009-ben én a TV-met 2010-ben vettem, ha ez jelent valamit.
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
wrongduke
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek nem kell, ajánlott, kell VGA támasz egy XFX SPEEDSTER QICK319 RADEON RX 7800 XT MAG kártyához?
Valamint GeForce-ról váltok Radeon-ra. Mivel érdemes kipucolni az előző kártya driver-ét? Még mindig DDU? Win11 az oprendszer.
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
wrongduke
aktív tag
Sziasztok!
Újfent segítséget szeretnék kérni. Tervezem, hogy átépítem a gépet álló videokártyásra, melyik ilyen megoldást érdemes választani?
CAS: NZXT H5 Flow Black
Az ehhez a gépházhoz szánt darab egy NZXT Vertical GPU Mounting Kit, ami kompatibilis az én H5-ömmel is. Esetleg másik gyártó megbízható darabja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest