Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajzal
őstag
Van egy Sapphire HD 4890 1Gb Toxic-om, aminek valamiért nagyon magas volt a gpu hőmérséklete. Terhelés alatt elérte a 95°C-ot is és a memóriák, meg a vrm-ek szerintem még 95 fölött is voltak. Na és az a helyzet, hogy nem ad képet a vga. Elsült egy memória, vagy mi lehet? Vajon javítható?
-
bajzal
őstag
válasz #75128832 #44125 üzenetére
Nos igen... azért valamiért, mert használtan vettem ezt a vga-t és mint később észrevettem nem az eredeti venti van rajta, hanem egy másik sapphire. Mert ennek az eredetinél több lapátja van. Lehet ezért 95°C-os, mert egy gyengébb venti került rá. A nyák hátul már barnás volt, amikor megvettem. Amikor már kezdett idegesíteni, hogy mindig olyan meleg a vga mint egy radiátor akkor újrapasztáztam és egyből utána miután újrapasztáztam azóta nem ad képet. De egy újrapasztázást nem lehet elrontani
-
bajzal
őstag
Gigabyte radeon HD 6670 1Gb gDDR3-as vga tud eyefinity-t? 3 darab 1280*1024-es monitorról lenne szó, a monitorokon d-sub és dvi bemenet van
-
bajzal
őstag
Hogyan tudok 3 monitort rákötni a vga-mra? Asus R9 270X-em van, 2dvi-ra raktam 2 monitort 3. pedig HDMI-vel, de a HDMI-s monitoron nem volt kép.
Ja és Gigabyte HD 6670 tud 3 monitort? -
bajzal
őstag
válasz norbert1998 #48676 üzenetére
Köszi
Igazából az R9 270X nem is érdekel, azon csak kipróbálni szerettem volna. Hanem a HD 6670-re kéne rákötni 3 1280*1024-es monitort (DVI és D-SUB van rajtuk). Nem játékra, hanem csak irodai munkára kell a 3 monitor.
Szerk: de ezen a képen azt írja, hogy használjam bármelyik kimenetet.
[ Szerkesztve ]
-
bajzal
őstag
válasz norbert1998 #48678 üzenetére
Ja, ez vágesz ennyit tudok angolul De a 6670-en nincs DP. Csak DVI, D-SUB és HDMI.
Tehát akkor a 6670 még sem tud eyefinity-t? Csak azok amiket van DP?
[ Szerkesztve ]
-
bajzal
őstag
válasz norbert1998 #48683 üzenetére
Vettem DP --> DVI átalakítót. és ráraktam 2 darab 1280*1024-es monitort és egy 1920*1080-ast az R9 270X-re. Az egyik 1280-ast DVI-al. A másik 1280-ast DP-on (átalakítóval) a harmadik full hd monitort pedig HDM-vel és nem megy az eyefinity. a HDMI-s monitornak nincs képe.
-
bajzal
őstag
Van egy ilyen gép:
i5-4460
Asus B85-PLUS
Gigabyte R7 260X vga és erre rákötve 3 monitor (passzív dp --> DVi átalakító, másik kettő pedig DVi-al)Szeretnék még egy 4. monitort is. Az működne, ha vennék még egy gigabyte R7 260X-et, betenném crossfire-be és a 2. kártyára ráraknám DVi-al a 4. monitort? Ilyenkor 2 vga-val akkor már 6 monitort tudna kezelni a gép?
-
bajzal
őstag
van 2db r7 260x-em crossfire-ben, hogy a 4db monitorom működjön a gépemmel. Nem játékra használom, hanem irodai munkára. De az összes amd driver szar. Olyanokat csinál, hogy fekete képernyő aztán a képernyő illesztőprogram leállt... aztán egy idő után kikapcsolnak ugye a monitorok ha nem csinálok semmit aztán múltkor mozgattam az egeret és nem éledt fel.. ott volt az egér, de fekete kép mind a 4 monitoron.
Próbáltam már csomó verziójú amd drivert, de mindegyikkel van valami baj. Nem kéne esetleg bios-t frissíteni a kártyákon?Most ez a bios van rajtuk:
[ Szerkesztve ]
-
bajzal
őstag
-
bajzal
őstag
Asus R9 270X OC TOP Gyári OC-n kívül nem volt több ráadva. Egyszer csak kb. 2 perc gta 5 utána ilyen szép szürke lett, majd újraindítottam utána a google chrome-ban kikockásodott, zöld-lila stb.. színekben, majd megint újraindítottam, utána már bootolás közben is csíkozott. Aztán kivettem a kártyát a sínből, hátha nem érintkezett, de ugyan az. Beraktam most egy tartalék kártyát (HD 6670) ezzel jó minden. Memória hiba? Irány a szerviz?
[ Szerkesztve ]
-
bajzal
őstag
Nem tudjátok, hogy hibás ASUS R9 270X-et garancia esetén hova küldi szervizbe az Ipon?
-
bajzal
őstag
Sziasztok!
Windforce 3-as Gigabyte R9 270X-nek tehát ennek jó a hűtése? Mennyire halk pl egy Asus DirectCU II-eshez képest?
-
bajzal
őstag
Mennyiért lehet eladni egy ilyen videókártyát?
Gigabyte R9 270X OC
- hibátlan
- 2 hónapos
- ipon-hoz garanciális 2019.04-ig
- doboz stb... -
bajzal
őstag
Sziasztok!
R9 270X-et szeretnék tuningolni. Msi afterburnerrel, de nem találom az afterburnerrel a power limitet. Valahol engedélyezni kell, vagy miért nincs nekem?
-
bajzal
őstag
MSI rtx 2060-nak 8 pines csatlakozója van, de a tápomon csak 6 pines van. Vettem átalakítót, de így se működik. Boot közben azt írja, hogy csatlakoztassam a PCIe tápkábelt. Csak olyan táppal lenne jó amin van gyárilag 8 pines csatlakozó?
-
-
bajzal
őstag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte R9 270X-em és kát 6 pin-es tápcsat. van rajta, de a tápomon csak egy 6 pin.
Egy ilyen vagy ehhez hasonló elosztóval menne a vga?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs