Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
Doky586
nagyúr
válasz somnia #16506 üzenetére
Előszöris azt az USB dugót gyorsan behajintod az asztalfiók mélyére hogy ne zavarjon össze, mivel tudtommal a laptopod mindent tud beépítetten amit az a dugó, csak be kell kapcsolni.
Másodszor 1000Mbps sose fog wifin átmenni, legfeljebb a tizede ha szerencséd van. UTP kábelen már átfér mind. Még sosem volt semmilyen interneted? most kötik be először?
-
félisten
válasz somnia #16512 üzenetére
Írtam neked megoldást, kipróbáltad? Nem...szóval feleslegesen pattogsz itt.... Lehet simán a kártya is hibás, dugd be másik gépbe próbáld ki.
Miért nem rendelsz akkora netet amit ki is tudsz normálisan használni? A Wifid megfelelő kártyával tudna kihasználni kb az negyedét maximum az 1 Gigabitnek...
-
félisten
válasz somnia #16514 üzenetére
A személyeskedést be lehet fejezni szerintem...Ne nekünk kelljen már belőled kihúzni minden mondatot... honnan kéne tudnom, hogy amit írtam neked lehetőséget kipróbáltad és nem megy? Azt hajtogatod, hogy segítsünk de amit írunk arra visszajelzés nuku...Kezdjük amúgy is ott, hogy ez a kérdésed nem is ez a topik örülj, hogy így is segíteni próbálunk, köze nincs a notikhoz, hogy sz@r amit vettél kártya... van wifi kártyás téma is.@(#16515) Rivaul: részemről vége, megyek iszok egy sört
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz somnia #16512 üzenetére
,,Most is van 120/10-es kábelnetem, ami wifin tud 85/10-et."
Ezután sem lesz sokkal több wifin, ezt kell megértened. A routert is ac-re kellene cserélned, de még úgy sem fog átmenni.
A wifi adaptert pedig másik gépen is próbáld ki, amivel a hardver hibát legalább ki tudnád zárni. Ha máshol jól működik, akkor egy "szűz" windows alatt telepítsd az adaptert a notebookodra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- Lenovo Thinkpad P52 üzleti profi laptop, szép állapotban, I7 8850h erős processzor, 512g
- Újszerű ASUS TUF A15, Ryzen 7, RTX 2060, 1TB SSD, 32 GB RAM, 144 Hz FHD minden gyári tartozékkal
- Új 0km-es garanciás asus rog strix scar i9 13980hx rtx 4070 32gb ram
- HP 250 G6 i7-8Gen
- Új, gyári Lenovo Thinkpad L14 Gen1, L14 Gen2 magyar háttérvilágítós billentyűzet, keyboard eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest