Hirdetés
Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok. Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a Fujitsu Siemens Amilo pi 2530 típusú noteszomra feltoltam a win 7-et, és sehol nem találok hozzá drivert, esetleg ha valaki adnak linket honnan tudnám a drivereit leszedni azt nagyon megköszönném!
más: XP alatt ha beléptem egy játékba, rendesen szélesvásznon futottak1280x800). Most, win7 alatt már nem... két oldalt van két fekete sáv... mitől lehet?
köszönöm a válaszokat.
üdv.
Bankkártyával? Hát persze!
-
sirszevenap
addikt
köszönöm, kb a fele hiányzik vagy elavult.... A módszer az h ráguglizok ?
-
sirszevenap
addikt
Rendben, Driverek megvannak! Viszont nem oldódott meg a szélesvászon "wide screen" problémám.... Asztalon normális, játékba két oldalt két fekete sáv... hogy tudom beálltani h rendes legyen? XP alatt tökéletes volt... Vannak játékok amelyikben van funkció h wide screenre kapcsoljunk, vagy a kép arányt álltsuk, ezekbe sajnos nincs... de alapból szélesvásznon kéne lenniük... Nos mit tegyek?
előre is köszönöm
üdv.
-
sirszevenap
addikt
És openGL hiba miért jöhet ?
csak szívok ezzel a win 7-el, pc-n nincs ilyen problémám vele...
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy érdemes e kiszednem a gépből az aksit ha itthon használom áramra dugva? kímélem ezzel? érdemes vagy lehet benne nyugodtan?
köszönöm a válaszokat. üdv.
-
sirszevenap
addikt
-
sirszevenap
addikt
Üdv. újra! Most olyan kérdésem lenne hogy az miért van hogy amikor rajta van tápon a notebook és bedugom a hangfalat akkor a hangfal zúg... működik, szól, csak zúg és zavaró.... viszont mikor aksiról megy és úgy dugom rá akkor tökéletes.... Hogy tudnám megoldani hogy táppal se zúgjon?
Köszönöm előre is.
üdv.
-
sirszevenap
addikt
válasz Zsolti1987 #28515 üzenetére
Amilo Pi2530
Van itt egy Dell Gépem is, hozom is a táját kipróbálom!Bankkártyával? Hát persze!
-
sirszevenap
addikt
-
sirszevenap
addikt
válasz Zsolti1987 #28518 üzenetére
Tökéletesen érzékelte... Később adódhat belőle bajom ha nem egyeznek a paraméterek esetleg? Mert igy hirtelen nem tudom őket megnézni csak az Amilonak a tápján vannak feltüntetve...
-
sirszevenap
addikt
válasz Zsolti1987 #28521 üzenetére
HUha... akkor szerencsém volt! Kezdő vagyok benne... eddig asztalim volt... Ha most nem lőtte le akkor később nem is fogja ?
üdv.
-
sirszevenap
addikt
válasz Zsolti1987 #28523 üzenetére
Rendben, Köszönöm szépen! Megfogadom a Tanácsod. A másik egy kisgép... csak netezésre... Egy Dell Latitude 110L... Most annak a tápjával megy az Amilo és az Amiloéval a Dell... Utána néznél nekem érlek h így oké e? Megköszönném.
-
sirszevenap
addikt
válasz Zsolti1987 #28525 üzenetére
Épp az a cél h az amilo az ne gerjedjen hangfallal... és a dell tápjával pöpec... megpróbálom terhelni.. játszok vele kicsit és meglátjuk. Vagy inkább ne?
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy szeretnék egy kicsit többet kihozni a notebookomból.. Egy amilo pi2530 - rol van szó. A procin szeretnék kicsit húzni meg a gpu-n, van rá valami módszer? Elég kezdő vagyok benne, eddig asztalim volt!
Köszönöm a válaszokat!
üdv.
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok. Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy adott egy Fujitsu Siemens Amilo Pi2530 ( Core 2 Duo T5250, 1GB ram, Ati Mobility x2300 HD ) és nem tudom milyen rendszert lenne érdemes ráraknom. Most win7 van rajta. Játszani is szeretnék vele mostanában mondjuk egy cod2-őt multiba stb... Játék szempontjából érdemes lenne rá visszaraknom a win xp-t vagy ez nem oszt nem szoroz ?
Válaszokat köszönöm.
üdv.
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok. Olyan kérdésem Lenne hogy felraktam a Gridet a packard bell tk 81 típusu notimra és lowon kívül ugy szaggat hogy az lehetetlen.
Spec:
AMD Athlon 2 Dualcore 2,2ghz
3gb ram
ati hd 4250mi lehet a probléma?
üdv.
-
sirszevenap
addikt
válasz Thunderzolee #35252 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Még annyit hogy most 256mb-osnak írja, viszont azt olvastam hogy képes elvenni a rambol 512-őt is... hátha segíteni valamit, hogyan tudom ezt megoldani? Ja és még annyit h HD filmekre ha az INTEL GMA képes tökéletesen akkor az enyém méginkább vagy legalább annyira? Erre lett kitalálva, nemde?
-
sirszevenap
addikt
na újabb kérdés!
3GB DDR 3 1333 Mhz-z ramom van. Egyszerű a kérdés. Érdemes e bele vennem többet, fog e javítni a teljesítményen?
üdv
-
sirszevenap
addikt
válasz StephenNO1 #35399 üzenetére
Igy van! Köszönöm szépen a válaszokat! 4gb van 4 k-ért!
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy adott egy packard bell tk 81-es noti HD 4250-el. Most vettem bele 4 gb ramot. így van benne 6! Azt szeretném beállítani hogy ne csak 256mb ot vegyen el a kártyának hanem 512 ugyanis ennyire képes. Hogyan tudnám ezt megoldani? Biosba szürke és nem tudom állítani!
üdv.
-
sirszevenap
addikt
Piszkáljam szerinted?
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok. Olyan kérdésem lene hogy hogyan tudnám huzni kicsit a vga-mat a notimba. Ati mobility radeon HD 4250-ről van szó!
Köszönöm szépen.
üdv.
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok! Néhány kérdéssel fordulnék hozzátok. vettem egy Packard Bell Tk85-ÖS Gépet.
GT 540-es 1gb-os VGA-val. Ugy olvastam ebbe nincs másodlagos VGA... De ugy bizonyosult hogy van egy INTEL HD. Nos az ezzel a bajom hogy eelveszi a rendszermemóriából a neki kell kis memóriát, de nekem erre semmi szükségem, hisz ott az GT540m , ami azért elég erős kis kártya. Nincs rá valami módszer hogy kikapcsoljam? (Kapásból fel sem akartam rakni a driverét, de anélkül nem engedte az nVidiát.A második kérdésem:
Minden driver felrakva, viszont amikor veszem fel - le a hangot, vagy kikapcsolom a touch padot akkor nem jelenik meg a képernyőn az animáció, néha kicsit zavaró mert nem tudom mos mi van és mi nincs kikapcsolva.+1
Volt egy olyan variáció hogy 20 k-val olcsóbban lett volna egy GT520-al és i5-2430M 2,4GHz / 3.0GHz turbo-val szerelt változat.Az enyém GT540 és P6100 van benne, így 20kval olcsóbb volt és erősebb a vga. Játékba érdekelne hogy lett volna változás ha a másikat veszem? Gyorsulásra gondolok. Bár amit eddig kipróbáltam fullon ment akadás nélkül!
Köszönöm a válaszokat.
-
sirszevenap
addikt
válasz sirszevenap #37015 üzenetére
Bocsánat, 20K-val drágábban! Elírtam és már nem tudtam szerkeszteni!
-
sirszevenap
addikt
válasz Laszmen #37018 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
Egyébként a Differencia hellyel közzel arányos, ugyan annyi eltérés van az említett i5 és a p6100 között mint a GT520 és a GT540 között. Pl: Benchmark list-en a GT540 a 120-ig míg a GT520 a 234. helyezett. kb ennyi eltérés van az i5 javára a p6100-al szemben.
Viszont józan paraszti ésszel gondolkodva a VGA a meghatározó a játéknál.
Tehát nem tudom, lényeg h meg vagyok elégedve a teljesítményével!
Még annyit szerettem volna, hogyha az eszközkezelőben letiltom az integrált kártyát, az nem elég?
üdv.
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok e ez ügyeb, de megkockáztatom!
Nos adott ez a cfg:
-Intel Pentium Dual Core P6100 @2,0 Ghz
-nVidia Geforce GT540M CUDA - 1GB
-4GB DDR 3 1333 MHzA need for speed the runt szeretném vele játszani normálisan. A helyzet az hogy ezen a cfg-n lájtosan el kéne futnia. Megy is, de irtó kevés az fps... Több játékot próbáltam, fullon elszaladgálnak a notin, de ez... Alapból full felbontásra és mindent medium highra rakott és vsync on. Gondoltam megpróbálom levenni lowra és kisebb felbontásra , de csak jobban akadt. Mitől lehet ez, a játék maga ilyen vagy a gépem nem elég?
Köszönöm.
üdv.
-
sirszevenap
addikt
Mindenképpen az Acer ha a teljesítményét nézzük! Főleg ha egy árban is vannak hellyel közel... A toshibába az a vga harmat gyenge...
update 1: És még akkor ha a kinézetét, anyagahasználatát, korát, HDD-t és talán még a processzorát nézzük akkor is. Nem is beszélve arról hogy az acer 15'6-os a másik meg 15'4-es!
Számomra egyértelműen az acer a befutó! De szerintem nem vagyok egyedül.
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
válasz köszörü #37091 üzenetére
CPU jobb a toshibába, aláírom... de a vga fényévekkel jobb az acerbe, nem igaz hogy te ezt nem látod ha már a számokat nézzük. + acerbe nagyobb a hdd, led es 15'6 os nagyobb felbontású kijelző, újabb jóval és stílusosabb. Ne haragudjon meg senki, de hogy néz ki az a Toshiba????
153. helyezett: Intel Core 2 Duo P8400 3MB
275. Helyezett: 275 AMD Athlon X2 QL-64 1MBNVIDIA Quadro NVS 150M, A HD 42xx-es integrált semmi kártyával egyenlő ami elég gyenge... játszani ha arra támad kedve nem fog. És mire a gyorsabb (?) processor egy hulladék kártya társaságában?(Bocsánat ha másra kell) Szerintem mint az élet minden területén, mindig fell kell áldozni valamit, ha neki szinte alig gyorsabb proci és gyenge vga kell akkor ok. Viszont ha kicsit lassab viszont játékra már csak csak alkalmas vgaval szerelt gép kell akkor nekem van igazam. Szerintem... És ami azt illeti nem fogja észrevenni a processzor kült... én aztmondom. Most hogy fél percel pl egy tömörítés több lesz, na Istenem. Cserébe kap egy korrektebb vga-t. Nem azrmondom hogy csodát kell várni a 4570től. de azért valjuk be, van akinek elég. és egy szó mint száz, köze nincs ehhez az nvidiához...
A HD4570 pedig ezektől 87%(!) % - al gyorsabb az említett nvidiátol! ( Ahogy mondtam 42xx szintjén van)
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok.
Nos , következő az eget rengető kérdés.
i3-330M & Ati5650 vs P6100 & Nvidia Geforce GT540M?
Ha esetleg van külömség akkor mennyire észrevehető. Nekem a GT540-P6100 párosítás van. Éreznék valamivel többet a játékokba a másik párossal? ( Tisztában vagyok vele hogy az 5650 gyengébb, mint a gt 540 és az i3 erősebb mint a p6100)
Várom a válaszokat!
üdv.
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok.
Adott ez a cfg:
Packard Bell TK85
Intel Pentium P6100
Nvidia Geforce GT 540M 1GB
4GB DDR3
500-as HDDTeljesen gyári, két hete vettem újonnan. Viszont keveslem a P6100-as procit ilyen vga mellé és a közeljövőben cserélni szeretném ha lehetséges.
Tehát az első kérdés hogy lehetséges cserélni a cpu-t?
2. Ha igen akkor milyenre?
i5 tájékán gondolkodtam, találtam 15-ért egyet itt a környékemen.
http://hardverapro.hu/apro/intel_core_i5_430m_notebook_proci/hsz_1-200.htmlÉrdemes lecserélnem? vagy nem fogok látni gyorsulást, játékokban teljesítmény növekedést?
köszönöm.
üdv.Bankkártyával? Hát persze!
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok.
A P6100-as Procimat szeretném húzni az alap 2Ghz-ról olyan 2.3-ra. Setfsb-vel próbálkozom , viszont nem tudom a Clock Generátor típusát. valaki véletlenül nem tudja?
Esetleg valami más megoldás nincs rá?
köszönöm.
üdv.
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok. Adott két darab noti.
Egy Dell Studio 1749 és egy Packard bell TK 85
Most lettek újra rakva és a következők nem működnek:
-Dell-nél:
Nem adja ki a dvd/cd-t , pedig a ledes állapot sor mikor hozzáérünk visszajelez de nem csinál rá semmit.
Nem érzékeli az 5.1-es hangfalat csak stereoba
Nincsenek animációk pl hang levételnél illetve mutenál, tehát semmi ilyen funkciónál.-Packard bell:
Nincsenek animációk pl hang levételnél illetve mutenál, tehát semmi ilyen fonkciónál.driverek fent vannak.
Köszönöm a válaszokat.
üdv.
-
sirszevenap
addikt
válasz StephenNO1 #37569 üzenetére
Rettentő vicces vagy! De ha nem haragszol akkor egy 300 ezrest laptopot nem fogok szurkálni! Mellesleg ha akarnám sem tudnám!
-
sirszevenap
addikt
válasz StephenNO1 #37577 üzenetére
Hagyjál már békén azzal a tűvel! Valami voodoo pap vagy?
Nem, nem ad hangot, ami érdekes mivel amikor kapcsol befejé és még nem töltött be a win akkor adja a hangot és ki is adja a dvdt, be is veszi( mondjuk mindig beveszi )
Megj:. Nehogy most azzal gyere hogy akkor addig szedjem ki és rakjam be!
Másik: Találtam rá programot, de nem az igazi. A led alatt meg azt értettem hogy érintős a hang fel-le, mute, dvd ki-be és még pár funkció, és világítanak. Megnyomsára erősen majd elhalványul, tehát érzékeli.
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok. Kérdésem az lenne hogy adott egy Noti amiben GT540M gpu van. Nos, miért van az hogy 3,5-öt ad az aero-ra? Nem tudom probléma e ez, de látom hogy a GT525M-eknek ad 6,6-ot... ezért nem értem.
Köszönöm a válaszokat.
üdv.!
-
sirszevenap
addikt
-
sirszevenap
addikt
válasz vilmaboy #38744 üzenetére
Természetesen mindenből a legújabb driver van fent külön összeszedegetve! Valóban nagy az eltérés... a javamra.
Enyém:
core i5 2430m @2,4 Ghz
8gb 1333ddr3
nvidia geforce GT540mÖvé:
core i3 380m
4gb 1333mhz ddr3
Gt525mlocalhost: És tényleg! Telepátia/megérzés útján vontad le a konzekvenciát? Mert ha igen, akkor nem hallgatnék a helyedben sűrűn a megérzéseimre! Vagy ugy gondoltad a GT525m jobb mint az 540m?
Ui:. Nálam proci ill ram update volt. P6100-ról i5-re ill 4-ről 8 GB-ra.
üdv.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- Interactive Brokers társalgó
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest