Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hosssszu
őstag
válasz Dency01 #136217 üzenetére
Szerintem az lenne a megoldás hogy a speaker-hez szerzel windows drivert és azt használná a dosbox.
Most kicsit kerestem, de ilyen driver win3.1-hez esetleg win98-hoz volt. Ezek nem hinném hogy mostani windows-hoz megfelelő lenne. Ha egyáltalán akkor ez működőképes volt. -
Hosssszu
őstag
-
Hosssszu
őstag
válasz aprokaroka87 #137491 üzenetére
Sőt már a DOS-nál is.
-
Hosssszu
őstag
válasz King Unique #137725 üzenetére
Köszi!
Ez a program nagyon jó lesz egy "mindenes" boot pendrive létrehozásához.[ Szerkesztve ]
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
(A példák miatt kicsit szürke zóna lehet a kérdésem, de tulajdonképpen nem azokat keresem. )
Tudtok ajánlani Linux alapú olyan ISO-t, mint a Hirens Boot CD (USB), vagy a Sergei Strelec's WinPE?
Fontos hogy ne WinPE alapú legyen, hanem Linux és természetesen legyen benne jó sok tool (recovery, tesztelő, infó, stb.)
Próbáltam keresni, de annyira nem az én világom a Linux hogy elvesztem.
Köszönöm szépen! -
Hosssszu
őstag
válasz mezis #137886 üzenetére
Pedig megoldható: [Logout cikk] Elég jó leírás és ért is hozzá az fórumtárs.
-
Hosssszu
őstag
válasz Rowon #139170 üzenetére
Szerintem biztos hogy nem.
Szerintem (de ez csak feltételezés) az EFI partíció egy BOOT partíció, nincs köze a BIOS/EFI beállításokhoz. Illetve biztos hogy az EFI beállítások nem az EFI partíción vannak, hiszen akkor ha máshonnan boootolna az ember akkor elveszne minden beállítás és ez nem így van.
Viszont az újabb OS-ek bele tudnak írni az EFI-be. -
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Tudom nem beárazós topik, de hátha tudtok segíteni.
Van egy Cisco 892 típusú routerem.
El szeretném adni, mert már nem kell, de elveszett a tápja.
Érdemes keresni hozzá tápot, vagy nem tudnám annyiért eladni hogy megérje vele szenvedni?
Köszönöm szépen a segítséget! -
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok.
Egy nVidia GTX 970 (4GB RAM) kártyát szeretnék letesztelni eladás előtt.
Kb. ezer éve nem játszottam és nem használtam dedikált VGA-t (emiatt jön most a kérdés).
Van valami nagyon-nagyon egyszerű tesztprogram, amivel le tudom tesztelni?
Régen tudom hogy volt a "szőrös fánk, meg 3DMark". De szerintem ezek már ehhez a kártyához túl újak, illetve a "szőrös fánkot" kihagynám, mert ha jól emlékszem az izzított minden kártyát.
Szóval létezik valami ehhez a kártyához (ingyenesre gondolok) passzoló tesztprogi ?
Köszönöm szépen a segítséget! -
Hosssszu
őstag
-
Hosssszu
őstag
válasz detroitrw #141169 üzenetére
Szia!
Nem tudom. Nekem volt olyan (már nem emlékszem milyen kártyával) hogy 6+2 pinból a +2 nem volt jól rádugva. Akkor még a BIOS előtt beszólt a kártya hogy így nem fog működni. Tehát baja nem lett, csak közölte hogy így nem jó.
Csak azért írtam le, mert ez alapján egy próbát megérhet a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest