Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Mindent a StreamSharkról!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz Chosen #20185 üzenetére
Szia!
pl
google weatherHa igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
gogle
aktív tag
válasz Chosen #20390 üzenetére
Azt a max 66-fokot mikor mérted?
Ha a játék kikapcsolása után és pl everestel akkor az igen csak sok!
Játék közbe az volt 80-fok is!
Nézd meg RivaTuner-rel.
Ott van olyan hogyha elíndítod a hőfok tesztet és lerakod,elindítod a játékot,játszol vele,utána kikapcs és megnézed a skálát és ott végig tudod követni hogy mennyi is volt a tényleges melegedés! -
-
Tidus
addikt
válasz Chosen #24210 üzenetére
Proc. Frequ. Multip. szorzó, vagy a Proc. NB szorzó valszeg nagyon magas, oszd vissza, a Ht-t és az NB-t is hagyhatod auto-n, aztán minek mennyi voltot adtál? Ram-naál 1.8-2,0 volt a megfelelő, a proci pedig függ a felsorolt szorzóktól!
Láthatatlanban ennyi !
Aztán figyelj Draut HeV kolega intelmeire is!!![ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Chosen #24265 üzenetére
Hát nyilván ne úgy teszteld ahogy nem lehet
Azért teszteld, hogy megtudd, a RAM-modul(ok) hibás(ak), vagy máshol kell keresni a hibát.(#24266) dui : annyira nem okoz nagy gondot visszavenni alapra az órajeleket, hogy megtudd, mi a probléma.
De megpróbálhatod azt is, h más progival másolsz.
Amúgy ha simán fájlkezelőből (pl. Total Commander) megnyitod a lemez tartalmát, akkor is ezt csinálja?
Az XP reinstall előtt ment normálisan?Sk8erPeter
-
törölt tag
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Chosen #25203 üzenetére
Elvileg ettől nem kellene szétfagynia ilyen szinten semminek, én így hirtelen csak azt tudom elképzelni, hogy pár óra elteltével is maradt még benne némi nedvesség (ami közel sem kizárt!), ami rövidzárat okozhatott valamelyik áramkörben a bekapcsoláskor. Viszont azt innen nem lehet megmondani, konkrétan hol.
Sk8erPeter
-
szacsee
nagyúr
válasz Chosen #35572 üzenetére
Neked nem ez kell?
Alaplapi USB-ről LPT printerre menne, vagy az LPT-ről szeretnél üzemeltetni USB-s nyomtatót?
Ha az utóbbi, akkor érdemesebb lehet PCI-os USB kártyát venni... kábelt még nem láttam, de nem az telenti hogy nem létezik.
Első megoldásra viszont van kábel.
whited: Nézd meg a billentyűzet kiosztást, hogy magyarra van-e állítva, ha igen és pl random más billentyűt érzékel, akkor a billentyűzeted lehet rossz.
Nem öntöttél bele véletlenségből valamikor vizet?... Tisztítsd ki, szárítsd meg, ha viszont nem szétszehető, vagy nem akarod szétkapni, akkor kicsit távolabbról sürített levegővel fújasd ki (kompressornál), spray-nál viszont közelről kell.[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz Chosen #35583 üzenetére
Azért nézd meg a lap User Manualját, mert annak ellenére, hogy nem rakják ki a hátlapra, még sok lapon van pines rátűzőcsatlakozás, mint pl az USB-nek, vagy a COM portnak is. (általában COM2-nek). És akkor csak egy hátlapi csatlakozót kell beletenni, rátűzni a kiosztásra és kész.
HA mégsem így van, akkor marad a kártya. Az is kétféle lehet, Az egyik egy direkt PCI-os LPT kari, ami ritkább, és drágább is, a másikat akármelyikpc bontóban pár száz ft-ért kapsz.
EZ így néz ki:
1-es kártya:
2-es, kiegészítő LPT csatlakozó:ez megy az 1-es karira, és a mellé kell csavarozni, az egyik hátlapi helyre.:
Üdv:
Geller -
Geller72
veterán
válasz Chosen #35590 üzenetére
Igen, én is írtam, hogy van egy kártyás megoldás, de az egyrészt ritkább és sokkal drágább. A másik, hogy nem kettő "kártya" az, hanem csak egy plusz kábel és egy kivezetés. Az LPT to USB igen drága. Rád bízom. Én bemennék egy bontóba, megkérdezném, van e lpt-s PCI karijuk (semmi driver nem kell hozzá, a win tartalmazza alapból) és ha nincs, akkor marad a kari az LPT kábel. Vagy, ha van lóvé () akkor zsír lpt to usb...
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz Chosen #37886 üzenetére
Ha azok a pöttyök fönt nem csupán díszítés hanem szellőzőnyílások, akkor azt szabadon kellene hagyni a hűtéshez.
Ha a műanyag polisztirol, akkor az Észter hígító oldja (ragasztót is készíthetsz). Ezt pl az elemtartó belső oldalán lehet kipróbálni.
Ha plexi, akkor a Cloroform az oldószer.
Az összes többi (polipropilén, polietilén,...) igaziból nem ragasztható. A szilikon alapú ragasztók azért tapadhatnak hozzájuk több,kevesebb ideig.mezis
-
Lenry
félisten
válasz Chosen #40285 üzenetére
van erre külön monitor tisztító. legtöbb PC boltban lehet kapni
Sk8erPeter: mert nem tudtam, hogy sima ablaktisztító is jó hozzá (ki tudja nem-e marja a monitort, vagy mittomén )
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
marsu
veterán
válasz Chosen #42362 üzenetére
Szia!
Ezek szerint nem indul a géped ...
Erre is van egy topik, a Nem induló gépek topicja ...
Egyébként én biztosan nem hagytam volna egy partícióban az egész 1TB-t. A rendszer részére egy kisebb partíciót érdemes létrehozni, és onnan bootoltatni. A maradékot egy vagy akár több részre osztani a dokumentumoknak, zenéknek, filmeknek ... stb. Így az adatok is megmaradnak, nem kell az egészet formázni, csak a "C"-t.
Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
válasz Chosen #42370 üzenetére
Lehetséges megoldásnak el tudom képzelni az újratelepítés helyett, hogy csak a "javítás" opciót választod, akkor is megmarad minden a winyón és esetleg a windows fájlok is helyrekerülnek.
( Remélem Win7-en is van javítás opció ... Ha nincs bocsi! )
[ Szerkesztve ]
Press any key to continue ...
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Öregszem
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs