Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
legenda
olyan nincs, hogy egy 800 mhz-es memória nem fut 667 mhz-en, csak 533 mhz-en!
talán a noti nem tudta 667 mhz-en hajtani, azért fut csak 533 mhz-en! milyen proci van konkrétan a notiban? nem a proci miatt ment esetleg 533 mhz-en a memória?
a megkötésed sem teljesen okés; általában ezek a memóriák csak 533 mhz-en tudják a 4-4-4-12 időzítést, 667 mhz-en az 5-5-5-15 a jellemző!
és nem feltétlenül a 800 mhz-es modul az ideális a notidnak, ha már csak 667 mhz-en, vagy 533 mhz-en képes hajtani a memóriákat! természetese mehet benne egy megfelelő 800 mhz-es is, ha szimpatizál vele a noti...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
(Darkwood)
őstag
Ezt a kérdésed lehet, hogy nem ide kéne feltenni, hanem pl.: ide: [ON TOPIC].
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Blue@X
senior tag
Neked tetsző monitort vegyél!
A 16:9-es méretarány tényleg nagyobb népszerűségnek örvend (filmeknél nincs csík alul felül), de attól nem muszáj neked is ezt venned.
Nekem is 16:10-es méretarányú monitorom van, és teljes mértékben megvagyok vele elégedve, szerintem mindennapi használatra sokkal jobb (nagyobb a vertikálisan belátható terület, internetezésnél ez hasznos).[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
tehát jól értem, hogy azt akarod, hogy lehibernálod a gépet teszem azt a melóhelyen egy pendrivera, aztán hazaviszed, és otthon a te gépeden fölkelted azt a rendszert?
ne is haragudj, de ez egy teljességgel kivitelezhetetlen hülyeség
a live op.rendszer egészen más, azt keress a neten egyet, százával fogsz találni, de annak semmi köze, az általad, az előbb fölvázolt hibernálós dologhoz
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
-
joe2005
senior tag
ezt érdemes átnézni esetleg, de ez 4:3-as.
"Have you tried turning it off and on again?"
-
pincehely
addikt
-
pincehely
addikt
Analog Display (82Q45, 82Q43, 82B43, 82G45, 82G43,82G41 GMCH only)
— 350 MHz Integrated 24-bit RAMDAC
— Up to 2048x1536 @ 75 Hz refresh
— Hardware Color Cursor Support
— DDC2B Compliant InterfaceDigital Display (82Q45, 82Q43, 82B43, 82G45, 82G43,82G41 GMCH only)
— SDVO ports in single mode supported
— 200 MHz dot clock on each 12-bit interface
— Flat panels up to 2048x1536 @ 60 Hz or digital CRT/HDTV at 1400x1050 @ 85 Hz
— Dual independent display options with digital display
— Multiplexed digital display channels (supported with
ADD2 Card).
— Supports TMDS transmitters or TV-Out encoders
— ADD2/MEC card uses PCI Express graphics x16
connector
— Two channels multiplexed with PCI Express* Graphics
port
— Supports Hot-Plug and Displayhttp://kefetemap.deviantart.com/